Reklama

Reklama

Kdo přežije - San Juan del Sur – Blood vs. Water

(série)
  • USA San Juan Del Sur
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Natalie Anderson

Obsahy(1)

Osmnáct soutěžících je rozděleno do dvou týmů Coyopa a Hunahpu. Po celých 39 dní bojují o jídlo a pití. Kdo přechytračí, přehraje či přelstí ostatní, získá titul poslední přeživší a v neposlední řadě vyhraje jeden milion dolarů. Toto je Survivor: San Juan Del Sur. (reich)

Recenze (61)

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plné spoilerů. Tahle série nebyla zas tak dobrá... Rozhodně byla ubrečená a posledních pár dílů mě dokonce štvala. Dobří hráči se, jak už to v novodobé historii soutěže bývá, vystříleli navzájem a nechali na místě jen jednu perlu mezi bobkama. Nejhorší na tom je, že tímhle způsobem musíte sledovat spratka (což je velmi výstižné označení - díky Reede!) Baylor až do konce. Přísahám, že když jí konečně zhasla pochodeň jásal jsem víc, než když zaklepal bačkorama Joffrey Baratheon. Dražbu jsem postrádal. Obřad s pálením pochodní, plný falešných vzlyků, který se zadržováním zvratků přeskakuji, naštěstí také chyběl. Nakonec, díky moc Nat. Zachránila jsi tuhle sérii a já jí můžu s klidným srdcem dát palec hore. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery-DivX/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: Favorit: Natalie, oblíbenci: Kelly, Jeremy, Baylor, Keith, MÍNUS: hodně slabý, spíš mizerný cast (Drew, Alec, Missy, Rocker, Julie)/// Shrnutí: Z počátku to vypadalo hodně špatně. Sice rodinné dvojice tu myslím ještě nebyly ale to jaké dvojice vybrali, děs a hrůza. Od začátku jsem tušil že by to Nadya a Natalie mohli dotáhnout daleko, no Nadyu hned vyřadili (dobře odhadli, že by mohla být silný soupeř, Natalie to předvedla za ní). Líbila se mi Kelly, škoda, že jí to její tatík pokazil a rád bych napsal doufám že dostane ještě šanci, dnes už vím že dostane (série 31.) Nakonec se mi ale tahle série líbila o něco víc než ostatním. Především kvůli zasloužené vítězce a také mi byla příjemná, mnohdy přátelská, atmosféra a časté předávání odměn. To vskutku nebylo obvyklé a další řada to potvrdila./// Celkem 72%/// ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler v komentu! Po dlouhé době jsem si pustil další sérii, popravdě jsem měl velký strach z Blood vs. Water, protože mě minulá krev vs. voda moc nebavila a trvalo mi dlouho, než jsem to dokoukal. Co se ale stalo? Neskutečné se stalo skutečností! Tohle je jedna z top sérií, dovoluju si tvrdit, že je v mých TOP 3! Díky čemu? Hlavně díky neskonale krutým zvratům, podrazům a riskováním. Stejně tak díky tomu, že tu všechno vycházelo podle mých představ, i když se tu šlo podél takových cestiček, že jsem si říkal, že to ani není možný. Ty pocity, které jsem prožíval po vyhlášení toho kdo vypadnul mluví za vše. Navíc vyhrál můj oblíbený hráč, který vyhrál naprosto zaslouženě za to co ve hře dokázal. Prostě bezvadný. Oblíbení hráči: Natalie, Jeremy. Neoblíbení: Alec, Drew ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zcela příšerný casting a debilita producentů zajistil téhle řadě to, že se pro mě stala jednou z nejzábavnějších. tohle mělo všechno - gumu baseballistu, absolutního trotla fotbalistu, jednoho v největších rednecků, botoxovou quiterku, pana spravedlivého černocha, tupou modelku, neuvěřitelně protivnou rozmazlenou krávu a její debilní mámu, inteligentní a sympatický teplouše, samozvaného manipulátora, kterej shořel jako svíčka a vítěze, který ač mi v začátku nepřišel sympatický, postupem času si moje sympatie získal a od dvou třetin jsem mu už zcela regulérně fandil + seky s neustálými dohady a stížnostmi a prohazováním odměn stály taky za to. o největším producentským failu v podobě ponechání hráče ve hře i přes to, že se mohl sotva hnout a zbytek soutěží proseděl, ani nemluvě. pecka jak blázen, nejvíc popcornová řada, která je tak špatná, až je dobrá! ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Na téhle řadě bylo od začátku všechno špatně. Nejdřív ještě před začátkem odstoupily dvě soutěžící (což vyústilo v nerovný poměr mužů a žen), casting se z největší části ukázal býti příšerným (sourozenecká dvojka Drew a Alec je dost možná největší fail vůbec, ovšem naprosto zbytečná vzdávalka Julie se svým chlapákem Rockerem, co dostal šanci jenom proto, že Jeff má hučák na americký sportovce, o moc nezaostává, zrovna tak duo vidláků Keith a Wes), vývoj soutěže jako takové i soutěží o odměny a imunity byl často frustrující (chvíle, kdy Jeff vůbec poprvé soutěž zarazil ještě před jejím přirozeným koncem budíž tomu příkladem), ovšem nakonec si vysloužila krásné 4*. Proč? Vítěz: 5* - už dlouho se mi nestalo, aby mě v Survivoru něčí vítězství tak moc potěšilo a připadalo mi tak moc zasloužené. Zábavná osobnost, osobní příběh epic (yin a yang, první a poslední, chápeme), úžasná sociální hra, strategická hra plná odvážných obrovských tahů... Většinu času to vypadalo tak bledě, ale líp to dopadnout nemohlo. Přesto bych se do řad budoucích tématu Blood vs. Water vyvaroval. Dvakrát stačilo. TOP 20: Natalie Anderson. Oblíbenci: Josh Canfield, Jeremy Collins ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • Druhá série, ve které soutěžící hrají proti svým blízkým. Tentokrát jsou ovšem všichni nováčci. (Zix.)
  • Soutěžící znovu strávili ve hře 39,5 dne, a to kvůli tzv. dni 0, kdy rodinný příslušníci strávili před startem soutěže půlku dne spolu. Poprvé tomu tak bylo v Kdo přežije: Krev není voda (2013). (Zix.)
  • V této sérii se měl původně vrátit Redemption Island (2011), pro který vznikla i aréna. Producenti si to na poslední chvíli rozmysleli a byl nahrazen Exile Island. V aréně soutěžili rodinný příslušníci o to, kdo na něj půjde, a vítěz rozhodl, kdo z jeho kmene tam půjde s poraženým příbuzným. (Zix.)

Reklama

Reklama