Reklama

Reklama

Kdo přežije - Millennials vs Gen X

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2016

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), David Wright

Obsahy(1)

Fenomén Survivor (Kdo přežije) se ve své 33. řadě téměř po 10 letech podruhé vrací na Fidži (Survivor: Fiji), a to opět s nestárnoucí ikonou této reality show Jeffem Probstem. Soutěžící jsou v této sérii rozděleni do dvou kmenů podle věku, ovšem věkové kategorie jsou zaměřeny na Generaci Y (ročníky 1984 - 1997) a Generaci X (1963 - 1982). Která z těchto generací využije nejlépe svých předností? A který trosečník nejlépe zvládne těžké podmínky na Fidži a nepsané pravidlo přežit, přelstít a přehrát a vyhraje 1 milion dolarů? (Radim1.)

(více)

Diskuze

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

já bych rád, ale nechci poslouchat australštinu bez titulků. Jak dlouho jim to bude ještě na realiy-show.eu trvat? :-) zatím mají 6 dílů a teď se nic neděje.

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

IMHO byl mírnej favorit před, těžce zaostával během FTC a raketově vystřelil díky svojí sob story. Howgh.

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

tomas.malo

píšu to opět - blbost, pokud tu tvrdíte, že Adam vyhrál kvůli svojí story, evidentně nekoukáte na "jury speaks" interviews, Adam byl jasnej favorit už před FTC:-) howgh

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

hansel97

No preco to Adam vyhral - na konci si poplakal kvoli rakovine. Vitaz len kvoli choremu clenovi v rodine, tak ako niekolko vitazov pred nim.

na příspěvěk reagoval strom-z

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Spoilery: Na to jak skvělá série to byla, mě úplně stejně jako u Kaoh Rong zklamal vítěz na plné čáře. Opravdu nechápu, v čem shledala porota Adamovu hru lepší než Hannah, když se on hlavně vezl na jejích rozhodnutích a byl emocionální troskou.

na příspěvěk reagoval tomas.malo

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Nemile mě překvapilo, kolik lidí tu fandilo Hannah, bleh! Naopak mile kolik Bretovi

zdepapepa

zdepapepa (hodnocení, recenze)

Koukám na komentáře a jsem rád, že nejsem sám, kdo má hořké pocity z finálního dílu (konkrétně z hlasování poroty, jinak to byl podle mě dobrý díl).

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

vau tak tahle série u mě nepředpokládaně silně stoupá z dvou hvězd až někam ke čtyřem, uvidíme, jak to půjde dál. zlepšil se i edit? stíhaj zabírat víc konverzací a tak.

@betihambi Bretovi fandim, neb gay policajt to už z principu nemá lehký a mě vlastně sympatickej je dost:) 

petihambi

petihambi (hodnocení, recenze)

Spoilery !

Ačkoliv si myslím že tato série nepatří mezi nejhorší, spíše je lehce nadprůměrná, tak mě dost štve vyloučení některých dobrých hráčů a zůstání některých packalů a budižkničemů. Poslední vyloučená mě štve dost, protože už dlouhou dobu říkám, že by měly kameny tahat pouze ty osoby, které mají nerozhodný počet hlasů, takto jsme totiž přišli o jednu z těch zajímavějších hráček celé této série. Plusem série je to, že se těžko odhaduje vítěz, skoro každá osoba by se dala pokládat za vítěze série. Pokud však vyhraje Bret, děsně nesympatickej chlap, tak to bude dost bolestivé finále :D

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

já mám taky dost smíšený pocity, sledoval jsem souběžně konec australskýho Survivoru a tohohle a byť AuSurvivor taky rozhodně nebyl perfektní, prostě mě celkově bavil víc. na týhle řadě mě mimo jiné štve, že je to sice na Fidži, ale zas to působí šíleně genericky.. immunity idols příliš snadný (Kaoh Rong to vyřešil slušně, Cambodia skoro nejlíp). nicméně.. tuhle dvojepizodu se nebojim nominovat na jednu z nejlepších dvojepizod v dějinách Survivora, obzvlášť ten druhej tribal byl naprosto luxusní:-) druhej vypadnuvší mě mrzí taky. a btw pokud bylo to se změnou jména během kmenovky dopředu domluvenej blaf všech zůčastněných, pak velkej klobouk dolu!

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Za mě je to teda houpačka maximální, na ploše jednoho dílu jsem schopnej vystřídat naprostý znechucení i nadšení, s tím, že znechucení je častější, ale po vypadnutí M&M jsem čekal něco mnohem horšího, než co se děje teď (byť úplně poslední vyloučená mě vlastně dost mrzela)

Brygmi

Brygmi (hodnocení, recenze)

Já si nemůžu pomoc, ale tahle série mi přijde neskutečně skvělá, vlastně jedna z nejlepších za hodně dlouhou dobu. Každou epizodu se stane něco překvapivého (jakože včerejší tribal council byla neskutečná!), je tam strašně moc výborných hráčů (i skoro neviditelná Sunday udělala pár vynikajících tahů) a hlavně nemám pocit, že od prvního dílu vím, kdo je vítězem, takže momentů překvapení bude doufejme ještě hodně. Zatím tedy spokojenost (a vzestupná tendence!), tak doufám, že to ještě nepůjde všechno do háje.  

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

SPOILERY asi sledujem jinou hru.. vypadnutí Michelle mě mrzí, protože mi přišla jako dost zajímavá/pozoruhodná osobnost, ale že by byla skvělá hráčka? lidi jako Zeke to evidentně zvládli líp, protože maj lepší vztahy a sociální hru. Michelle se dvakrát nemusel vyplatit tah, kdy oznámila Hannah, pro koho hlasovat až na kmenovce - působí na mě jako zajímavej stratég s mezerama v social game. jinak merge epizoda mě po sérii nudnejch dílů naopak bavila velmi a jsem aktuálně zvědavej na další vývoj (3 idols slibujou značný turbulence)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

WTF :D tohle byl tak ultra debilní konec, že se musím už jenom smát. S přehledem nejrozumnější hráč a můj osobní tip na vítěze (a jediný poslední zbývající člověk ve hře, kterému jsem to přál) je ze hry venku, čili to vypadá na nejhorší sérii ever?

na příspěvěk reagoval strom-z

petihambi

petihambi (hodnocení, recenze)

SPOILERY!!

To že hned ze začátku odešlo 6 ženských ze 7 vyloučených není pro mě zrovna pozitivní vývoj série, avšak některé blindsidy fakt stály za to, hlavně ten poslední. Ten byl však hořkosladkej protože vyloučená osoba byla můj favorit a doufal jsem že to dotáhne přinejmenším do F5. No co, dost mi vadí že F13 obsahuje 9 chlapů (někteří jsou neskutečně nesympatičtí a špatní hráči) a jen 4 ženský, navíc 2 z nich se ani nesnaží hrát. Uvidíme jak to půjde dál, série mě i tak zatím baví.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

strom-z

Spoilery k australskému Survivoru: Takhle, nějakou takovou vytrvalostní soutěž bych rád viděl klidně i v rámci soubojů o individuální imunitu (držení ruky nad hlavou, visení na sloupu, brutální ležení pod mřížemi při čekání na příliv apod.). Jinak zrovna ty dva hráče, které zmiňuješ, jsem měl na mysli v příspěvku z 25.9. A nebojím se přiznat, že jsem až do samého konce myslel, že vyhraje druhý finalista, i průběžný edit mě k tomu sváděl (ačkoli při zpětném pohledu i edit vítězné osoby vyprávěl příběh vzestupu), takže to taky oceňuju.

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Spoilery k australskému Survivoru (!):  já teda nechápu proč americkej Survivoru třeba v Kambodže po týhle endurance klasice nesáhl. neřikám, že to musí tak bejt každou sezónu, ale podle mě je to právěže těžce divácky atraktivní. jinak souhlas, AuSurvivor měl skvělej start, ten první tribal twist se mi dost líbil, ale pak to produkce těžce nezvládla, když nechala moooc dlouho topit se jeden tým. Tohle jsem bral v Palau, kde sice jeden tým zničil druhej, ale ta situace byla od začátku hry - zatimco tady v důsledku dost random twistu a pro některý hráče (Phoebe, Craig) to bylo slušně nefér. Jediný, co to zachraňuje je fakt, že vítěz je právě přeživší tohohle kmene, což je docela epic:-) (Btw výkon vítěze na závěrečný kmenovce se nebojim označit za jeden z nejlepších v dějinách jakýhokoli Survivoru - byl jsem ve stejnym šoku jako porota)

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

strom-z

Spoilery k australskému Survivoru: vždycky jsem měl rád tyhle vytrvalostní závěrečné souboje o imunitu, které nejsou ani tak o síle, ale spíš o psychické odolnosti (viz i vítěz imunity), ale chápu, že nejsou tak divácky atraktivní, takže musíme sledovat jenom obměněné překážkové dráhy zakončené nějakou tou skládačkou. Taky se mi závěr líbil, jenom škoda, že po skvělém startu se to kvůli dominanci jednoho kmene stalo trochu předvídatelným. Ale i tak jsem se na každý nový díl těšil jako na ty americké už dávno ne.

na příspěvěk reagoval strom-z

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

bez spoilerů - teda finále Australian Survivoru stálo za to, a to silně, podle mě asi za několik let nejlepší finálovej díl Survivoru včetně těch americkejch (jak díky epic final challenge à la Borneo, tak díky závěrečný kmenovce), a přitom jsem to fakt nečekal:P takže nakonec pro všechny kdo AS nesledovali - doporučuju.

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

petihambi

petihambi (hodnocení, recenze)

Zatím v podstatě lepší než předchozí řada, blindside střídá blindside a  obavy aby to celé nedopadlo jak Nikaragua zatím pominuly ačkoliv již odešli dva lidi u kterých jsem doufal že zůstanou déle (2. a 5.vyloučený). Uvidíme jak se to vyvine dál, jen nechápu proč někdo hodnotí hvězdičkami řadu po jedné, dvou epizodách :D 

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

strom-z

Aha! Já si do teď myslela, že celou dobu mluvíš o Australian Outback, Survivor Australian ovšem mění situaci. Musím to očekovat. Díky :)

na příspěvěk reagoval strom-z

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

Napp

to jo, no, to jsou holt ty kvóty na atraktivní holky a kluky:P na druhou stranu před Worlds Apart mi přišlo, že by bylo nej, kdyby tam naházeli jen super fans - a pak jsem viděl, jak hráli Max a Shirin a trošku jsem to přehodnotil, myslim, že nějakej balanc je v pořádku.. jinak Survivor Australia měl náhodou v jednu chvíli skvělej nájezd a teď se to zas nějak zvrtlo.. ale zkusit to určitě můžeš:-) pro mě je i docela zajímavý sledovat, jak jsou aussies evidentně v něčem prostě malinko jiní než amíci nebo evropani

Napp

Napp (hodnocení, recenze)

strom-z

Mně trochu upřímně vadí i showmance... :( Tisíce lidí touží po tom se do týhle hry dostat a nakonec vyberou jedince, co to vlastně ani neberou vážně - to asi teda nejde ovlivnit, ale celkově mám pocit, že tam je strašně málo lidí, se kterýma se dá ztotožnit. Takže Survivor Australia nic moc? Uvažoval jsem, že bych přeskočil na něj :D 

na příspěvěk reagoval strom-z

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

Napp

mně teda druhá ep. bavila víc než první, zklamalo mě, kdo vypadl, ale i dobrá hra od Michelle. immunity idol neskutečně snadnej, thumb down:-(  ale opět, moje očekávání možná rozmělněný tim, že mám k dobru tři epizody tejdně díky Survivoru Australia (kterej má teda teď už úroveň gameplaye jak někde v Borneu/Australian Outbacku:P

na příspěvěk reagoval Napp, Larushka

Napp

Napp (hodnocení, recenze)

Uf, druhá epizoda mě strašně zklamala. Cast, na který se pomalu ani nedá dívat, naprosto iracionální herní strategie... Otřesnej edit (vlastně až tady jsme se dozvěděli aliance v Gen X a co se tam vlastně děje). Nevím, co k tomu dodat, ale nikdy jsem u Survivora ještě neměl pocit přestat se dívat a raději rovnou přeskočit v čase k 34. sérii, která snad bude lepší. Snad z toho máte jiný pocity! 

na příspěvěk reagoval strom-z

petihambi

petihambi (hodnocení, recenze)

Myslím si, že nakonec tato série určitě dopadne lépe než Kaoh Rong. To, že první díl byl, dejme tomu, průměrný, neznamená, že celá série bude o ničem. Hráči se určitě vykreslí během prvních dílů a pak se to pořádně rozjede. Navíc mě 1.epizoda přišla celkem zajímavá.

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

jo, no. a právě jsem dokoukal merge epizodu a bohužel můj počáteční entuziasmus ohledně OZ Survivoru klesá hoodně hluboko... neskutečně předvídatelnej edit (že se to snažili dohnat super dramatickou hudbou na tribalu mě dohnalo akorát ke smíchu, ale holt  australskej standard je asi jinde) a zbejvaj tam z velký většiny opravdu tupí hráči.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

strom-z

Určitě je nešťastné, co se dělo a přišli jsme kvůli tomu podle mě o potenciálně velmi zajímavé hráče, konkrétně dva.

na příspěvěk reagoval strom-z

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

no, jak mi to tak v 3. tejdnu rozhodně přišlo, ty 3 poslední díly před merge to naopak podle mě dost slušně přizabily:-( doufám, že sloučení to zas nakopne.

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

strom-z

Jo, Australia je kvalitativně úplně někde jinde než poslední sezóny americké verze. První díl spíš nuda.

na příspěvěk reagoval strom-z

Napp

Napp (hodnocení, recenze)

Mám to podobně... trochu jsem se i nudil. Kmen gen x mi přijde, že moc ani netuší, jak hrát a půlku millennials zase nemám rád :D Tak snad se to zvedne. Už tolikrát byl super start a šlo to dolů, tak třeba to tu bude naopak :) 

kajda.l

kajda.l (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

V prvním díle mě zaujaly zatím pouze Michelle s Hannah, ale to zase celkem dost. A příští díl bude pruda, pokud přijde evakuace u zatím zcela nevýrazných Gen X.

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

No jako na zadek jsem se z toho dílu neposadila, ale jak říkám, uvidíme dál no. Mně se většinou oblíbenci vyjasní trochu později. Ale taky zatím preferuju spíš Millenials. 

strom-z

strom-z (hodnocení, recenze)

mně 1. díl přišel vcelku v poho, ale zároveň jsem možná taky saturovanej Survivorem Australia (3 epizody tejdně:P 

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Larushka

mně ten díl teda přišel fakt jako slabej opener, generace x je strašlivě nezajímavá, nezaujal mě v ní snad nikdo, v millenials jsou zajímavý možná tak ti geekové (+ Michelle), ale to je z nějakejch dvaceti lidí třeba čtyři pět, a to je fakt hodně špatná bilance.

na příspěvěk reagoval Larushka, kajda.l

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

Ano, vybrat si pro natáčení cyklonovou sezonu je vskutku bezva nápad. 

První díl v pohodě, uvidíme, jak se to vyvine dál.

na příspěvěk reagoval Tom Riddle

Reklama

Reklama