Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Klasický horor let osmdesátých. Geore efekty sou opravdu na úrovni. Potěší orginální vraždy (lis) a hlavně napětí a atmosféra. Hudba je správně dráždivá a herci nejsou prkení. Mě nejvíc zaujali bratři Ramiové. Narušitel patří k těm nejlepším Béčkům, ikdyž se pár logických chyb najde vůbec to nevadí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Intruder je naprostý unikát, je to méně známý film s naprostou hereckou třídou. Raimi brothers, Bruce campbell, Spiegel, Bender. No prostě parádička. Slasher to je jak má být, příjemná atmosféra super herci, vraždy na úrovni(i když ne takovej druh kterej je nechutnej). Film si drží laťku mezi hororem a groteskou, občasné vtipné vsuvky jsou parádní a pobaví, ale přitom to nejsou vyloženě vtipné momenty, ale jsou spíše čenohumorné. Palec nahoru. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Intruder je vyborna vyvrazdovacka pocas jednej nocnej smeny v supermarkete. Strasidelna atmosfera naplno funguje, vrazdi sa vo velkom, takze fundovia hororu si pridu na svoje. Majitel, veduci, zastupca veduceho, pracovnici a predavacky su systematicky likvidovani istym psychopatom. Snimok je zaujimavy aj tym, ze si tu zahral aj isty Sam Raimi /kultovy Evil Dead 1 a2 - spolu s "Ashom" - Bruce Campbellom/. Samotny reziser Scott Spiegel film nielen reziroval, ale aj v nom hral /ako herec moze byt tunajsiemu divakovi znamy z filmov ako Lvi Srdce, Rychlejsi nez Smrt, no a pochopitelne aj Evil Dead 1 a 2/. Ako pikoska sluzi fakt, ze postavy su likvidovane ich vlastnymi zbranami /masiar odvisol na masiarskom haku napriklad/. Pre Hororovych fundov je tento snimok povinna jazda, toto musite poznat, ak sa povazujete za fandu hororov. 89 % ()

topi 

všechny recenze uživatele

Když se sejde parta - bratři Raimovi, Spiegel, Campbell, Hicks - je o čisté filmařské nadšení postaráno. Hravě, brutálně a nadšeně. Tak jako u filmu Evil dead, který tahle skupinka pohodářu také vytvořila. Intruder je čistej slasher s opravdu kulervoucíma jatkama (o které se mistrně postarali nestoři maskérského umění, pánové Berger/Nicotero/Kurtzman). Sice chvíli potrvá, než se první mord objeví, ale pak už vše frčí jak na běžícím pásu až do krvavého finále. Vše krásně podtrhuje hravá a nápaditá kamera. Pro mě srdcovka v slasherovém žánru. Ještě bych vypíchl perfektní hudbu, která umocňuje stupňující se napětí. Kdo ale hudbu dělal, to by mě zajímalo. Na Csfd je uveden Basil Poledouris (a to bych teda pochyboval) a v titulcích autor hudby uveden není. Tak nevím. Každopádně ve svém ranku učebnicový příklad, jak má vypadat kvalitní slasher. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Za tyhle reklamní špíny by se mělo střílet. Člověk si sežene film kvůli Bruci Campbellovi, kterej je prezentován jako jedna z hlavních postav a realita je taková, že se objeví na posledních 20 vteřin. Ikdyž si nejsem jistej, jestli by Bruce vůbec dokázal pozvednout tak nudnou a neskutečně lacinou vyvražďovačku. A to mám Raimiovce a spol. docela rád. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Píseň, kterou zpívá Randy (Sam Raimi), byla použita ve filmu Evil Dead, který režíroval Sam Raimi. (Chatterer)

Reklama

Reklama