Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Místy docela nápaditý, místy bohužel docela ubíjející sámoškový slasher. Probíhá to asi takhle: čtyřicetiminutová nuda, pár vražd, holka nachází těla jedno po druhém, vrah odhalen, holka vezme kuchyňský nůž a kdo s koho, vtip na konec. Gore efekty jsou opravdu na úrovni, nechybí tendence hraní si s divákem. Co ale chybí je pořádný vrah, takový nějaký.. no řekněme ikoničtější. Ani žádnou masku nemá šmejd. No nic, lepší průměr, ale tenhle film si do kolonky 'oblíbené' nezařadím. Bylo by ale dobrý sehnat pár nadšenců a natočit remake odehrávající se v Kauflandu nebo Penny Marketu:) (stopáž hodnocené verze: 01:23:53, screeny) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už chápu, co na téhle ujeťárně vidí sám velký Tarantino (btw scénu s rozšlápnutým okem použil o několik let později i ve svém Kill Billovi). Sebranka, co na točila kultovní Evil Dead, řádí i tady, Intruder patří určitě mezi to lepší, co silná osmdesátá léta v hororu nabídla. Děj je sice triviální, ale vynalézavost vražd nezná hranic (zkuste trumfnout mlácení uříznutou hlavou :-). Avšak pokud jste se těšili, tak jako já, na Bruce "Ashe" Campbella, tak ten tu má asi minutový štěk na konci filmu. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně slušné !! Pro mne asi zatím nejlepší osmdesátkový slasher, co jsem zhlédl ! Narušitel od 40 minuty nabere slušné tempo a vraždy přibývají a přibývají a jsou čím dál krvavější a originálnější,vrah je slušnéj psychouš a hlavní hrdinka je zdatná bojovnice !!:) Z dnešního pohledu za lepší 3*,ale přihmouřím oko a soucítím s minulostí. 70% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Za tyhle reklamní špíny by se mělo střílet. Člověk si sežene film kvůli Bruci Campbellovi, kterej je prezentován jako jedna z hlavních postav a realita je taková, že se objeví na posledních 20 vteřin. Ikdyž si nejsem jistej, jestli by Bruce vůbec dokázal pozvednout tak nudnou a neskutečně lacinou vyvražďovačku. A to mám Raimiovce a spol. docela rád. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Narušitel kult jako kráva. S prvním promítáním jsem měl tu čest ještě z éry ošuntělých VHSek, kdy páska byla skoro v dezolátním stavu, takže obraz se zvukem nebyly to pravé ořechové. To mi však nebránilo si tenhle čisťounký slasher pořádně vychutnat. Zpočátku se toho moc neděje, ale jakmile se ke slovu přihlásí slušné množství všech těch bodacích, řezacích nebo drtících nástrojů, pravověrný fanda nemůže být zklamán. Společně s hustou atmosférou uvnitř uzavřeného marketu jsou nejsilnější stránkou brutální mordy, při kterých si svých pět minut slávy odbudou i oba bratři Raimiovi. Až moc obyčejný zabiják a WTF konec mi tuhle zábavu nezkazily. Jo a Bruce Campbell se tu mihne v závěru coby policajt, ale lehce ho přehlédnete. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Aj napriek tomu, že sa na DVD vydaní filmu dostalo meno herca Bruce Campbella až do pozície prvej hviezdy filmu, pravda je taká, že sa vo filme objavuje až v samotnom závere a aj to len na krátku chvíľu. (beso74)
  • Píseň, kterou zpívá Randy (Sam Raimi), byla použita ve filmu Evil Dead, který režíroval Sam Raimi. (Chatterer)

Reklama

Reklama