Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Late Night ,2. Hit 'Em Up Style (Oops!) ,3. Way Down Texas Way ,4. You Can't Beat Jesus Christ ,5. Love Is a Christmas Rose ,6. Hijo de King Kong (Son of Kong) ,7. Cowboy ,8. The Way of the World ,9. Christmas Time Is Here ,10. American Woman ,11. Jingle Bells ,12. Living Proof ,13. Do It Till You're Satisfied ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání a promarněný potenciál. Z tohodle námětu se dala vymáčknout totální šílená komedie, popř. alepsoň normální komedie. Ale vzniklo z toho v podstatě takový nic moc - ani komedie, ani romantika, jen prostě film. Velká škoda. Obrovské pozitivum byla alespoň Elizabeth Hurley, která se mi mooooc zamlouvá. Je tady pár dobrých hlášek, ale to okolo je slabota. Na druhou stranu to i přesto vyloženě nenudí. 50%. Howgh! ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Komedie na jeden večer, v našem případě na jedno odpoledne. Solidní obsazení, ale jinak jde o takovou tu pitomou blbůstku amerického komediálního světa. Přesně do ní zapadá Matthew Perry společně s Terry Crewsem. Ovšem Můj soused zabiják či reklami na Old spice jsou úsměvnějšími kousky než býti Sářiným sluhou. 55% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ještě to nekončí, ale dál už nemůžu. Začátek nebyl tak špatný a hlavně casting se nezdál být vůbec špatný. I Liz Hurleyovou bych zkousnul, ač je to jen přeceněná čuba. Film je dál ale už jen příšerně trapnej. Humor jak pro 5ti letá děcka. Eskapády jsou opravdu neksutečné. No a úplně nejhorší jsou ty dementní kecy, které se tu odehrávají. Takže necháme čubu čubou a pudeme radši pařit Civilizaci 5, ne? ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Chandler Bing si odskočil zahrát doručovatele soudních obsílek. Nechal se však za milion zblbnout jednou paničkou, které se nelíbilo, že se s ní chce manžílek rozvést. Nebylo to vtipné, už vůbec ne zábavné. Spíš by mě zajímalo, co na to Monika Gellerová, až se dozví, co to vlastně Chandler dělá za vedlejšák. :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno