Reklama

Reklama

Willy Fog na cestě kolem světa

(seriál)
  • Španělsko La vuelta al mundo de Willy Fog (více)

Obsahy(1)

Španělský animovaný seriál na motivy románu Julese Verna. (oficiální text distributora)

Recenze (234)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Skvělý animovaný seriál, na který se dá stále koukat, a do toho ještě hudba bratří de Angelisů. Jóóó, tehdy to byly hity. Navíc přináší i trochu poučení a člověk získá představu o světě, kde třeba ještě nebyl. Ovšem je nutno to brát s rezervou, jelikož víme, ve kterých letech se příběh odehrává. A je pojat tak, aby se dětem líbil a pochopily jednoduchou cestu zvířátek kolem zeměkoule. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malým dítětem, seriál jsem naprosto zbožňoval hlavně kvůli Chidlingovi. V současné době se Willy Fog vrátil v repríze na obrazovky a já jej sleduji se svým mladším bratrem. Naprosto úžasný dabing všech postav, zejména Dixe a Barnabáše je největším plusem našeho vydání. Opravdu dobrý seriál. ()

Reklama

rebciatko 

všechny recenze uživatele

animovaný seriál najmä pre deti, ale poteší aj oko dospelého diváka.. verne opísaný príbeh spisovateľa Julesa Verna - Cesta okolo sveta za 80 dní.. Willy Fog so svojimi priateľmi sa vydáva na dobrodružnú cestu plnú nástrah, ale aj skvelých ľudí ochotných kedykoľvek pomôcť.. deti tento animák nielen zabaví a na chvíľu umlčí, ale im aj ukáže, že z každej situácie vedie nejaké východisko... a naviac, úvodná zvučka je veľmi chytľavá.. ;) ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Londýn, Paříž, Bari, Suez, Bombaj...Ještě teď tu trasu dokážu vyjmenovat. Jako malý jsem to miloval. Podle mě nejlepší zpracování Verneovy předlohy včetně hraných filmů s dobrým českým dabingem (Viktor Preiss!) a milými hlavními hrdiny. Ta znělka! http://www.youtube.com/watch?v=yu_5T4t2XoM Když to někdy dávají v televizi, s chutí se podívám i dnes! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární španělský animovaný seriál na motivy Verneovky o cestě kolem světa za osmdesát dní. Předlohy se to drží volně, ale ve své době to v Československu nahrazovalo Disneyovky celkem spolehlivě. Dneska mne překvapuje vůbec rok vzniku 1981, protože jsem vždycky myslel, že je to dělané počítačem ty animace, ale možná ne.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • 16. epizóda s prestávkou na Havaji nie je založená na knižnej predlohe. (D1705)
  • Trasa cesty kolem světa odpovídá trase v předloze Julese Verna. (Kmotr76)
  • V seriálu vystupuje přes 160 mluvících postav. (Agatha)

Reklama

Reklama