foto

Jules Verne

  • nar. 8.2.1828
    Nantes, Francie
  • zem. 24.3.1905 (77 let)
    Amiens, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

2019 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo - kniha
2014 Naufragés du Fol Espoir, Les - kniha
2012 Cesta na tajuplný ostrov 2 - kniha
2009 Cesta do středu Země (studentský film) - kniha
2008 Cesta do středu Země (TV film) - kniha
Cesta do středu Země - kniha
2007 30,000 mil pod mořem - kniha
2004 Cesta kolem světa za 80 dní - kniha
20.000 Leagues Under the Sea (TV film) - kniha
1999 Carův kurýr (TV film) - kniha
Cesta do středu Země (TV film) - kniha
1997 20 000 mil pod mořem (TV film) - kniha
20.000 mil pod mořem (TV film) - kniha
1995 Willy Fog - Cesta do středu Země (TV film) - kniha
Willy Fog: Cesta kolem světa za 80 dní (TV film) - kniha
Willy Fog 20.000 mil pod mořem (TV film) - kniha
1993 Willy Fog na cestě za dobrodružstvím (TV seriál) - kniha
1991 Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film) - kniha
1989 Kolem světa za 80 dní (TV film) - kniha
1985 20.000 mil pod mořem - kniha
1981 Castle in the Carpathians - kniha
Tajemství hradu v Karpatech - kniha
Willy Fog na cestě kolem světa (TV seriál) - kniha
1980 Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film) - kniha
1979 Mathias Sandorf (TV seriál) - kniha
1978 Tajemství Ocelového města - kniha
1976 Le château des Carpathes (TV film) - kniha
1975 Капитан Немо - kniha
1973 Tajuplný ostrov - kniha
Tajuplný ostrov (TV seriál) - kniha
Twenty Thousand Leagues Under the Sea (TV film) - kniha
1972 ABC Saturday Superstar Movie, The (TV seriál) - kniha
1971 Light at the Edge of the World, The - kniha
1970 Na kometě - kniha
Strange Holiday (TV film) - kniha
Strogoff - kniha
1969 Kapitán Nemo a podmořské město - kniha
The Southern Star - kniha
1967 Rocket to the Moon - kniha
Tajemství Viléma Storitze (TV film) - kniha
1966 Ukradená vzducholoď - kniha
1965 Muž z Hongkongu - kniha
1964 Cesta kolem světa za 80 dní (divadelní záznam) - kniha
Indes noires, Les (TV film) - kniha
1962 Matyáš Sandorf - kniha
1961 Pán světa - kniha
Vítězství Michaila Strogova - kniha
1959 Cesta do středu Země - kniha
1958 Vynález zkázy - kniha
1956 Cesta kolem světa za 80 dní - kniha
Michal Strogov - kniha
1954 20 000 mil pod mořem - kniha
1951 Mysterious Island - kniha
Tales of Tomorrow (TV seriál) - kniha
1946 Patnáctiletý kapitán - kniha
1944 Miguel Strogoff - kniha
1936 Carův kurýr - kniha
Děti kapitána Granta - kniha
1931 Der Mann, der seinen Mörder sucht - kniha
1929 Tajuplný ostrov - kniha
1926 Carův kurýr - kniha
1916 20 000 mil pod mořem - kniha
1910 Michael Strogoff - kniha
Voyage au centre de la terre - kniha
1909 Airship Destroyer, The - kniha
1907 20000 lieues sous les mers - kniha
1904 Cesta do nemožna - kniha
Un drame dans les airs - kniha
1902 Cesta na Měsíc - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace