Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná akční komedie o velkém a přitom tajném závodu napříč USA a to s kuriozními pravidly. Kdo bude první, získá fantastickou sumu peněz. Každý chce vyhrát a každý na to jde jinak, což přináší řadu komických, ale i napínavých situací, plných gagů a hlavně dobré zábavy. Tato atraktivní komedie je doslova plná známých hereckých tváří. Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcettová, Dom DeLuise, Dean Martin a další tomuto filmu dali skutečně neotřelý humor, který již pobavil milióny diváků v kinech v řadě zemích. (Golden Crown)

(více)

Recenze (67)

A.Beech 

všechny recenze uživatele

„Se zapnutými světly prosím“...“To bych na sebe upozornil “. V mojich merítkach fantastická komédia so všetkým čo k tomu patrí. Množstvo originálnych gagov a k tomu fantasticky hláškujúci Roger Moore. Neustále chvastajúci sa človek, ktorý sa hrá na Rogera Moora, ktorý to hrá na Jamesa Bonda. Vidieť sedieť v Aston Martine Bonda osobne, ktorý sa sám paroduje s takým nadhľadom (a kultivovanou eleganciou) je naozaj úžasné. V tomto filme nájdem toľko hlášok, ako sa na poriadnu komédiu patrí. Naozaj hľadám len veľmi ťažko negatíva tohto pohodového filmu. Ako jediné ma napadá azda pomalší rozbeh filmu ako už je v komentoch spomínané. Chvíľku mi predsa len trvalo kým som sa do toho dostal a začal som si film užívať každou sekundou. Čo dodať na záver? Pre mňa jasných 5* a miesto medzi mojimi obľúbenými komédiami. Napadá ma predsa len ešte jedna vec na záver...“Varuji vás já sem Roger Moore“...“Kto??“...“Roger Moore.“...BENG! :D:D ()

papyrosaurus 

všechny recenze uživatele

No tak tyhle remake filmy na tématiku závodu napříč USA z 80. let jsou pěkně ztřeštěné bláznivé komedie či spíše až parodie původního námětu........Gumball Rally z roku 1976 bylo prostě první a bez debat nejlepší zpracování u kterého jsem se skvěle bavil .......tyhle pozdější ptákoviny mu nesahají ani po kotníky........no nejvíce to zachraňuje Roger Moore....a pak ti Japonci v Hi-tech autě a přenádherné Lamborghini Countach........ne vážně podívejte se radši na Gumball Rally ... ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Uz tenhle film je kopii, a to sice dvou filmu z roku 76 - Cannonball a Gumball Rally. Autori ho jiste chteli pojmout velkolepe, zaplatili si velke kvantum hvez, ale vysledek budi opravdu velke rozpaky. Film se tvari jako blazniva komedie, coz uplne nici jakoukoli atmosferu zavodu, jenze vtipnosti taky moc nezari. Takze asi to nejlepsi na filmu jsou ty krasna auta, zejmena Lamborghini Countach, ktere krasou predci ty dve pasazerky uvnitr. 55% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Tenhle film redefinuje pojem nenáročná zábava. Vlastně by na obalu měl mít napsáno Pro děti od tří do šesti let. Humor je veletrapný, akce jen pomálu, poněkud to zachraňují jen okouzlující chlapák Burt Reynolds, celkem zdařile se karikující Roger Moore a půvabný Charlieho andílek Farrah Fawcett. Jedna z prvních amerických produkcí v níž se objevil Jackie Chan. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo som si nahováral, keď som si pustil tento filmík. Lákadiel je tu dosť, hlavne som chcel vidieť čo tam bude robiť Jackie. Ten si na záver nemohol odpustiť nejakých pár úderov, Roger Moore paroduje sám seba aj rolu agenta 007, ešte som sa občas aj pousmial ale inak je to celé statočne o ničom! 40%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (25)

  • Jackie Chan byl prý značně rozmrzelý, když se dozvěděl, že má ve filmu hrát Japonce, ačkoli on sám je Číňan. (Karlos80)
  • Než se Marcie (Adrienne Barbeau) legitimuje policistovi, zip v jejím výstřihu mění pozici. (Fenk)
  • Roger Moore má vo filme pri sebe neustále iné priateľky, ktoré však hovoria rovnakým hlasom, hlasom June Forayovej. (Peter-1307)

Související novinky

Cannonball Run se vrací

Cannonball Run se vrací

13.06.2017

Rychle a zběsile se letos dočkalo osmého dílu a na cestě jsou další dva, takže není divu, že se v Hollywoodu snaží rozjet další autařské série. S Need for Speed to bohužel moc nevyšlo a další velké… (více)

Reklama

Reklama