Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

F.man 

všechny recenze uživatele

Tak tohleto je vážně Úlet s velkým U, ve kterém záleží jen a pouze na divákovi, jak mu Wongova šílenost sedne. Buď ho totiž přemůže trapnost Hong Kongského huumoru, nebo se naopak bude všem těm situacím a vychytávkám celých 93 minut skvěle smát. Já skončil tak na půl cesty, zejména protože mi hodně dlouho trvalo než jsem na tuhle hru přistoupil. Pak to byl ale vážně zážitek a i když nebudu Městského lovce vyhledávat - pokud se mi namane šance jej někde znovu vidět - budu se těšit. City Hunter! ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jedno velký WTF. Zřejmě nejšílenější film Jackieho Chana, vlastně, zřejmě nejšílenější film na světě. Za vidění stojí Street Fighterový souboj a závěrečná bitka s Richardem Nortonem, a i tyhle scény zřejmě natáčeli všichni sjetý houbama, trávou a mamutím mlíkem, pro zbytek filmu pak vyšňupali navíc rozemletýho Speedy Gonzálese říznutýho pštrosem Road Runnerem. Přiznávám, že jsem se celkem bavil, ale to zřejmě jen díky burčáku a absenci jiného programu na večer, i tak bych ale při některých scénách nejraději zalezl pod lino. ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa len tak často nevidí !!! Najprv mi spadla sánka dole a zdvihol som si ju až pri záverečných titulkoch. Toto bol nechutný mix rumunskej horalskej komédie s gruzínskym predrevolučným dielom, šmrcnutý debilnými ksichtami Paola Villagia aka Fantozziho. Pristihol som sa, ako som zopárkrát krútil neveriacky hlavou, či to tvorcovia filmu mysleli vážne, alebo nie ..... Komédia je jedna vec a paródia druhá - toto však malo ďaleko aj do jedného a j do druhého. Vrcholom všetkého boli dementno-debilné ksichty hercov pri kváziúsmevných scénach. Nie, páni a dámy, toto nebola moja šálka čaju ...Brrrrrrrrr ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najblaznivejsia Chanovka ktorou sa Jackie snazil dobit Japonsky trh. Bud ju budete milovat alebo nenavidiet. V Cineme dostala 0% hehe. Jackie tento film nema rad a ani kdejaky Japonec ho nerozchodi (zdravim Yoshiho). Ja sa nastastie u tohto filmu bavim od zaciatku do konca. Je to totalne sialene a absurdne jak z nejakej kreslenej grotesky. Jackie tu hra detektiva, ktory ma najst dceru jedneho bohaca, ale namiesto nej sa cely film neuspesne snazi najst nejake jedlo. Film s odohrava na lodi, ktoru prepadnu kvôli prachom teroristi, takze to trochu pripomina DIe Hard koncept, ale prevedenie je fakt niekde inde. Jedna absurdna scena strieda druhu. Hemzi sa to tu aj mnozstvom peknych zien a sexualnych narazok. Aj bitky su podane odlahcene, takze aj ked sa sem tam najde nejaky narocnejsi kaskadersky kusok, tak to pôsobi tak obycajne. Väcsinou su aj bitky na Jackieho netypicky predratovane a pretrikovane. Ale k vyzneniu filmu to sedi. Napriklad pri scene ked sa paroduje Street Figher. Z bitiek ma najviac rozosmiala vypomoc Bruca Lee pri Jackieho suboji z dvoma vysokymi cernochmi. Celkom solidne sa stihne predviest aj Gary Daniels, ktory Jackiemu slusne sekunduje aj v rôznych komickych grimasach. Najpôsobivejsia a akotak tradicna bitka je finalny duel s Richardom Nortonom. Aspon ta by mala uspokojit fanusikov normalnych bitiek. Takze ja som sa znova poriadne zasmial a film odporucam kazdemu, komu nevadi absurdny styl humoru. Za skusku to stoji. A ak vam to sadne, tak skuste snad este sialenejsi Wong Jingov film z rovnakeho roku Future Cops. 10/10. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Huh, jednoznačne najšialenejší film Jackie Chana, ktorý pripomína oživlú kreslenú grotesku v štýle Toma a Jerryho. Absurdné gagy a kung-fu súboje sú tu ešte podporené srandovnými zvukovými efektami z animákov a diabolsky sa pitvoriacimi "hercami". Tvorcovia to tlačia do extrémov a všetko tomu musí podliehať takže aj súboje vyzerajú skôr ako z nejakého filmu Buda Spencera a Terrence Hilla. Vrcholom je scéna v ktorej sa protagonisti menia na postavy z videohry Street Fighter a robia také koniny, že keď som to videl poprvýkrát skoro som sa od smiechu udusill a to bez srandy, moja bránica sa takmer roztrhla. Ako to už v Chanovkách býva, napokon dôjde na vymakaný, dlhý záverečný súboj, tentokrát so štýlovým Richardom Nortonom ktorý sa snaží vymlátiť z Jackieho dušu, ale ten sa krúti ako červík a ešte si strihne aj moonwalk. Väčšina ľudí to stráviť nedokáže, ale pár sa ich bude baviť tak ako ja. Sity Hantééééér.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Ryu Saeba (Jackie Chan) ve filmu řídí prototyp Mitsubishi HSX, ze kterého se později vyvinul sériový model 3000GT. Na konci filmu je navíc na chvíli vidět prototyp Mitsubishi mR. 1000, jež automobilka postavila pro Tokyo Motor Show v roce 1991. (Raztubyl)
  • Existují minimálně tři sestřihy filmu. Nejdelší obsahuje navíc scénu hudebního vystoupení oproti prostřednímu a v českých kinech nikdy neběžel a nebyl ani nadabován. Prostřední sestřih byl uveden v našich kinech a je nejběžněji k zhlédnutí. A nejkratší se tu a tam objevuje na kabelové televizi a je na něj pořízen český dabing. Od prostřední se liší např. vystřižením prakticky celého závěrečného souboje, ze kterého je ponechán pouze jeho začátek a vyvrcholení. (Dzin01)
  • Jméno postavy E. Honda ze hry Street Fighter muselo být ve filmu změněno na E. Honde, a to kvůli smlouvě, kterou měl Jackie Chan dlouhodobě podepsanou s automobilkou Mitsubishi. (Raztubyl)

Reklama

Reklama