Reklama

Reklama

Víkendový útěk

  • USA The Weekend Away
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Beth se snaží zjistit, co se stalo její nejlepší kámošce, která se ztratila na holčičím výletě do Chorvatska. Jenže co stopa, to další znepokojivá lež. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Weekend Away" nie je v jadre žiadnym výnimočným thrillerom, ale na druhú stranu ako jednoduché béčko ma to celkom bavilo. Dokonca to má v sebe aj pár zaujímavých prekvapení, ktoré som úplne nepredpokladal. Na druhú stranu sa ale nedá povedať, že by úplne nedávali zmysel. Štve ma akurát, že niektoré postavy urobia počas snímku niekoľko rozhodnutí, ktorým som úplne neroozumel a v podstate potrebovali tým len film posunúť do inej roviny alebo proste hodiť niekam podozrenie. Ku koncu prichádza ešte niekoľko zvratov, ktoré tým zamotajú, no vnútorne si myslím, že ten finálny nebol úplne nevyhnutný. Bez neho by to bolo asi predsa len o niečo zaujímavejšie. Vo výsledku som ale s filmom v pohode. V podstate splnil svoj účel a priniesol celkom dobrú záhadu. Na jedno pozretie. Hodnotenie: B- ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Jasně, že tam nejsou herecký výkony na Oscara, také si to snímek neklade za cíl, ale jen pobavit a to se mu u mě splnilo. Pohodový víkend s nej kámoškou ve Splitu se poněkud zvrtne, no ono se časem ukáže, že ta nej kámoška je pěkná divoška, a ne úplně kámoška, no, aby ne už jste jí viděli? Je pěkně přisvinělá a takový nejsou hodný a vhodný pro zakládání rodiny a představování rodičům, ale jako chlouba kámošům určitě jo, "Ty vole to si Borec"!"...Takže bohužel skončí, tak, jak skončí a pohodová zábava, kde mi nic moc nevadilo, teda něco jo, ale o tom se nesmí na sociálních sítích psát, protože bych byl hned na seznamu, takže za mě spokojenost. Howgh ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Vrah byl jasný poměrně brzy a ani určitá mezera mě neošálila, konec konců to byl ale poměrně dobrý film, zabavil mě a to se ctí. Takže žádný originál se nekoná, tento scénář už tu několikrát byl, ale mě se zde to zpracování líbilo. V kostce, typka dorazila za kamojdou, prostě chtěj strávit spolu víkend, kamojda se ztratí typka ji hledá u toho ji pomáhá taxikář, postupně zjišťuje že kamojda nebyla úplně tak hodná kamojda, ale vyústění uvidíte na konci, tak nějak během příběhu to poukazuje skoro na každou mužskou postavu a vy můžete hádat kdo to byl (nic náročného vraha dle mě poznáte poměrně rychle). No typka přijde na to kdo to byl, poradí si s ním a to je tak nějak v kostce všechno. Za mě 7/10 špatný to dle mě není. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Béčkové varování našince pro letošní léto. Vyndejte panožky ze sandálů, řízky z alobalu, lahvové z kufru auta a rozhodně se na míle vyhněte Chorvatsku. Marně vzpomínám, jestli jsem někdy viděl americký thriller situovaný do naší nejoblíbenější dovolenkové destinace…..no, všechno je jednou poprvé. Ale jinak jsem se bavil. Určitě to není žádný hollywoodský blocbuster, ale když jste jedním okem na obrazovce a druhým rolujete po sociálních sítích, tak vás tenhle zapletenec nevěr, vražd, podvodů, intrik a Ožujska uspokojí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na to, že ide o totálne nízkorozpočtové televízne béčko (rozumej Netflix), tak scenár aj napätie predčia viaceré nabubrelé kino trilery s veľkými hviezdami, na ktorých sa v konečnom dôsledku smejeme. Na Split mám pekné spomienky a mám rád trilery, ktoré dokážu prekvapiť. Víkendový útek má skvelé tempo, stále príde s nejakým zvratom a to platí aj o závere. Ide o film, ktorý nám chce povedať, že nikoho nemôžeme dostatočne hlboko spoznať, pretože to skrátka nie je v ľudských silách. Ale to hodnotenie stále musím prispôsobiť aj tomu, že je to stále to televízne béčko. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Když Beth (Leighton Meester) jde na konci filmu k Robovu domu, scéna v parku napodobuje slavný obraz George Suertata „A Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte“.
    (hansel97)
  • Natáčelo se v chorvatských městech Split a Záhřeb. Ve Splitu se filmu také odehrává. (hansel97)

Reklama

Reklama