Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

castor 

všechny recenze uživatele

„Přes všechny moje chyby, jsi jediná krásná věc, co jsem v životě dokázala.“ Sakra, kolikrát jsem podobnou větu už ve filmech slyšel...? Každopádně už pár let tu máme takový trend, že i ženy chtějí být ostré a dokázat nám, že také umí pořádně kopat a držet bouchačku. A jelikož je i Jennifer Lopez zatraceně drsná dáma a permanentně na hraně života a smrti, to nejlepší, co může pro svou dcerku udělat, je držet se co nejdál od ní. Trojice scénáristů nicméně chtěla, aby nadešel čas na sbližování… záporáci jsou docela fajn, jinak je to předvídatelné a bez zajímavého zvratu či nápadu. A tudíž jeden z mnoha problémů thrilleru Niki Caro je ten, že výsledek ve výše uváděné „ženské partě“ nijak ničím neotřásl, ale prostě ji jen doplnil. A nic nadto nezanechal. Dvě až tři hvězdy. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] S Jennifer Lopez jsem toho asi až tak tolik neviděl. Jediné, co mi utkvělo v hlavě, tak je thriller DOST, který mě hodně bavil, a právě proto se divím, že to má tak průměrné hodnocení. Ale u tohoto nového filmu od netflixu se nedivím, že to je opět průměrně hodnoceno. Každopádně moc kritický v tomto případě nebudu. Mě to docela bavilo, Lopez zde má uvěřitelnou roli. Celý film je technicky zručně natočený, pár přestřelek tu máme, děj je přímočarý, ale zas to má docela hloupoučký scénář. Celá ta zápletka působí divně a v snad v necelé půli filmu to vypadá, že je vše vyřešeno, ale poté se to opět hloupě natahuje. Finále je vcelku slušné, ale vůbec ne napínavé. No, mohl bych to ohodnotit i hůře, ale na 1 vidění to nebylo zlé, znám horší nízkorozpočtové filmy od netflixu, které jsou víc odfláklé. Tohle ještě ušlo. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Niki Caro, jak je jí přirozené, se tady našla v prostřední pasáži, kde se utváří nějaký rodinný vztah a kde Lopezka v divočině cepuje svoji dceru a poučuje jí o krutých zákonech přírody. To jediné mi tady přišlo celkem režijně zajímavé. Ostatní běží podle stokrát viděných hloupých šablon a v akci je to veskrze průměrné. Ale Lopezka mi vždycky byla svým způsobem sympatická, svojí celoživotní pílí a pracovitostí, byť její hudební počínání jde úplně mimo můj vkus. Ale minimálně za Singhovu ´Celu´ a Soderberghovo ´Zakázané ovoce´ si tu ženskou pořád cením. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Přestože spojení elitní zabiják a Jennifer Lopez nejde moc dohromady, tak je to nakonec JLo, kdo alespoň trochu drží film nad vodou. Přitom samotný základ akčního filmu špatný není, ale řada chybek a logických zvláštností film nakonec sráží na nižší úroveň. Zhlédnutí jsem nelitoval, nicméně podruhé už se nepodívám. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za Lopezovou, ten její kukuč neomrzí. Kouká se na ní o trochu líp než na Anželínu Žolíí. Ale stejně, měkká hezká ženská bez svalů mlátí chlapy jednoho za druhým, střílí vysoce výkonnou puškou atd. atd.... umí spíchnout bombu z hajzlpapíru a tekutýho mejdla na ruce, to jsem čuměl! Je nebezpečná i na WC. ()

Galerie (470)

Zajímavosti (4)

  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)
  • Natáčanie sa začalo vo Vancouveri 4. októbra 2021. 11. januára 2022 bolo natáčanie pozastavené z dôvodu rozšírenia COVIDu medzi štábom, obnovilo sa potom 25. februára. V marci 2022 sa natáčanie uskutočnilo na španielskom ostrove Gran Canaria s využitím starého mesta Las Palmas de Gran Canaria ako mesta na Kube. (Arsenal83)

Reklama

Reklama