Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Slabšie hodnotený horor som si pozrel iba kvôli Nathalie, pretože ju považujem za jednu z najkrajších a najsympatickejších herečiek súčasnosti a snáď sa niekedy lepším výberom úloh dostane do skutočne vysokej ligy. Ide ale teda iba vizuálny zážitok z jej vzhľadu a outfitov, pretože scenár ponúka niekoľko logických nedostatkov, priemerne kopíruje u konkurencie a aj koketovanie s feminizmom je tu skôr len preto, aby to akože bolo o niečom. Finále ponúkne jeden nepredvídateľný zvrat, avšak opäť sme pri scenári, pretože ten s ním naloží tak, ako by sa ani nestal. Kvôli Nathalie by som dal možno aj o hviezdu viac, ale ostatní sú tak nevýrazní, že ostanem "pri zemi". ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Remake “Svadby upírov” z 93 (robím si piču) je síce po vizuálnej stránke lepšie spracovanou zábavou, no taktiež treba dodať, že nie je nijak prevratnou záležitosťou, ktorá by v rámci žánru ponúkla mimoriadny hororový zážitok. Nejaké gore sa objaví, nejaká krv potečie, no všetkého je ako si poskromne. Akceptovateľný priemer aj vďaka kulisám .. ()

Reklama

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Naivně jsem doufala, že by to mohla být zábava jako Ready or Not. A dostala jsem takový blábol, kde ještě po jedné hodině stopáže (tzn. za dvěma třetinami) hrdinka vůbec nic netuší a jenom si myslí, že se ocitla v příběhu, kde je hlavním účelem dostat nějaké to dovolenkové D. Jasně, divákovi se ukázaly nějaké strašící scény, nijak nepropojené se zbytkem, a hrdinka měla škaredý sen, ale nic se jí nezdá (hehe) divné, nic si nespojuje dohromady, žádná vlastní agenda, ach bože. Pak se všechno stane, respektive řekne, během dvaceti minut a konec zvonec. A ještě by chtěli hrdinku vykreslit jako "moderní nezávislou ženu", ale přitom ji musí nechat udělat nejhloupější a nejnaivnější chyby, jinak by premisa ani nebyla možná. V komentářích zde někdo píše "neurážející neobjevný upírský horor", no mně to teda urazilo. Takové promrhání potenciálu. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

A je to tady, první mizerný horor za loňský rok je na světě. Film má 1h:40, přičemž 1h:07 se nic neděje. To nic nedění spočívá v tom, že chudá poločernošská dívka zjistí, že má v Anglii bohatou rodinu s krásným zámkem, je okouzlena bohatstvím, vřelým uvítáním a šarmantním lordem. Má to krásnou výpravu a celkem atmosféru, ale jinak je to nudná červená knihovna. SPOILER: No a pak se ukáže, že celá rodina jsou upíři, což režisérka neumětelsky naznačuje různými odkazy na Drákulu a začíná festival klišé, brakující bezostyšně výpravné upírské horory 90. let. Ale na rozdíl od nich tomuhle filmu chybí nápady, scénář, dobří herci i režie a v podstatě i jakákoliv vzrušující scéna. Kdyby z toho byla aspoň pitomá akce ala Underworld nebo i ta přepálená romantika ala Twilight. Takhle je to jen odvar upírských klasik, který působí strašně staře. Za solidní výpravu slabé 2* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[50%] Viděno v kině. No, určitě jsem velké plátno neplánoval, ale měl jsem jednak zdarma lístek a navíc jsem se chtěl trochu i z téhle blbé doby odreagovat. No a výsledek? Ten je asi takový jaký jsem čekal a i se to zde cca shoduje s hodnocením. První půle mě moc nebavila, sem tam se objevily nějaké ty hororové náznaky a snad i lekačky. Postavy mě nebavily a hlavní hrdinka mi zde moc neseděla. Zásadní pointa se objeví až v nějaký cca poslední třetině filmu a docela mi sedla. Jen by to chtělo trochu lepší a krvavější masakr. Poslední minuty byly takové nereálné a moc fantastické, ale přesto je závěr docela zachraňujícím bodem, jinak bych musel ubrat hvězdu. Takto s vypětím všech sil dávám slabé 3* a čistý průměr. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • V rozhovore pre Bloody Disgusting režisérka Jessica M. Thompson prezradila, že po uvedení filmu v kinách bude na VOD a streamingu zverejnený alternatívny zostrih s označením R. V druhej verzii je pridaných viac gore, násilia a nahoty, ktoré boli z kinoverzie odstránené kvôli ratingu PG-13. (molcan2)
  • Lucy (Alana Boden), jedna z Upírových neviest, je zároveň meno Draculovej obete vo filme Dracula (1992) a v románe z roku 1897. (molcan2)

Reklama

Reklama