Pilóóóót! Pardon, to jsme trochu jinde...čtenáři Kulhánka zajisté vědí;) Tak tímhle to v čtyřiadevadesátém začalo, víc než desítka let toho nejlepšího co může televize nabídnout...jako každý rozjezd je to trochu slabší než seriál.(3.6.2005)

Skvělí filmek ke skvělému seriálu.(24.6.2004)

"Pohotovost" je společně s naší českou "Nemocnicí na kraji města" můj nejoblíbenější seriál. Tudíž mi nezbývá než konstatovat, že i pilot k tomuto velmi zdařilému seriálu se povedl. Herci i scénář výborný. Potěší, když se můžete podívat na své oblíbence (Clooney, Edwards, Wyle) ještě když byli mladí.(26.12.2005)

Tvůrcem seriálu Pohotovost byl spisovatel a režisér Michael Crichton, který kromě produkování napsal (podle svých vlastních zážitků, přičemž scénář pilotu se údajně od sedmdesátých let příliš nezměnil) i prvních několik epizod. Osobní poznámka: přestože TV Nova začala seriál vysílat už někdy v roce 1995 (z tohoto roku alespoň pochází dabing pilotu) a dosáhl počtu patnácti řad, toto je první epizoda, kterou jsem kdy viděl (říjen 2009).(8.10.2009)

• Darth Sidious

Naštěstí už si pořádně tenhle úvodní film nepamatuju. I když jsem ho tenktrá viděl. Tak raději to hodnotit nebudu. Ale určitě je to prostě jako seriál ale roztažený do hodiny a 28 minut.(15.10.2011)

Skvelý pilot k skvelému seriálu...(3.1.2006)

Jeden z lepších seriálu z nemocnice!!!(5.2.2007)

Pilot k pohotovosti. Co dodat, snad jen to co jsem psal o samotném seriálu a to že je to hodně dobře odvedená práce, která baví a vždy si své diváky najde.(27.2.2005)

Takto to všetko začalo - všetci sú ešte mladí, "akcia" na pohotovosti ešte oproti posledným dielom je komótnejšia, Carter práve nastúpil, Clooney sa ožral a tak. Jediný TV seriál, ktorý mám doma aj na DVD.(16.4.2004)

Donedávna jeden z nejkvalitnějších seriálů, které jsme mohli vidět na našich obrazovkách. Jen je to až nerealisticky akční;)(10.8.2008)

Jeden z nejlépe hodnocených seriálů poslední dekády minulého století.(12.1.2003)

Seriál byl o dost lepší než film ,ale co všechny začátky jsou těžké. :)(5.3.2010)