Reklama

Reklama

Napětí mezi Maggie a Neganem dosahuje vrcholu. Ginnyino hledání pokračuje. Vznikají otázky ohledně dalšího směru Armstronga. (mikki089)

Recenze (10)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvitujem peknu metaforu s vizualom spojenej tvare Maggie/Negan v zavere. Charakter postarsej boss-lady tiez vnimam ako pozitivny prinos. Btw. vynikajucej, tiez nemilosrdnej, postavy z paradneho Ozark (seriál) (2017), ktory tymto odporucam. Nuz ale ten "rozplizly" koniec, kedy kazdy odtiahne k "svojim" s prislubom dalsieho a dalsieho mozneho konfliktu, ci vybojov sme si uzivali napriec seriami zas a opat a uz mi pride ako nekonecna, neinovativna saga, kedy su mi uz charaktery, az na 1-2 vynimky, lahostajne. Zaverecny diel extra nenadchol a ani ma to neprekvapuje. A teraz dalsie sequely a volne pokracovania o vsetkych ostatnych charakteroch. :D ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu zvláštní finále, nutně ale ne špatné. Akce moc nebylo a ten vynucený konflikt mezi Maggie a Neganem mě už moc nebere. Zbytek byl ale fajn. Šerif z Nového Babylonu není vůbec špatnou postavou a jsem zvědavý na společenství, ve kterém žije. Poslední díl mi spíše přišel jako jedna velká reklama na druhou řadu. Ve finále mě ale seriál (v dobrém) překvapil. ()

Reklama

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl koncem pěkně nabudil na další sérku. Těšim se jak to dopadne. Bylo by fajn vidět Negana opět kralovat nebo minimálně ho vidět udělat nějakou tu show jako před pár dílama. Jen mi ten konec přišel trochu moc protáhlej. Mohlo to být tak o minutu kratší, kdyby se hýbali trochu rychleji. Nicméně z toho místa a celkově stylu jsem měl tak nějak pocit, že jediný, co tomu chybí je hudba z Johna Wicka. ()

TommyC94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase jsem začal mít odpor k Maggie. Nechápu jak může mít tato věčně nasraná, všeznající fúrie kladné hodnocení. Od tvůrců je vidět, že se snaží z ní udělat postavu, kterou když někdo nasere tak nedopadne dobře, jenže ten strach a nebezpečí jako divák z ní vůbec necítím. Připadá mi spíš velmi otravná. Konec první řady mě nikterak nezaujal, spíš se mě zdá jako by se děj zasekl a nehnul dál. Každopádně jsem zvědavý na druhou řadu ohledně Negana, ale tak nějak nečekám, že se divák dočká toho starého charakteru, možná jenom pár dalších scén jako bohužel jediné z této řady (knock, knock, who's there?). ()

0liverT3kel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto finále sezóny určite zvyšuje stávky na potenciálnu druhú sezónu,postavy a dráma odrážajú všetko, čo sa odohralo predtým. Ľudia strácajú prehľad o tom, že vesmír TWD nie je len vecou zombie apokalypsy, ale aj charakterovou štúdiou ľudskej prirodzenosti. Maggie konajúca na základe (materského) inštinktu a prežitia, čo je odraz toho, s čím Negan začal je vec ktorú taktiež veľmi doceňujem. Dialógi sú priam  nabité emóciami čož je o mnoho krát lepšie ako nejaká akcia plná neopodstatnených úmrtí. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama