Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nemám rád takový ty filmy, který se hemží známejma jménama, ale jinak jsou o ničem. Tohle je skoro jeden z nich. Ne že by to bylo o ničem - má to svou hloubku. Ta rozprostřenost mezi tolik charakterů mi celkem vadila. Ve jménech jsem se neorientoval vůbec. Naopak mi podvědomě lichotilo, jak se nenápadně některé postavy postupně nenápadně propojily (náznaky v chování, zmínky o lidech atd.) a člověk na ty konexe přišel vlastně sám. Nejvíc se mi líbil ten příběh s Ryanem Phillippem (i když Angelina se k němu moc nehodila, byla na něho moc stará), nejhorší ten se Seanem Connerym. Nakonec to ale nebylo zas tak špatný. Akorát trochu moc dlouhý. Jo a co mě hned napadlo, tak fakt podoba s Láskou nebeskou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Hej tie podoby lásky tu boli rôzne a nakoniec skoro ani jedna. Teda okrem pravej materinskej lásky a potom ešte láska ku psom tu bola celkom úprimná. S ničím iným sa nestotožňujem a napriek depresívnym pokusom filozofovať o jemných citoch mi to efekt z neskoršej Lásky nebeskej vôbec neposkytlo. Skôr aj trochu zhnusenia, pretože ak si predstavíte, že manžel podvádza manželku s iným chlapom, ale tvrdí, že inak nie je gay, len proste niekedy klobása patrí do iného vývodu, no a potom sa vlastne dozviete, že manželka ho tiež podvádza, ale pre istotu s farárom, tak to už je tak prekombinované, že v ničom tú podobu lásky nevidím, hoci chápem, že aj toto je progres, ktorému by som sa mal klaňať. Ešte dobre, že nebola natočená dvojka, pretože som si istý, že v spleti týchto ľúbostných vláken by nakoniec aj tak manžel nakladal toho Božieho služobníka, až by sa mu límeček skrútil na pappardelle al dente. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Je to povídkový film, kde se jednotlivé části v závěru prolnou. Nejdřív se to tváří tak trochu jako Magnolia, postupně se ale film přiblíží spíš k Lásce nebeské. Ovšem ani jednomu nesahá ani po kotníky a to ne proto, že by se jednalo o špatnej film, ale proto, že výše zmíněný filmy jsou mimořádně kvalitní. Přitom Podoby lásky vzniky o rok dřív než Magnolia o dokonce o čtyři roky dřív než Láska nebeská. Kladem filmu je, že kromě jedné z povídek jsou ostatní velice dobře koukatelný a tempo a zajímavost filmu tím pádem nijak zvlášť nekolísá. Taky herci jsou na úrovni, asi poprvé mě zaujala i Angelina Jolie, kterou jinak velmi nesnáším. ()

jawesy 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Aj keď som romantik prišlo mi to až moc zasnené. Problémy vo vzťahu boli, sú aj budú. Samotári a soliteri budú asi čím ďalej tým viac opatrnejší. Dneska som zrovna náhodu čítal, že tretinu Slovenských domácností tvoria samotári, a bude ich pribúdať. Čím to je? Nepochopenie, nevera, neúcta, strach? Mal som z toho filmu chvíľami pocit, že tá romantika je zabitá. Viacero príbehov nevadilo, i keď škoda,niektoré potrebné až tak neboli a čas mohli venovať ostatným. Chcel som aby sme ich spoznali viac do hĺbky. Omnoho viac. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Ryan Phillippe nepovedal filmárom, že si zafarbí vlasy na modro. Prvýkrát sa o tom dozvedeli, keď sa v deň natáčania objavil na natáčaní s vlasmi inej farby. Väčšina hercov a štábu bola zaskočená, no spisovateľovi a režisérovi Willardovi Carrollovi sa to páčilo. Zhodou okolností si Angelina Jolie v ten istý deň tiež zafarbila vlasy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama