Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Týden Elvise Presleyho" je v plném proudu a ulice Las Vegas jsou zaplaveny dvojníky krále rokenrolu. Pět Elvisů, má ovšem v pouzdrech místo kytar zbraně. Michael (Kurt Russell) se svým někdejším spoluvězněm Murphym (Kevin Costner) dokonale naplánovali vyloupení casina, ale když nakonec se 3 miliony dolarů opouštějí v helikoptéře město, zůstává za nimi zničený hotel a hromada mrtvol. Díky Murphyho brutalitě se chytrá loupež změnila ve zběsilou přestřelku. Navíc se Murphy rozhodne zradit své komplice a veškerý zisk shrábnou pro sebe. Michael se však zabít nenechá, zmocní se lupu a společně se svou náhodnou společnicí Cybil (Courteney Cox) i jejím desetiletým synem se vydává napříč Spojenými státy, aby u překupníka ukradené miliony vypral. V jeho stopách se vydává nejen policie, ale i Murphy toužící po svých penězích a hlavně po pomstě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

TesterX 

všechny recenze uživatele

Tento snimek se klidne mohl zaradit vedle Tarantinovskych pecek, ovsem nezaradi, protoze ve vsech ohledech postrada zabavu, napeti i kultovni hlasky. Pocatecni tempo, kdy parta chlapku v prevlecich za Elvise vyloupi casino, se ztrati v momente, kdy se Russell s Costnerem "perou" o pytel s penezi. Ceka vas tak temer dvouhodinova nuda o nicem, s par svetlymi okamziky, uzavrena podarenym efektnim zaverem. Costner v roli zaporaka se mi vsak moc libil. ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Film plný nepochopitelného násilí. Kostner tu hraje šílence, který na potkání oddělá každýho, kdo mu zkříží cestu. Vše zajímavé se odbylo v první čtvrtině filmu a dál to byto jedno klišé za druhým. Jedna hvězdička ja za film a ta druhá za Courteney Cox. Nebýt jí, tan film by se stal nekoukatelným už od začátku. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Kevin Costner s ďalšou veľkou hviezdou Kurtom Russellom, sa spoločne pustili na stvárnenie hlavných úloh filmu o lupičoch, ktorí sa v prestrojení za Elvisa Presleyho rozhodli vykradnúť kasíno v Las Vegas. Režisér a v tomto prípade aj scenárista v jednej osobe Demian Lichtenstein nám naservíroval zmes vtipu a akcie a film miestami pripomínal drahšiu dvojičku Dannyho dvanástka (2004). Režisérska schopnosť a scenáristický um umožnili vyšperkovať herecké výkony a tak opäť vidíme drsného Kurta Russella a charizmatického Kevina Costnera. A to nehovorím o pekelne horúcej Courteney Cox. Herecké obsadenie je naozaj bohaté na známe mená. A predovšetkým sa mi páčil Costner v nezvyčajne zápornej postave. Perfektný film, strih, výborná hudba, vtípky. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Kevin Costner zde ztvárnil roli záporáka.Tento snímek je celkem dobrý.Možná by šel trochu zkrátit.125 minut mi přišlo trochu moc a Courtney Cox je zde docela pěkná.Tato krimi o peněžním lupu není úplně špatná.Dal bych jí 3 hvězdy a 60 procent.Film je plný hlášek,akce a nechybí zde ani napětí a humor. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

"PROČ JE NEJLEPŠÍ JÍT NA RANDE S HOUMLESAČKOU? PROTOŽE JÍ PAK NEMUSÍTE ODVÁDĚT DOMU". Kdybych to viděl dřív asi by mě to nadchlo o mnohem víc než teď. Ale co si budem povídat něco na tom filmu fakt je. Akce je tam hromada a krve je tam po litrech. Vtipu je tam taky dost. Já se bavil, ten film má samozřejmě mouchy a díry ve scénáři a i v tý režii ale je to fajn blbost s dobrým soundtrackem a partou dobrých herců. Kevin Costner hrál magora asi i s radostí a Kurt Russell byl dobrej hodnej padouch jo a Courteney Cox je tu fakt kost.65% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Na konci závěrečných titulků je jedna nepovedená scéna. (griph)
  • Kelly Carlson v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Související novinky

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Kanibalové ve 3D

Kanibalové ve 3D

02.05.2008

Demian Lichtenstein, režisér právem zapomenutého elvisovského krváku 3000 mil na útěku, strávil nějaký čas na placu Cameronova Avataru a cvičil se tam v zacházení s nejmodernějšími 3D technologiemi.… (více)

Reklama

Reklama