Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejsilnějších režisérů z Bessonovi stáje a akční buddy movie od Netflixu. Film má všechny typické neduhy netflixovské produkce, takže má mizernou akci, je minimálně vtipný, mezi ústřední dvojicí není žádná chemie a hlavně je vše tak o půl hodiny delší. Ze začátku jsem tomu ještě další docela věřil, ale po první hodině už zbylo pouze pěkné prostředí. Veliká škoda a ukázka toho, že velká volnost jinak šikovným tvůrcům škodí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Louis Leterrier umí lépe, ale i tak mě to neurazilo. Jedničku jsem sice přeskočil, ale v pohodě se dá zorientovat. Omar Sy a Laurent Lafitte jsou fajn dvojka, párkrát jsem se zasmál a bavilo mě to i jako kriminálka ( hodně originální a šíleně nápaditá vražda!), akce je jen průměrná a zkrácení o půl hodiny by neuškodilo, ale určitě jsem se nenudil, mě tyhle francouzské věci baví. 6/10. ()

Reklama

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože Omary Sy je populární herec, tohle se naprosto nepovedlo. Ta bouračka, ve které policie záměrně narazí do jiného auta nemůže být ničím než karikaturou, která už je přepísklá, ostatně jako celý teto film. Ano měla to být parodie se silnou kritikou a komediálními prvky. Ale bylo to především únavné, nevtipné, přihlouple rasistické a místy oplzlé a trapné. Dosledoval jsem to se vzrůstajícím odporem a tenhle odpad nikomu nepřeji. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten scénář je jak vojetý brusle, takže nezbývá se než se soustředit na akci a vtipný dialogy, ale akci narušuje zběsilejší kamera, to je opravdu ulet, zrchylovat rychlou scénu, střihem , kdo tohle vymyslel, měl by za trest strávit noc s Putinem. A u Netflixu i tradičně problém se zbytečně přepápelnou stopáží. Já bych to zfouknul za 70 minut i se šukací scénou. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Definice nenáročné akční krimi, kterých bylo už milion, ale tahle má alespoň krásný film, vždy sympatického Omara Sy režiséra Louise Leterriera, který vždycky přinese alespoň nadprůměr a to se stalo i tentokrát. Pořád je to ale Netflix, takže obezřetnost je na místě, Zase nepoužitelní jsou ale možná překvapivě lehce nadprůměrně použitelní. Tentokráte je hodnocení až příliš nízké. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno