Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (55)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5/10). Od tohohle filmu jsem toho mnoho nečekal a přesně to jsem dostal. Odpočinkovou komedii, kde to hlavně táhne ústřední dvojice. Upřímně.. Kdo se na to podíval hlavně kvůli sympaťákovi Omaru Sy. ✋ Ovšem rozhodně jsem netušil, že tenhle film je sequel filmu z roku 2012. Děkuji, tenhle díl mi bohatě stačil. Ten film není sám o sobě špatný. Vtipy na mě celkem fungovaly a ústřední dvojice mezi sebou nějakou chemii měla. Co mi ovšem nesmírně vadilo, tak byly vizuální efekty, které byly do očí bijící a v druhé řadě také střih. Borec co to stříhal si asi taky něco šlehnul a potom to takhle vypadá - nepřehledná akce až to bolí. Sympatické mi přišly občasné explicitní scény ať už se jednalo o hlavní vraždu, nebo třeba zneškodnění několika nepřátel (kutululu hlavička). Jinak se však jedná o brutální francouzský průměr, který by klidně mohl být o půl hodiny kratší a všichni by byli spokojenější. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Biely neschopný policajt očarený svojim schopným afroamerickým alfasamcom kolegom, ktorému biela policajtka roztiahne nohy 3,14 sekundy a Pí tchu konečne navštívi čierny trúd. Ďalej pochopiteľne liberálne predsudky neofašistického liberálneho odpadu ľudskej spoločnosti o nevzdelaných ľuďoch na vidieku zabalený do primítivneho príbehu. A popri tom si človek prečíta správu o útoku 15 ročného aromáka na 51 ročného suseda, nožom mu prepichol slezinu. Na tento rasistický útok skurvené liberálne svine nereagujú v komentároch, nenatočia o tom film, ich neofašistický mozog to vytesnil a skutok sa podľa týchto tupých prasiat nestal... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Louis Letterier napálil start kvalitou a teď postupně spěje do vod totální průměrnosti. Když už i film s ultra francouzským sympaťákem Omarem Sy dokáže natočit tak, že se Vám protáčí panenky, tak je tady asi něco špatně. Průměrná francouzská akční komedie. No v porovnání s jinými francouzskými komediemi spíš podprůměrná, protože chybí vtip. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Když vyjde nějaký nový akčňák na Netflixu, už dopředu se dá tak nějak očekávat, že to nebude nic světoborného. Francouzi tento žánr vcelku umí, režisérský post signalizoval, že by se snad mohlo jednat o výjimku, lákal mě ale i vždy sympatický Omar Sy a vcelku v pohodě námět. Doteď mi není vůbec jasné, jak z toho nakonec mohla vzniknout taková kravina. Z ústřední dvojice je nejsympatičtější Omar Sy, který celý film jako jediný nějakým způsobem táhne, Laurent Lafitte mi naopak přišel vcelku nevýrazný. Příběh zpočátku vypadal solidně, postupně se z toho ale stávala čím dál tím větší fraška, která vyvrcholila neskutečně dementním závěrem. Snímku moc nepomohla ani přestřelená stopáž, místy je to velká nuda, akčních scén není zrovna moc, i to málo je ale zabito nekvalitními záběry a střihy. Humoru je rovněž pomálu, chybí i nějaké napětí či atmosféra. A to to zpočátku vypadalo tak nadějně. 3/10. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

vydrené pokračovanie už tak vydarenej jednotky. Akcia dobrá, brutalita je tiež fajn (hlava v potrubí), akčné scény sú fajn, síce je tu viac autonaháňačiek než súbojov ale tá na zrázoch alebo na motokárach je cool. Špičkovanie dvojice je tiež fajn a dobre film pracuje aj s predsudkami a s tým spojením, viete čím, voči prisťahovalcom. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama