Reklama

Reklama

Moloch

Trailer 1

Obsahy(1)

Betriek (Sallie Harmsen) žije na okraji rašeliniska na severe Holandska. Keď ju a jej rodinu raz v noci napadne tajomný cudzinec, Betriek sa vydá hľadať vysvetlenie. Ako Betriek pokračuje v pátraní, je stále viac presvedčená, že jej rodina bola napadnutá prastarými silami. (einar)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Chápem "Veselého" orgazmus. Ja si tiež denno denne neodopriem Horalku, no legenda ne-legenda, z hrušky dolu! Holanďania momentálne nebavia ani futbalom, nie to ešte po hororovej stránke, kde vyslovene ťahajú za kratší koniec s celým svetom. To už Bebjak je oproti ním stredoeurópskym Wanom. Dnešný hororo-maratón ukončujem touto čisto priemernou (a možno aj menej) záležitosťou, ktorá síce ponúka celkom zaujímavý príbeh, no z hľadiska žánru mi príde predsa len trochu nevýrazná. Je to škoda, lebo natočené je to kvalitne, len to chcelo väčšie gule a odhodlanie "postrašiť", lebo nejaký opar z diskotéky medzi troma jedličkami, no uznajte, to je asi už dnes málo. No a na záver len dodám, že nie je Moloch, ako "Moloch". ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hustej matroš! Většinu času by se atmosféra dala krájet, ale ke konci k tomu bylo už třeba nářezáku, protože nože bylo málo. Možná by to nebylo tak děsivý, ale dost pomohl způsob, kterým se divák dozví celou "povídačku". Na dětském představení, kde se to bere jako místní legenda a lidi to vlastně oslavují. No, ke konci takový důvod na oslavy nebyl. A jelikož film obsahoval hned několik scén, kdy jsem se vážně málem strachy, víme co, tak já nemám důvod nebýt nespokojená. Navíc film má prvek, který je skvělý a mám ho ráda. Na konci není žádná naděj. Za mě super. 4,5/5. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

O tomto filme som si nič nezisťoval, len som vedel, že sa bude jedna niečo z čarodejníckeho prostredia. A také ja môžem. Ale tento nejde celkom zabehnutou formou i keď a to hlavne pri konci to už nezvláda celkom ukorigovať a tak je tam mierna klišéovitosť a prehľadnosť. Tak na začiatku sú tu nesympatické postavy, ale potom si buduje naozaj solídnu atmosféru s miernym tajomnom. Len ako som už povedal, neudržal si to až do konca. Po technickej stránke tiež som veľmi spokojný. Napríklad scéna, kde v diaľke vidíte dom v ktorom v oknách svieti oranžové svetlo a okolo domu stúpa hmla, to teda bola najkrajšia vizuálna scéna vo filme. I známejšie filmy by práve tuto scénu tomuto filmu  závideli. Keď prišlo vyvrcholenie a konečne sa ukázala aj hviezda večera, tak hned som si spomenul na horor Mama, tam bolo niečo podobne. Mám strašne rád atmosférické horory, ale toto nevyšlo celkom podľa mojich predstav. Takže len silné 3*. Hádam keď niekedy dám opakovanie, možno hodnotenie zvýšim, ale teraz som to tak necítil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Další hororová bída co nestojí v podstatě za zmínku a ,kterou , když neuvidíte o nic nepřijdete. V bažině je jakási mrtvá ženská co se upsala jakémusi démonovi občas tam posedne chlápky a ženské a nutí je zabíjet. Film nevysvětlí proč zabíjí i chlápky, když jí jde privátně o ženské a navíc pokud se dokáže proměnit v kohokoliv proč se vůbec namáhá s tím někoho posednout. Na konci se objeví nějací sektisté , ale kdo to byl a kam zmizely ví možná tak režisér . Většinu filmu je to i nuda sledujeme ženskou s babkou a děckem a jejich život u bažiny navíc posednutí vypadá jak kdyby si ho tam dotyční honily s tím jaké tam hážou ksichty a než děsivé   je to spíše směšné i titulní démon vypadá jak někdo koho právě propustily z koncentráku. Pochválit se dá maximálně obal filmu a  masky těch sektistů a to, že se to na konci konečně rozjede. 40 procent ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Báchorka o čarodějnici, která se nechce smířit s tím, že kdysi dávnou posloužila coby palivo a tak se vrací a tropí neplechu. Takže se jedná o něco, co tu už x krát bylo a ještě x krát bude. Ale to by nevadilo. Je to celkem technicky obstojně natočené, atmosféra je místy hutná, holandské reálie nepůsobí sice úplně svěže, ale trošku neoukoukané přece jen jsou a konečně není to ani blbě zahrané. Jenže je to zoufale nezajímavé. Nedokážu si vzpomenout na žádnou scénu, kterou bych vypíchl. Jistý potenciál tu byl a třeba lesní scéna se staříkem mohla a měla zamrazit, ale vyšuměla do ztracena. Samotné strašidlo vykouklo až v závěru a ani tady to nebyla žádná hitparáda. Prostě jen další z mnoha zapomenutelných žánrovek. 40% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno