Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Travis Walker. Hnědý vlasy, asi dvacet. Má modrý triko a džíny. Teď se tváří dost překvapeně." Kdyby mě našlo cosi, co vypadá jako The Rock a tvrdilo mi, že se jmenuje Beck, tak bych mu to věřil. Sám sebe bych omráčil, spoutal se a zabalil bych se do příručního zavazadla, abych to nenaštval. Jenže takovému Travisovi vůbec nezáleží na tom, že to naštve, Hatcherovi, že to rozbojuje a opičákovi, že to oslintá. To je slušná výchozí pozice a jelikož mám akční srandy a Marianu docela rád, tak připouštím, že jsem se u toho zasmál přesně tolikrát, kolikrát řekne Rock. Tedy Beck. No prostě takový to velký, co bije lidi. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Dwayne "The Rock" Johnson už zase zahazuje svůj potenciál. Jestli mají takhle vypadat všechny akční filmy nového tisíciletí, tak s pánem bohem. The Rock na pozici akčního superbijce rozhodně má - to ukazuje v těch několika málo akčních sekvencích, které se ve filmu vyskytnou, víc než dost a vypadá u toho sakra dobře, i když je oblečený jako ten největší kancelářský suchar. Jenomže... prostě nedostává tolik prostoru, kolik by měl. Místo toho, aby to pořádně roztočil, se musí chudák pošťuchovat s věčným puberťákem Scottem a dělat ze sebe komika, což mu sice docela jde, ale rozhodně to není to, co od něj všichni čekáme. Škoda. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

The Rocka mam rád a sleduju jej už od jeho prvotin. Krále Škorpiona mám hodně rád a kdykoli si ho rád pustím v tv a stejně tak Vítejte v džungli, kde měl Dwayne Johnson ještě vlasy, svaly však menší. To mi ale může bejt úplně jedno, protože už tenkrát to byl korba a byla radost pohledět, když se vrhnul do boje. No a když vezme do ruky pušku, dějou se špatný věci! Navíc mu parťáka tvoří charismatickej Seann William Scott a záporáka vynikajcí Christopher Walken, takže obsazení už nemohlo být lepší. K tomu všemu je však film významnej ještě jednou věcí. Legenda akčního žánru, Arnold Schwarzenegger předal the Rockovi symbolickou pochodeň a věděl proč, dneska je z něj v podstatě poslední akční hrdina, na kterýho lidi chodej do kina...90% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatický old schoolový akčňák, kde právem symbolicky předává Arnie žezlo The Rockovi. U béčkového akčního filmu snad člověk ani nečeká přílišné logické postupy, ale akci a nějaký sem tam humor nebo hlášku, což je zde splněno do puntíku. v určitých chvílích film trochu drhne, ale celkově jde o příjemnou zábavu. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Béčko až do morku kostí, naštěstí si to na nic nehraje, a tak aspoň divák ví do čeho jde. Výsledek je sice spíše nevtipný a neslaný, ale koukat se na to dá. Vše co patří ke správnému lacinému akčňáku zde je: tupý společník, který má hláškovat celou stopáž (což se mu povede ale asi jenom dvakrát), hora svalů, naivita akčních scén, rockový koncert (a tím myslím i toho herce :)) a taky samozřejmě důstojného protihráče, což Walken jako jediný splnil na dokonale. Tento snímek dá vzpomenout filmům z 80.let, ze kterých si bere plnými hrstmi, ale proč ne. Kde jinde skouknete zpomalený záběr, jak za eletrických kytar popadne The Rock dvě brokovnice a jde vystřílet celé městečko...PS. Arnold vážně potěšil ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • V jednom záběru nasadí Beck (Dwayne Johnson) pouta muži s rukama za hlavou, v dalším záběru má však muž ruce dole za zády. (Terva)
  • Ewen Bremner (Declan) je v skutočnom živote Škót, no vo filme po celý čas hovorí severoírskym prízvukom. (WalterIK7)
  • Hatcherovi (Christopher Walken) žoldáci používají na svou dobu poněkud archaické ale kvalitní zbraně a to pušku M14, odstřelovací pušku SVD (Dragunov), kulomet BAR a na vozidlech kulomet MG42. (JohnSmith)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama