Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael zprostředkuje setkání svého kamaráda Stanleye a krásné Diany, která se právě rozešla s přítelem. Stane se ale něco nečekaného. Nešťastnou náhodou Stanley narazí na bezdomovce Phila a už se ho nezbaví po celý zbytek noci... ani na schůzce. Žádný čas o samotě, žádný intimní rozhovor, jenom Phil... třetí kolo u vozu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková škoda, ze začátku to byla prostě neskutečná řežba, kde byl naprosto úchvatnej Ben Affleck a scéna, kdy Luke Wilson odchází z práce a následně má jet pro Denis Richards byla ultimátně brutální, jenže bohužel po vstupu somráka do filmu zábavnost dosti poleví, sice je to pořád skvělý, ale už ne tak jako to bylo na začátku, kdy bych tomu fláknul 5* a ještě bych bušil do kompu, aby mi nabídnul šestou. Ale Denis Richards je stejně kočka ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je to jen můj pocit, nebo se Denise Richards tváří všude stejně? Až mám někdy pocit, že má chudinka problém s mimickými svaly.. Přesto je na druhou stranu jediným důvodem, proč vydržet celých devadesát minut filmu. I když jde bohužel jen o fyzický aspekt. Jinak si troufám říct, že účast několika herců (hlavně duo Affleck – Damon) se na filmu podíleli jen z čistého přátelství k režisérovi, producentům nebo z momentálního pominutí mysli. Provařený příběh je nejen nudný, ale místy i neuvěřitelně amatérský!! ()

Reklama

Stegman 

všechny recenze uživatele

Těch plusů tu vidím dost: 1) bavil jsem se, 2) Denise, 3) zajímavě "špatná" kamera dodala realismus. Nepřekvapilo by mě, kdyby tohle byl jeden z těch případů, kdy někdo uznávaný (dnes tak činí Scorsese nebo Tarantino) označí tuhle (do té doby zoufale průměrnou) romantickou komedii za výjimečný počin, a ostatní pak budou měnit hodnocení a vykřikovat, že oni tu kvalitu vidí také. :) ()

monolog 

všechny recenze uživatele

není to sice nic úžasnýho, ale ty tři dávám kvůli některým vlaastnostem, který máme s hlavním hrdinou společné. oba jsme stydlivý v určitých situacích, aneb jsme nesmělý, ale léčíme se. jinak prostě obyčejnej film. mlhavě vím, o čem to bylo, ale nijak mě to nezaujalo. mimochodem, role Bena Afflecka mě dost pobavila. Možná už konečně našel své archetypální postavy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pro slušně vychovaného joudu je snadné zamilovat se do sexy nadřízené a zároveň naprosto nemyslitelné, aby svou náklonnost řešil jinak, než ruční prací večer pod peřinou. Ve filmu je však možné všechno a tak může opět vzniknout ten nejohranější příběh, který alespoň na hranici průměru vytahuje osobního vztahový trenér a zábavné kurzovní sázky kolektivu na to, jaké časové, kontaktní či jakékoli jiné mety je schopen Stanley dosáhnout. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama