Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dean Cage (Wesley Snipes), bývalý člen jednotky speciálních vojenských operací, je omylem označen za agenta CIA a unesen. Únosci mu vstříknou do těla drogu, díky které mohou ovládat jeho mysl. Chtějí využít jeho schopností a speciálního výcviku. Dean má jen jeden den na záchranu svého života. Musí utéct, najít protilátku a zahnat démonické představy, které se pod vlivem drogy objevují. Pokud se mu to nepovede, na konci dne zemře. (Magic Box)

(více)

Recenze (42)

cariada 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční snímek, kerý má slušný rozjezd, ale pak pozvolnou pointu s velkou nudou. Veterán se omylem dostane do stetu zájmů jisté společnosti co vlastní jakou si drogu, po které uděláš co tě řeknou a jemu jí v domění, že se jedná o někoho jiného píchnou. A to je celé. On má rázem halušky aneví co je skutečnost, jeho přítlkyně policistka se snaží přijít na to co a jak. A hlavně mu pomoct. Nejhorší na tom celým je že se to odehrává v noci a tudíž toho není zase tak moc vidět zvlášt, když je hlavní postava černoch. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto štúdiovom filme sa ťažko niečo hodnotí, pretože tých pár ľudí čo tu pobehuje nerozohrá bohvieako napínavý dej. Pár lokácií pôsobí lacno, streľba odfáknute a predstavy Snipesa také nedorobené. Klasický vytvorený hrdina, ktorý sa snaží behať a strineľať a hovoriť pár vtipných viet. Snipes ani náhodou nemá deväť životov, pretože za ten krátky čas sa nestihne okrem obesenia muža, zostrelenie vrtuľníku a urobenia kroku napred, nič pamätateľné udiať. (videné 19.10.2019, Dajto archív) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10///+originalita scénáře, Kim Coates -nutnost sledovat děj/// Wesley se pomalu prokopává do druhé ligy a tento snímek ho nezachrání, přesto se nejedná o špatný film, zaujme originalita příběhu kdy hlavního hrdinu musí zachraňovat jeho přítelkyně, která zde není jen na okrasu a vůbec prostor je zde dáván všem postavám celkem stejnoměrně, tím spíše si všimnete že Snipes zde nehraje hlavní housle. Komediální prvky (ale umírněně) zde splňuje hlavní záporák a jeho dva neschopní poskoci. Hudba je nadprůměrná, ale během filmu jsem ji moc nezaznamenal./// Celkem 52%/// ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No na to, ze jde o film, kterej jde hned na video, to nebylo spatny. Pribeh sice nejak originalni neni, ale je tu par slusnejch napadu, navic tu je celkem originalni droga a hlavne v momentech, kdy Snipes utika z blazince, je docela sranda, jak protivnici drogy vyuzivaj. Skoda, ze takovejch scen neni vic. Problem je, ze ackoliv scenar neni vymastenej, jak bejva zvykem u podobnejch filmu, hudba i kamera ujdou a herci taky nejsou uplne nejhorsi, pres to vsechno jsem se desne nudil. Asi za to muze Wesley, kterej proste neni herec typu Seagala nebo Van Damma, ktery natoci blbost a presto to je vcelku zabava a nebo to je tim, ze neni muj oblibenec. Tak jako tak jsem po chvily uz jen cekal, kdy film skonci, takze vic jak za 2* dat nemuzu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ono to ani nie je akcny film ale skôr thriller v ktorom hlavny hrdina uteka a banda grazlov a zaroven policia ho chcu chytiť. V tomto to trochu pripomina film U.S. Marshals v ktorom tiez Snipes cely film utekal. Hlavny rozdiel je v tom, ze Snipesova postava je tentoraz zdrogovana, takze absolutne netusi, co sa deje. Vdaka tomu ma film miestami psychedelicku atmosferu, co vyzera tak, ze sa v jednej scene neustale striedaju dve casove roviny. Na mna to pôsobilo otravne a vobec sa mi to nepacilo. Takisto napad zdrogovat hlavneho hrdinu ma nenadchol. Vdaka tomu, ze je mimo si nedokazal ziskat moje sympatie a bolo mi ukradnute ako dopadne. A akcnych scen ktore by to zachránili tu tiez nie je vela a su dost fadne natocene, takze vo vysledku sa jedna o nudny film maximalne na jedno pozretie. Ale aj to len vtedy, ked nic lepsie v TV nevysielaju. 4/10. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Film se odehrává celý v noci. (cariada)

Reklama

Reklama