Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, průhledné dílko... Aspoň, že A.Jolie je kus baby na kterou se dá koukat :-) , jinak bych to asi nedokoukal, zvláště poté, co po pár minutách neretardovaný člověk (a možná i ten) pozná kdo je vrah. A co pak s tím zbytkem filmu (nebudu říkat kriminálky - to bych kriminální žánr asi urazil)? ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller s pomalým rozjezdem a přes jeden dva překvapivé momenty poměrně předívatelný. Totožnost vraha odhalíte během dvaceti minut, vinou okatých náznaků, kterým se nedokázal ubránit režisér ani herec. Chybí tomu pořádné napětí, které bych od takového vraha a takového pátrání čekal, Angelina je ve své roli svérázné agentky překvapivě nevýrazná až nudná (možná se měla jít učit od MacLachlanova agenta Coopera), chemie mezi ní a Hawkem je naprosto žádná. Čekal jsem víc. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela povedenej thriller, kterej ma dobrej napad, ale urcite sel zpracovat jeste lip, takle pusobi trochu levnejc. Herci se snazi, Angelina je fajn a Hawke hraje taky dobre, ale precejen mu chybi nejaky vetsi charisma. Navic je jasny kdo je vrah uz pomerne brzo. Nicmene i presto jsem se u filmu nenudil, napeti je vygradovany hezky a konec je prekvapivej. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) ZLODĚJ ŽIVOTŮ, další jeden z mnoha filmů, které si v poslední době doplňuji. Nebýt horší cca třetí třetiny, mohlo to dopadnout o ždibec lépe. Má to i trochu pomalejší tempo, ale to mi moc nevadilo. Herecké obsazení je solidní, snad každý mě dokáže zaujmout, nejvíc samozřejmě charismatická a přitažlivá Angelina Jolie + výborný Ethan Hawke. Od úvodu se nám to hezky rozjíždí, má to svoji atmosféru, takže „kriminálka“ jak vyšitá. Vyšetřovací metody hlavní představitelky jsou zajímavé, příběh je takový přímočarý a ta pokročilejší fáze snímku, jak už jsem psal, byla horší a navíc dost průhlednější. Moc mě to nepohoršilo, bavilo mě to celek od začátku do konce, jen jsem hlavní pointu věděl skoro už od začátku. Takže o nějakém napětí tu řeč být nemůže, ale co … Úplné finále má též menší mini pointu, která mě aspoň pobavila, ale měla svůj logický smysl. Co k tomu dál dodávat? Na to 1 vidění je to asi nejlepší. Nelituji toho. PS: Viděl jsem prodlouženou verzi (oproti původní je to delší asi jen o 5 minut). ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

D.J. Caruso je zoufalec, to neni treba dal rozebirat, staci se podivat na Eagle Eye, nebo tohle, tezko rict, co je vetsi ubohost, na druhou stranu nemuzete nic moc cekat od cloveka co natacel Smallville. Taking Lives ma ale jedno zasadni plus - sexy Angelinu Jolie, ktera zde navic predvedla jednu exklusivni scenu u ktere i jeji nejzarytejsi odpurci pochopi proc se vyplati ji obsazovat. Jinak bohuzel naprosto trapny, predvidatelny, nudny thriller s nulovou atmosferou. Dokonce i hudba Filipa Sklenicky byla dost o nicem. 3/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama