Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oceňované herecké hvězdy Johnny Depp, Kate Winsletová, Dustin Hoffman a Julie Christieová excelují v tomhle kouzelném příběhu o jednom z největších vypravěčů všech dob a o lidech, kteří ho inspirovali k vytvoření jeho mistrovského příběhu o Peteru Panovi! Kariéra slavného dramatika jménem James M. Barrie (Depp) se ocitne na křižovatce, když se z jeho nejnovější hry stane propadák a skeptici začnou zpochybňovat jeho budoucnost. Pak se ale náhodou seznámí s vdovou (Winsletová) a jejími čtyřmi dobrodružnými chlapci. Zrodí se mezi nimi přátelství, které podnítí představivost potřebnou k vytvoření Barrieho největšího díla! Snímek Hledání Země Nezemě s hvězdným hereckým obsazením skýtá okouzlující zážitek! (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (742)

Radko 

všechny recenze uživatele

Vyskúšaná a fungujúca filmová schéma môže nanovo presvedčiť len ak sa popri kvalitnom hereckom zázemí, odsýpajúcom príbehu a priliehavej hudbe do filmu vloží nielen vypočítavosť ale aj veľké srdce. A to Marc Forster urobil. Po niekoľkých filmových novinkách, kedy som sa nespokojne ošíval na sedadle a prial som si skorý koniec nastavovanej kaše, som sa konečne dočkal v kine filmu, ktorý ma vcucol, pohltil a vypustil až na konci - urevaného ako malé decko. Príbeh o spočiatku nepochopenom dramatikovi, ktorý stretávaním so štyrmi deťmi a ich mamou neskôr dobyje srdcia divákov je zrozumiteľný, no nie prvoplánovo naivný, spájajúci hravú fantazijnosť s často smutnými životnými peripetiami. Nezahlcuje inováciami s formou, ani dejom a predsa pôsobí pomerne očisťujúco. Veľmi silný zážitok -napriek istej uhladenosti v konaní postáv a cukríkovosti podania prostredia, typickej pre americké filmy pre celú rodinu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// Johnny Depp tentokrát zaujal, stejně tak i dětští herci -není to fantasy, je to jen drama, do hudby jsem se nezaposlouchal/// Srdceryvný doják jako kráva. V kině bych to neustál. Doma jsem přeci jen doma. I tak asi neznám větší výplach očí a měl jsem co dělat abych nevytopil byt. Nakonec jsem se (dá se říct) udržel, ale ten hořký brambor v krku mi tam zůstává dál. Příjde mi to trošku prvoplánované, ale co dneska není. Scény prolínání Deppových představ a světa reálného se světem Země Nezemě byly moc pěkné. A za vrchol považují návštěvu divalda a premiérové představení. Byl jsem uchvácen a i proto přidám čtvrtou *, jinak samozřejmě forma filmu není nic pro mě./// Celkem 71%/// ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne peknej film. Asi bych ho neradil ciste mezi drama, tenhle film ma od vseho trosku, ale je to vsechno poskladany fakt vyborne. Johnny Depp je opet vybornej, ale Kate Winslet mi prisla trosku mdla. Skoda, ze je film takovej rozvleklej, protoze zas az tolik se tu toho nedeje, ale plne to vynahradi konec, kterej je proste uzasnej, ale uznavam, ze tu je hodne videt, ze to je kuli tomu, aby byli divaci dojaty. A tenhle film fakt dojemnej je. Hudba i kamera jsou taky super. Nechapu jak moh takle milej film natocit reziser drsnyho drama Ples priser a psycharny Hranice zivota. Vahal jsem mezi 4* a 5*, ale nakonec dam ty 4*, protoze tu par hluchejch mist je. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Neuvěřitelně procítěný a upřímný film v každém svém tónu, v každém záběru, v každé větě. Takhle podávané emoce mám opravdu ráda, neměla jsem pocit, že by mi ty emoce někdo vnucoval. Děj plyne pomalu, ale celá ta kouzelná atmosféra mě dokonale vtáhla a já nechtěla, aby film skončil. Závěrečná scéna je opravdu nádherná a dojemná, slzy jsem skutečně zadržet nemohla. K tomu navíc překrásná hudba, fantastický Johnny Depp, výborná Kate Winslet. Nemám jediný důvod, proč nedat plné hodnocení. Tento film je totiž fakt KRÁSNÝ. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prehovorili ste ma a za to vás nemám rád. Ale aby som tu nekecal od konca ako v Nolanových filmoch, tak poďme po porade. Kde bolo tam bolo, bol raz jeden nudný deň, v ktorom som hľadal aspoň niečo dobre, či príjemne na pohlaď. Zhodou okolností som našiel toto "hľadanie". Hľadal som aj niečo lepšie, ale nič príjemne vo formáte AVI na pohlaď nebolo a tak mi ostala len na pohlaď príjemne hľadanie v Blu-Ray. Musím povedať, že príjemne to na pohlaď bolo, pretože tam bola moja obľúbená Kate, ale aj keby to bolo v formáte 4K, tak tam asi nič nenájdem. Hľadal som v tom filme niečo fajn, čoho by som sa mohol chytiť, aby to bolo zábavnejšie, ale neuspel som a dopadol som ako Kate. Keby som vedel, že v tom nájdem len nudne vyrozprávaný príbeh za doprovodu príjemnej hudby (ktorú som našťastie našiel, ale to bolo jednoduché, ako prvý level hry Mário) tak by som sa do toho ani nepustil. Ale ... prehovorili ste ma a za to vás nemám rád. 50% - 2* ()

Galerie (61)

Zajímavosti (16)

  • Je tradicí, že v divadle hraje Petra Pana vždy dívka. (Kulmon)
  • Pri natáčaní scény, v ktorej Sylvia (Kate Winslet) s rodinou večeria u Barriovcov, nainštalovali pod stôl prdiace zariadenia. Spustili ich vždy, keď to uznali za vhodné, aby tým uvoľnili napätú atmosféru. Deti potom nemuseli hrať predstieranú veselosť, ale pôsobili prirodzene. Tento nápad navrhol Johnny Depp (James M. Barrie). (skrecok1581)

Související novinky

Karlík a továrna na mrtvoly

Karlík a továrna na mrtvoly

17.09.2012

Rozhodnutí čím dál úspěšnější kabelové stanice A&E (letos masivně zabodovala westernovou detektivkou Longmire) natočit seriálový prequel k slavnému Hitchcockovu Psychu zpočátku neznělo jako… (více)

Oscaroví tvůrci míří do Prahy

Oscaroví tvůrci míří do Prahy

15.10.2011

Praha se už brzy zařadí po bok dalších světových měst, která mají štěstí na velké kulturní akce s účastí zajímavých hostů. V pondělí 21. listopadu 2011 totiž Rudolfinum hostí benefiční Concert for… (více)

Besson sa vracia

Besson sa vracia

20.05.2005

V roku 1999 Príbeh Johanky z Arku s Millou Jovovich pomerne nečakane prepadol a jeho režisér - slávny Luc Besson (na obr.), tvorca takých kultov ako Leon alebo Brutálna Nikita - sa odvtedy venoval už… (více)

Reklama

Reklama