Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alan Parker (Jonathan Jackson) se musí co nejrychleji dostat domů,aby navštívil svou těžce nemocnou matku. Jeho auto mu za temné, nevlídné noci vypoví službu a Alan pokračuje dál pěšky a stopuje. Zastaví mu podivná bytost - duch jménem George (David Arquette) a Alanova noční můra začíná. George seznamuje Alana s děsivým verdiktem: tuto noc musí zemřít buď on nebo jeho matka. Pokud se Alan nerozhodne pro jednu z variant, George s sebou na "onen"svět,bez lítosti,vezme oba, Alana i jeho matku. Na rozmyšlení má celou dlouhou noc. Jak se Alan s děsivou volbou vypořádá? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Vážně super. Z hororoidního hlediska se není čeho bát, protože hororové scény se vlastně nedějí a co se neděje, toho se nebojím. Z dramatického hlediska se dozvíme, že jak hošík, tak jeho matka mají vážné trauma z toho, že jednou dostal pohlavek ve frontě. Vážně super. Zbytek je nuda zaplněná povětšinou nesmyslnými scénami - které se ale často ve skutečnosti opět nedějí a tedy jsou pro mě ztracenou minutáží, kdy jsem na to vážně koukat nemusel - a filozofováním o smrti. Vážně super. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cesta za sebepoznáním v podání mladíka fascinovaného smrtí. Na můj vkus se tady toho strašně moc nakecalo. Jasně, vlastně se jedná o road movie, ve které si hlavní hrdina ujasňuje priority a to by asi bez dialogů nešlo, ale i přes veškerou snahu všech zúčastněných jsem se u nich nudil. Z hlediska hororového se tu pár slušných momentů najde, ale jsou to spíš takové výkřiky. Nelíbil se mi ani Jonathan Jackson v hlavní roli, ačkoliv to bude dáno i tím, že jeho postava byla nesympatickým sebestředným uchem. Dalšík z Kingových adaptací, která se zrovna dvakrát nepovedla. 35% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Jazda na Strele" je zhruba päťdesiat stranová poviedka, ktorú napísal americký spisovateľ Stephen King. Je súčasťou zbierky "Všetko je možné" (Everything´s Eventual). V roku 2004 túto literárnu predlohu spracoval do podoby celovečerného filmu režisér a scénarista Mick Garris. Podarilo sa mu natočiť celkom dobrú filmovú adaptáciu. Je to príbeh o smrti. Príbeh o fatálnej otázke, na ktorú sa veľmi ťažko odpovedá. Kto umrie? Vy alebo vaša matka? Vyberte si. Je to na vás. *** ()

mil@n.fanatik odpad!

všechny recenze uživatele

Ježíš to byl trapas... A jak vidím ještě tak vysoké hodnocení tohoto filmu, tak čumím!! Film vypadal nadějně, ale stěhování a vracení časem mi hodně vadilo, bylo toho víc, než by bylo zdrávo, a také scénky, které jsem si myslel, že jsou reálné a za chvilku zjistil, že to byla jen představa či blud, tak si říkám, to je ale blbost. Ano, může to párkrát ve filmu být, ale jak to bylo víc jak po 2, či po 3, což v totmto filmu bylo nespočítaně, tak po 5 "bludu" jsem si už ze srandy jen říkal "je toto zase jen představa, či realita..." No a když k tomu přidám ten hrozný příběh, tak film jízda na střele byla fakt střela, ale úplně mimo. Fuj, hnus, děs, ztráta času!! Odpad!!! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ještě slabší než sem čekal, tady se fakt nejedná o žádnej horor nebo o něco napínavýho, sice je pravda, že pár slušnejch scén se nakonec přece jenom odněkud vyklubou, ale víc než několik napínavejch minut to fakt nehodí a zbytek času je čistokrevná nuda, kdy hlavní "hrdina" furt kecá se svým alteragem a následně s nějakým rádoby ďáblem o blbostech a naprostejch kravinách. Krom toho je to celkově ještě docela debilně zmatený a nic jinýho než retardovanej konec se už fakt čekat nedalo a bezezbytku se to vyplnilo ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Auto, které během filmu téměř způsobí několik nehod, je Plymouth Fury 1958, což je zřejmá narážka na jiné dílo Stephena Kinga „Christine", kde právě toto auto vraždilo lidi. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno