Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný film neříkám že předtím Maska byla nějak dokonalá ale oproti tomuhle je to velkofilm :-) Herecké výkony jsou strašné (banda retardů by to zahrála i líp) a samotný film stojí za hovno je z 99,9 procent digitální a vypadá jak animované štěky. Navíc to dítě mě iritovalo už od začátku a scénu typu že si představuji že ženská rodí leží pohodlně na gauči piluje si nehty a ty děcka z ní létají by nevymyslel snad ani debil :-). ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Že bych z toho trpěl plynatostí, bolestmi břicha, nebo následkem začal koktat, to zrovna ne. Film není fujtajxlík, jenom strašně jednoduchý a ubohý, tak pro děti do osmi let, které nemají fantasii a nečtou nic, než komixy, spíš ani ty ne. Možná se původně jednalo o recesi, potom ovšem nevím, nač tak vysoký rozpočet. Některé věci prostě nemají vzniknout. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Bylo to špatný, ale na odpad to není. Sice se film nedrží logiky první Masky a je to slátanina, ale nějaké scény s maskou v rámci možností i pobaví. To okolo je jen vata nejhrubšího zrna na zaplácnutí prázdného místa. Myšlenka je každopádně zajímavá, ale to už tu přede mnou psal Dudek, s kterým až na počet hvězdiček v podstatě souhlasím. Bohužel jsem neviděl první polovinu filmu, takže berte komentář s rezervou. ()

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

Film navazuje na původní film s Jimem Carreym. Masku najde psík Otis a předá ji svému páníčkovi. No, a ten si ji jednou vezme a zbouchne svou přítelkyni. Pak se narodí mrně se schopnostmi. Je tam hodně trapná animace a špatné efekty. Působí to dětinsky a vypadá to, že je to cílené pro děti. Původní filmu se to nepřibližuje ani z dálky. Komiksové předloze, kde Maska v každém vyvolává jen to temné si toto nemůže ani přičuchnout. Je to příšerné a já na tom nemám, co vyzdvihnout. - odpad! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně šílené. Jsem si skoro jistý, že Maska junior patří mezi filmy, které by neměli vznikat a nepochopím jak nějaké studio mohlo dát Lawrenci Gutermanovi na tuhle kravinu 84 milionů dollarů. Budiž v dnešní době jsme zvyklí na hodně "zvláštní" rozpočty, ale film je kvalitativní dno komediálních šíleností, v kterém vlastně nic vtipného není. Je tu jeden Bůh, Loki, který hledá svou masku (zvláštní, že Bohové si věci takhle musí hledat, že? Já si taky myslel, že být jednou z nejvyšších bytosti znamená trochu jiný servis...). Pak je to jeden blbec, tedy karikaturista, co ji má. Jeho synáček, kterému se moc líbí a pes, který na ní žárlí. Je to taková malá rodinka že? Ještě by to chtělo vánoční stromeček a Santa Loki vám přinese všem dárečky děti... Pokud nebudete nuceni e dívat na tento film a budete mít na výběr např mezi Maskou Junior a Teleshoppingem... Možná by jste si mohli říct, že i v americe na teleshopping kouká víc lidí než na tohle ;) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Děj se odehrává ve fiktivním městě Fringe City. (noelcoward73)
  • Ben Stein je jediný herec, který také hrál ve filmu Maska (1994). Ztvárnil Dr. Arthura Neumana. (rafix)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama