Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

10Domik10 

všechny recenze uživatele

Ja v tomto filme nevidím žiadny zmysel, je to skôr trápne ako zábavné a absolútne sa to kvalitou ani len nepribližuje Maske z 94 roku, len to na ňu zbytočne vrhá zlý tieň. Ale na druhej strane sú tu krásne porovnateľné komické kvality Jimma Carreyho a Jamieho Kennedyho. Myslím, že je tam obrovská priepasť, do ktorej tento film spadol. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa nad tym velmi rozhorcovat, vypol som to po polhodine, lebo som citil ako z toho osprostievam. Masku si pozriem stale rad, aj po stykrat sa skvelo zabavam, ale toto s Maskou spolocneho vela nema. Je smiesne ako Jamie Kennedy vyuziva svojich maximalne 10 hereckych uskrnov a po cely cas nepride s nicim novym. Zmes trapnosti je tu samozrejme tiez pritomny, to by nebola amerika. Odpad. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Kdyby se udělal žebříček 20% filmů, asi by pár lidí změnilo názor a odpad! by ušetřili na jiné "skvosty". Z Masky Juniora také nejsem odvázaný, ale ve snaze být objektivní musím uznat, že triky neuráželi, pár dobrých nápadů tam bylo a co je hlavní, nechyběl nadhled. Ve skutečnosti si myslím, že kdyby třeba Loki zlomyslně prohodil dobu vzniku Masky a Masky juniora, nebylo by tolik špatných hodnocení. Protože mezi námi, Maska taky není žádná pecka a časem dost ztrácí na zábavnosti. ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Že bych z toho trpěl plynatostí, bolestmi břicha, nebo následkem začal koktat, to zrovna ne. Film není fujtajxlík, jenom strašně jednoduchý a ubohý, tak pro děti do osmi let, které nemají fantasii a nečtou nic, než komixy, spíš ani ty ne. Možná se původně jednalo o recesi, potom ovšem nevím, nač tak vysoký rozpočet. Některé věci prostě nemají vzniknout. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Ja vôbec nechápem prečo túto megabláznivú komédiu radíte do odpadu. Asi je to debilným scenárom, nehercami a absolútnou absenciou čohokoľvek filmového. Ale ja som si tie kraviny jednoducho vychutnal. Asi preto, lebo som potreboval vypnúť a naskytol sa mi tento film...Ťažko posúdiť, ale rozhodne som sa nad tou stupiditou nasmial. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Snímek se umístil na 38. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Děj se odehrává ve fiktivním městě Fringe City. (noelcoward73)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama