Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pozor! Maska je tu znova. Po desiatich rokoch, kedy spôsobila Lokiho Maska malú katastrofu v živote jedného dospeláka, je tu znova ale s inou obeťou. Mladý karikaturista Tim Avery, otec malého bábätka jedného dňa zistí, že jeho dieťa má neuveriteľné schopnosti. Za všetkým však stojí práve tajomná, bláznivá ale aj nebezpečná Lokiho Maska. O Masku má však enormný záujem aj žiarlivý rodinný pes. Tim z toho všetkého nie je práve nadšený, hlavne keď sa medzi dieťaťom a psom strhne o masku malá vojna. Bláznivé situácie na seba nenechajú dlho čakať. To najhoršie však ešte len príde. Samotný Loki chce totiž svoju Masku späť a je pripravený pre to spraviť čokoľvek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Bylo to špatný, ale na odpad to není. Sice se film nedrží logiky první Masky a je to slátanina, ale nějaké scény s maskou v rámci možností i pobaví. To okolo je jen vata nejhrubšího zrna na zaplácnutí prázdného místa. Myšlenka je každopádně zajímavá, ale to už tu přede mnou psal Dudek, s kterým až na počet hvězdiček v podstatě souhlasím. Bohužel jsem neviděl první polovinu filmu, takže berte komentář s rezervou. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co to mělo znamenat. Bylo to divné, bylo to trapné a bylo to nepochopitelné. Některé pasáže jsou naprostý CG nightmarefuel. Z toho dítěte jsem se strachy podělal. Film se dá celkem dobře ironicky užít. Pořekadlo: Hello, my baby.Hello, my honey. Hello, my ragtime gal! Send me a kiss by wire. Baby, my hearts on fire! ()

Reklama

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

Film navazuje na původní film s Jimem Carreym. Masku najde psík Otis a předá ji svému páníčkovi. No, a ten si ji jednou vezme a zbouchne svou přítelkyni. Pak se narodí mrně se schopnostmi. Je tam hodně trapná animace a špatné efekty. Působí to dětinsky a vypadá to, že je to cílené pro děti. Původní filmu se to nepřibližuje ani z dálky. Komiksové předloze, kde Maska v každém vyvolává jen to temné si toto nemůže ani přičuchnout. Je to příšerné a já na tom nemám, co vyzdvihnout. - odpad! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Dlouho, opravdu dlouho jsem váhal nad hodnocením Odpad! Přemýšlel jsem i o tom, jestli se náhodou z pekla nevrátil Ed Wood a nějakým zázrakem sehnal osmdesát melounů (a pak mi došlo, že Wood to být nemůže, neboť se převtělil do Uweho Bolla a má s financemi jen o málo menší potíže než dnes.) Zaprvé: tohle není inteligentní komedie v žádném smyslu tohoto slovního spojení. Zadruhé: pokud neznáte One froggy evening a aspoň trochu neulítáváte na animovaných groteskách čili cartoonech, nemáte šanci. Zatřetí: počítačové triky se v poslední době používají opravdu v nadbytečné míře, ale tomuhle to ublížit nemůže. ()

Rastamania odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, co k tomu napsat, vydržel jsem 13 minut. Nechápu, jak to někdo mohl vymyslet, natočit, sestříhat..nechápu herce, režiséra, scénaristu, uklízeče, kompars ani to debilní digitální dítě. Nechápu, jak to kurva vůbec může existovat. Tohle je, milé dámy a pánové, jedna z největších debilit, co kdy kdo vymyslel. A ano, počítám do toho i náboženství.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu mimo jiné zazní „Puppy Love“ od Paula Anky. (Terva)
  • Snímek se umístil na 38. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Děj se odehrává ve fiktivním městě Fringe City. (noelcoward73)

Související novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (více)

Reklama

Reklama