Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

I když jsem byl ze začátku hodně skeptický a můj názor je že Rowan Atkinson je už starý, musím uznat že mu to celekm jde. U několika scének jde poznat že je to natočeno jako seriál a je tam prázdné místo které bylo potřeba natáhnout. Samotná "skeč" by si mohla sama o sobě vystačit na půl hodinky a nebylo potřeba dělat milion věcí navíc, protože to přesně bylo geniální na Beanovi. Krátké, úderné a perfektně vypointované. Tady se díváme na moc dlouhý úvod, po něm moc dlouhý boj s nepřítelem a pak moc dlouhý závěr. Kdyby to mělo řekněme 5 dílů, bylo by to na 5 hvězd. Takhle dávám jen 3. Jde už na Rowanovi vidět že zestárnul. Už mu ty ksichtíky a výrazy tak nejdou. Po neskutečném překvapení v podobě Maigreta, se k takové látce vracet neměl. (jsem zvědavý jakou roli dostane ve Wonkovi) ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Mr.Beana, tak si ten seriál rozhodně užije, taková ta potrhlá zábava na hranici trapnosti, to já můžu vždy :D Co se týče toho formátu, tak se musí nechat, že seriál hodně rychle odsýpá, ty 10minutové díly rozhodně nebyly krokem vedle. Jinak ten barák, který dostal hlavní hrdina na starost, je za mě čistokrevné peklo, to bych osobně nikdy nechtěl, tolik moderních technologií. Co se týče zápletky, tak mě jednotlivé skeče bavily, Rowan Atkinson v sobě pořád má to kouzlo, které umí u diváka vykouzlit pořádný úsměv...S přihlédnutím k tomu, že za pár let dovrší sedmdesátku, to je obdivující fakt. Jinak mě pobavila vedlejší linka s policistou, pak ti lupiči a závěr se též snažil šokovat s pořádným zvratem, který mě zvednul ze židle. Jasně, nejedná se o nic světového, ale na odpolední pobavení, kdy se člověk musí postavit přírodě (zde čmelákovi), to bohatě stačí. Za mě dávám slabší 4 hvězdy. 7/10 ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je nesmrtelnej génius a jeho nestárnoucí britský komediální fištrón je out of this world, jenže jinak nemá tohle pásmo krátkometrážních grotesek krom pár vtipných gagů moc co nabídnout, což je škoda.... ale jako zábavná blbinka/nenáročná oddechovka na jedno odpoledne ujde. Ten koncept "nemotorný hlídač luxusního baráku vs. čmelák" mě celkem bavil. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tahle potrhlá jízda z dálky přípomínající dlouhý díl mistra Beana mi přišla vhod, když jsem ležela nemocná a měla nudu. Je to sice občas trochu hloupoučké a fakt to i působí, že to měl být původně film, ale z nostalgie vidět Rowana Atkinsona zase v jedné z jeho uhozených rolí, ukojí to asi chutě každého jeho fandy. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je fenomén pevně spjatý s počátkem 90. let. Atkinson se však za celou kariéru nedokázal posunout a vymyslet něco nového. Neflixu stačí pouze jeho obličej, obsah není důležitý. Sice už je ve věku důchodce, ale stejně tady hraje otce náctileté dcery. Skeče se včelou stěží utáhnou jednu krátkou epizodu. Přeci jen zábavnější jsou patálie se smart domem, které alespoň nastavují zrcadlo zdegenerované společnosti. Balfe válí, pointa potěší, ale covidový opar z natáčení to sráží. S1: 40% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Trevor (Rowan Atkinson) používá telefon Samsung S10 s dřevěným krytem od AuthenticWood. (Ficik)
  • Během sprchování hraje píseň „Just An Illusion“ od Imagination. (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje píseň „Keep Moving“ od Jungle. (SONY_)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama