Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

I když je to nereálný náměr, furt si myslím, že je to dobrý námět. Spracování vypadá dobře, asi byly i nějaké penízky, ale co se týče scénáře - no, je to pěkně pohnojený. Držel bych se se jen toho, že existuje bytost, která když s ní od někoho něco, tak se to stane jeho součástí, ale to ostatní - br. Něco jako vždycky za 23 roků se to probudí... Prostě kraviny, které táhnou snímek k zemi. Ale dívat se na to dá. Jen tomu vůbec nevěříte a říkáte si, že jste mohli vidět milion lepších věcí, než je zrovna tahle. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veru tak, Creeper síce nemá charizmu a jeho herecký výkon je spomedzi všetkých postáv asi najhorší, ba čo viac, jeho portfólio útočných pohybov tiež nie je veľmi pestré. Približne v polovici filmu vás už jeho kúsky pomaličky prestanú baviť, podobne ako tvorcov filmu, a tak chtiac - nechtiac prikročíte až k žánru hororovej komédie. Strach je nadobro preč, nastupujú veľmi absurdné momenty vyvolávajúce smiech. Nie každý si môže byť istý, či sa do filmu nepriplietla aj pasáž viac známeho Scary Movie 3. Film tak po hodinke stratí tempo, nasadenie, pestrosť a zvrhne sa na naťahovanú zlátaninku. No a čo sa týka skvelej známej piesne Jeepers Creepers - tak tá v druhom dieli prakticky ani neodznie, hoci sa záhadným spôsobom dostala do uvedenia v záverečných titulkoch. Zvláštne. Že by vystrihli takú perlu na soundtrack. Tomu sa mi ani nechce veriť. ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Tradičná teen vyvražďovačka so zábavným slasherom Creeperom, ktorý ožíva každých 23 rokov aby si od vyhliadnutých obetí povyberal orgány, ktoré už potrebujú u neho vymeniť. Trochu menej atmosféry oproti Jeepers Creepers z roku 2001, ale viac zábavy a názornosti Creepera. Taká hororová oddychovka, pri ktorej som miestami fandil tomu nechutnému lietajúcemu zabijakovi, aby už konečne tej parte teenagerov dal to čo si zaslúžili. Ich mozgy si asi nezobral, tým by sa totiž moc nevylepšil. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi dalo zabrať. Veľmi hlúpe a zbytočné (zo všetkých možných skvelých zápletiek si Salva vybral tu najnudnejšiu o autobuse plnom mdlých puberťákov) pokračovanie snímky, ktorá sa mi páčila. Keď som vtedy vychádzal z kina, prial som si dvojku. Ale to, čo vtedy vyzeralo ako začiatok sľubnej hororovej ságy pre mladú generáciu á la PIATOK 13, sa rýchlo zmenilo na typický príklad zlého hororového pokračovania. Partia futbalistov, profesorov a roztlieskavačiek sedí v pokazenom autobuse a lietajúca príšera ich z neho po jednom vyťahuje ako ananásové plátky z konzervy. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/372/ ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím, zda je dementnější jednička či dvojka. Neberu v potaz dobře mířené rány "jeho" hvězdicí, které byly vždy a v každém případě perfektně načasované - však byl z vesmíru ne?, kurva... Ale to připitomělé srovnání s Predátorem, které z filmu čišelo každým coulem - to si snad dělal pan režisér prdel! Predátor měřil své síly s profesionálními vojáky, ale tady tento nekňuba..? Parta dětí ze školy a holka ho propíchne kůlem jako by se nic nedělo. A to tato "kultovní" postava žije 1000 let. Z toho každých 23 se pěkně nažere. To nám dává tak 45 nažrání. Můžu snad opomenout sílu legend, které si lidé odpradávna vyprávějí? Vždy by na něj byli připraveni!!! To si pište pane režisére. Stvořil jste stvůru, kterou by si i ten ubohý Freddy dal jako předkrm. Navíc ta banalita se selekcí obětí. Kdyby se chytrák živil strachem jiných (jak bylo zmiňováno) a kdyby se před ním vyselektovaný nemohl v žádném případě ukrýt, proč si vybírá tak laciné oběti a nevleze třeba do města? Já vím, už by to nemělo atmosféru Kukuřičných dětí. ...Nebudu se dál rozepisovat nad touto ubohostí, ač hloupým filmům věnuji více prostoru než normálním - asi proto, že mám nutkání z lidí doslova vykopat přízemní myšlení. Jedna hvězda jen za ten satisfakční závěr. ...A stejně to už byla předzvěst "trojky"... až se ten idiot z vesmíru vzbudí ... určitě pan, co ho zabil ve "dvojce" netrefí. PS: Jo a ještě mě pořádně štve, že si ten křídlatý blbec vybral jako skoro první oběť řidičku autobusu - ona jediná, kromě vraha "křídlatého blbce", byla schopna skutečně racionálně uvažovat a snad i svézt příběh do trochu jiné, povzbudivější roviny. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Hlavní protagonista z předchozího dílu hororové série Justin Long se ve filmu objevil, jeho filmová partnerka Gina Philips ale v pokračování účinkovat odmítla. (Dlee)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (Amras)
  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)

Reklama

Reklama