Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Rok 2017 hororom skutočne neprial. A dúfam, že rok 2018 im dnes otvorí dvere k niečomu lepšiemu a budem môcť pochváliť "Insidious: The Last Key". Na to si ale ešte počkáme pár hodín a zatiaľ poďme zakopať do zeme tento odpad. "Jeepers Creepers 3". Ukážka absolútnej filmovej nekompetentnosti a toho, ako sa filmy nerobia. Toto je horor, ktorý by mal niečo v sebe mať. Minimálne je to séria, ktorá je pre mnohých kultová. Ja som osobne predošlé dva filmy nevidel, no ak sú natočené tak, ako bol tento, tak ďakujem neprosím. Tento film je preplnený mizernými hereckými výkonmi, kde všetci potrebujú na všetko hulákať, alebo tu máme Meg Foster, ktorá sa podľa mňa miestami ani nesnaží vôbec nejako niečo hrať. Dialógy vo filme sú príšerné. Nikto to nepovie nič k veci. Všetko je o tom, že niekto niečo vie, niečo sa mu stalo a je teraz potrebné, aby niečo urobil, lebo ho k tomu niečo ženie. Je to absolútne odfláknuté. Možno by mi predošlé filmy v rámci príbehu doplnili nejaké medzery, no nemyslím si, že by to dokázalo niečo z toho, ako znejú tie dialógy v tomto filme zachrániť. Najmä z toho titulu, že je mi všetko čo sa tu hovorí absolútne ukradnuté. A rovnako sú mi ukradnuté aj všetky postavy v tomto filme, spolu s Creeperom. Nikto, ale absolútne nikto nevie do tohto filmu dať niečo zaujímavé. Poviem pravdu, že auto nášho padoucha je celkom zaujímavo spracované, no ak je to highlight filmu, ktorý ma má zaháknuť, tak sorry ľudia, toto neberiem. Vizuálne to nič neponúka. Žiadny veľký gore, žiadna atmosféra, žiadne momentky alebo scénky, kde by sme mali dôvod chcieť, aby sa hrdinovia z jednotlivých situácií dostali. V tomto filme je jedna scénka, kde dvaja z našich hrdinov budú sedieť v stojacom pick-upe. A keď sa obzrú za seba na Creepera, tak som si všimol, že na ich aute pristála mucha. Osobne som bol viac zvedavý na to, či sa mucha dostane z tohto filmu živá, než ktokoľvek z našich hrdinov. Nezaujímal som sa tu absolútne o nikoho. A potom sú tu efekty. Kde vôbec s týmto začnem? Osobne si myslím, že sa o ne staral ten istý človek, čo robil efekty v "Operation Dunkirk". Ani nekecám. Má to rovnakú televíznu kvalitu. Toto je skutočne príšerny film. Jeden z najmizernejších hororov, čo som mal možnosť vidieť. A bez debaty - Neodporúčam vidieť nikomu. Hodnotenie: F ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Když před šestnácti lety přišel do videopůjčoven "kult" Jeepers Creepers, byl jsem nadšený nejen já, ale i další lidičky z mého okolí. Zeptat se jich dnes, zda se jim (jestli vůbec) vyplatilo čekat a těšit se na třetí (a snad i poslední) pokračování? Hmm, horko těžko bych dostal nějakou kladnou odpověď. Dnes mohu zhodnotit, že i když druhý díl stál za prd, tak byl vlastně daleko kvalitnější a zábavnější než trojka. Za SEBE prostě dávám, že trojka se vůbec nepovedla! Děj?! Katastrofa!!! Creepers?! Amaterský!!! Stydím se, že to natočil stejný režisér jako ty dva předchůdce! Jestli neměl dostatek financí, tak to měl radši nechat stále v očekávání, než prznit takový klenot jakým je JEEPEERS CREEPERS!!! 0% ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Strašák se vrací. Ne však po 23 letech, ale po 14. Všichni co mají zbraně a odvahu jdou do posledního boje, aby jednou pro vždy zničili zlo, které se sem vrací. Problém je v tom, že chybí jakákoliv brutalita, nějaké vysvětlení o originu monstra nebo stabilnější vyprávění. Jediné co ujde je maska a to, že snímek utíká celkem svižně. Fanoušky snímek rozhodně zklame, ale pokud nebudete čekat moc, na jeden večer by to stačit mohlo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi se podivuji nad tím, že tento zcela vyčpělý námět má oznámeno 4. pokračování. Co mě naopak nepřekvapuje vůbec je to, že 4. pokračování už bude režírovat někdo jiný. Tahle nechutně nezajímavá píčovina byla Salvova poslední salva. Vůbec tomu nesedl ten přehnaně akční ráz a ani moc nedával smysl, když na vás z každého záběru pokukuje evidentně nízký rozpočet. Herecké obsazení složené z vyhaslých hvězd, či lidí, jejichž kariéra skončila dříve, než vůbec někde stihli zazářit - to byla zoufalost nejhrubšího zrna, kdy jste měli sto chutí si vyrvat oči z toho neustálého předhánění se, kdo zahraje svoji roli nejhůře. Zcela anti atmosférická píčovina s neuvěřitelně debilním dějem. Kam se poděla tvůrčí soudnost? [20 %] ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers neztrácí dech ani po mnohaleté pauze a nabízí nám trochu modernější podání této tajemné bytosti, která se objevuje jednou za 23 let. Na dvojku to nemá, ale je o něco lepší než jednička. Jen se tu musí přihmouřit oči nad digitálními efekty, které jsou hodně, ale hodně slabé, až byly směšné, ale na to se nesmí koukat, jinak film dostane hodnocení takové jako nyní má... a možná tomu lepšímu hodnocení přispělo i to, že jsem na to udělal české titulky. :D ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Gina Philips prozradila v jednom z rozhovorů, že scénář ke čtvrtému dílu je již napsán a čeká se jen na to, jak si tento díl povede v pokladnách. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama