Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Richard Bulit ztratí při ozbrojené konfrontaci s kolumbijskou narkomafií svého věrného černého parťáka, který skončí v komatu v nemocnici. Šéf ostřílenému profesionálovi přidělí nového kolegu - nemotorného, ale snaživého agenta Douglase Rippera. Ten dosud nikdy nebyl v akci, je však zdatným teoretikem: dosud přednášel budoucím agentům FBI na akademii ve Washingtonu. Ani jeden z mužů není svým novým parťákem příliš nadšený, na rozmíšky však není čas: čeká je vyšetřování spletité vraždy maloměstské striptérky Pamely Rose... V něm hraje důležitou roli každý ze svědků a zároveň podezřelých, především tajemný Phil Canon přezdívaný Quasimodo, šerif Steve Marley i krásná Ginger, do které se Ripper zamiluje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

BLOKBASTER (Adrian Žiška)

"Kto zabil Pamelu Rose je jednoznačne filmom, ktorý nemá v kinosálach čo hľadať. Jeho miesto je v najzastrčenejšej poličke v najmenej frekventovanej uličke videopožičovne. Tam, kde možno nájsť popri iných "skvostoch" aj ďalšie pokusy o paródiu, napr. plným právom takmer zabudnuté Mlčanie šuniek. Ak…"

Filmpub.cz (Jiří Hulík)

"Kdo zabil Pamelu Rose je velice nudný, nezábavný a místy i trapný film. V oficiálních materiálech se sice dočtete o "oddechové kriminální parodii ve stylu Růžového pantera" nebo o "dravých a dynamických hereckých výkonech", ale to se zřejmě týká nějakého zcela jiného filmu. O úspěchu se dá mluvit…"

Filmweb.cz (Matej Šišolák)

"Film Kdo zabil Pamelu Rose? distributor odvážně nasazuje v den nejočekávanější premiéry filmové zimy - Návratu krále. Po zhlédnutí filmu mám však pocit, že se nejedná o odvahu, nýbrž o naprostou ztrátu soudnosti. Ale rozhodně jsem nečekal, že aspiranty na nejlepší i nejhorší film roku uvidím už v…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Problémem této komedie je těkání mezi sebestřednými gagy ústřední dvojice a mezi snahou dát filmu celkovou tvářnost typické francouzské komedie. Ovšem s dnes již klasickými díly režisérů typu Yvese Robeta či Francise Vebera se Kdo zabil Pamelu Rose? srovnávat nemůže. Pobaví jen svou rozpustilou…"

Reklama

Reklama