Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, který má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších tuctových romantických filmov Netflixu, ktorý trochu zbytočne šplhá nad 120 minút. Jasne daná koncepcia príbehu s klasickými hereckými výkonmi, charakteristické pre daný žáner, a bez prekvapení. Jednohubka v podaní Sofii Carson. Osobné hodnotenie: 68% (***)  ()

castor 

všechny recenze uživatele

Manželka mariňáka dostane plné zdravotní pojištění. A ještě příplatek za manželství a za odloučení. Prostě nemalý balík, který může pomoci barmance/zpěvačce Cassie s dluhy, nájmem a inzulinem, který potřebuje k životu. Ještě je ovšem nutné nějakého mariňáka najít. Jeden takový se okolo pohybuje, ovšem ví, že Mirek Dušín by s podvodem nesouhlasil a navíc věří v „true love“. Nicméně jeho drogová minulost a dluhy zatvrzelý postoj přehodnotí. Tihle dva se ovšem názorově nepotkávají, opakovaně se hádají, přesto před jeho odletem do Iráku skončí v posteli (!). Lépe se poznávají až na dálku, scénáristé jim ale nezapomenou hodit pár klacků pod nohy. Každopádně nic, co by diváka překvapilo. Nebo rozněžnilo. Krutá realita je pořád jen o klouzání po povrchu, tvůrci se otřou o několik (zejména sociálních) témat, ale nikdy nejdou na dřeň, trable přicházejí nahodile a „nějak“ se vyřeší. Je to takový červenoknihovní styl Nicholase Sparkse, který ovšem s kýčem umí pracovat přeci jenom lépe. Sofia Carson zaujme zvláštní barvou hlasu, herecky je na tom ovšem podobně (bídně) jako většina osazenstva. A ještě je to dlouhé. Dietní tři hvězdy! ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Paradoxně ocením manželskou sexuální scénu, jako první ve filmu, protože byla vkusná a něžná. Sex v posledních filmech mě skoro tím debilním provedením urážel..Nevím kdo vysvětlí ilegálním migrantům, že Američané sice mají cca 20 mil. ilegálních migrantů, kteří odřeli kdejakou špínu a hrůzu, ale TO Ameriku nevybudovalo. Komunistická kráva to nikdy nepochopí, protože má myšlení talibance. Ale jinak námět výborný, herci přesvědčiví, střih a hudba v rovnováze, kritika blbých amerických válek JE na místě. Hlavní herečka by ale měla přemýšlet, jak zní Neil Diamond ve Sweet Caroline, protože na to nemá. To sice film nesnižuje, ale autoři by měli mít na paměti, že minulé generace umělců nebyli lůzři. Jinak všichni milujeme romantiku a tenhle film se do ní výborně hodí. Dávám 70%. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bylo to hezky natočené, sympatičtí herci, pohodová hudba a i kvalitní režie. Pro mě ale velké zklamání z příběhu. Takový uměle vytvořený tlak na emoce jsem malinko čekal, ale stejně mi to znechutilo... Za prvé teda mi nikdy nebude líto vojáků, dnes fakt jedině žoldáků, kteří padají a nechávají neúplné rodiny a všem nám to strašně musí být líto... není, mně ne. Jdou skrze prachy a snad pro adrenalin a takových jsou plné hřbitovy, a to jsou ti šťastnější. Příběh má tu chybu, že je od začátku jasné, jak dopadne plus nijak sympatická hrdinka, která je sice hezká, krásně zpívá, ale i přes svůj handicap si jde za svým i přes mrtvoly, včetně málem té své. Ne, nevěřím a slzy neroním pro uměle vytvořený nefungující pár dvou ne běžných lidí, kteří si podvodem v podstatě hasí průsery z mládí.... uff, jsem se rozepsal, ale mně to opravdu jako vadí... dokoukal, ocenil, ale never ever... ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Námět dejme tomu originální, ale nevyužitý v průběhu filmu, tj. lepší vzájemné porozumění prcinky a kocourka a jejich sblížení skrze tyhle momenty. Tak nějak napůl to bylo. S tím je i spojený rozpočet, který vystačil pouze na plný amfiteátr, nikoli ale na scény od mariňáků nebo na uvěřitelný lipsync hlavní herečky. No, ale nějak si ty slaďárny do oběhu napumpovat musím, don't judge me. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (2)

  • Když jsou Cassie (Sofia Carson) a Luke (Nicholas Galitzine) oddáváni, říkají své „ano“, zatímco stojí čelem k oddávající. Když si později Cassie pouští video obřadu, říkají si „ano“ čelem k sobě. (Anyk)

Reklama

Reklama