Reklama

Reklama

VOD (1)

Olivia je slavná filmová hvězda. Nemůže si proto dovolit, aby vyšlo najevo, že má ženatého milence. Když ji s ním však paparazzi přece jen vyfotografují, využije toho, že je na fotce náhodou i komorník Antonio, a začne ho vydávat za svého nového přítele... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Eugenia Derbeza mám rád, takže jeho obsadenie do tejto role som si určite pochvaľoval. Jeho herecký prejav a celkovo intonácia je skvelá, takže výrazne dokáže spríjemniť akýkoľvek film. A na role takýchto latino postáv je akoby predurčený! The Valet bola síce obdoba iného tohtoročného filmu Marry Me, ale toto mi sadlo omnoho viac. Malo to oveľa svižnejší dej, a aj žánrovo to bola vydarenejšia komédia vďaka trefným hláškam a prirodzenému dôvtipu. Aj keď tam bolo tej šablónovitosti celkom dosť, pozeralo sa na to fajn a preto dávam až 4*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nejedná ani o dobrou komedii a  ani o dobrý romantický film. Herečku vyfotí s milencem, aby se to neprovalilo jelikož ten milenec má manželku tak najdou chlápka co zde byl náhodně vyfocený a dají mu prachy za to, že s ní jakože chodí. Námět už byl letos zpracovaný daleko lépe v Vem Si Mě s Jennifer Lopez a tohle vypadá spíše jako její béčková verze. Hlavní herec mě přijde strašně nesympatický a když se usmívá vypadá jak sériový vrah hlavní herečka je naopak pěkná jen, když se namaluje a je v těch šatech na obalu jinak je to průměrná ženská, kterých na ulicích potkáte tisíce mezi něma není ani žádná chemie  a stopáž je přemrštěná klidně by to šlo zkrátit třeba na 80 minut a nic se nestane jediný člověk, který tam něco hrál mě přišel ten Asiat na pohřbu což je navíc vedlejší postava .   Dokoukáno po částech jelikož je to navíc i nuda a přeskakoval jsem to a koukal radši na jiné filmy. 40 procent ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí RainMaker pracuje jako portýr, nachomítne se k dopravní nehodě s Táňou Kuchařovou a jejím tajným miliardářským milencem. Aby to neprasklo, musí po zbytek filmu hrát jejího milence on.  OK, objektivně to tak dobré není, ale užil jsem si to, protože Táňu hraje Samara Weaving, která je jednoduše božská uplně ve všem a její protějškem mexická superstar Eugenio Derbez aka učitel zpěvu z oscarové Cody. Eugenia sleduju už skoro 10 let a baví mne uplně ve všem, má správně přiblblou komiku, kterou během jednoho výrazu tváře dokáže přenést na vážnou notu a to přesně tady dělá. Není to nic jiného než další variace na Notting Hill, ale vlastně proč ne. Je to milé a nesral mne ani společenský přesah do nuzných poměrů dřících Mexičanů živících své rozsáhlé rodiny. 7/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Eugenio Derbez, který „prorazil“ až na stará kolena, mě baví. Za břicho se z jeho kousků úplně nepopadám, nicméně remake francouzského filmu má několik milých momentů a zejména postav, které jsou prostě fajn. Velká filmová hvězda Samara Weaving má poměr s ženatým pracháčem, ovšem přijdou si na ně paparazzi. Naštěstí pro ně se na společné fotce objeví i na kole náhodně projíždějící mexický portýr Antonio, který zrovna nabourá do zaparkovaného auta. Druhý den je o milencích plný internet, aféru může utlumit právě Antonio, který má za tučnou finanční injekci předstírat jejího přítele a odvrátit pozornost od ženatého milence. Lest ho uvrhne do světa reflektorů a dosud nepoznaného chaosu. Tihle dva pochopitelně začnou vidět rozdílné světy jasněji. Z namyšlené herečky je nakonec fajn děvče, které pozná, jak důležitá je rodina a přátelé, ze skromného a přehlíženého Antonia, který je neviditelný pro lidi, kteří mu předávají své klíče, se stává sebejistější muž. Víc čekat nelze, scénář příliš překvapit nedokáže. Ústřední duo je fajn, ale společně jim to příliš nelepí. Mnohem dynamičtější a pestřejší to měl charismatický Derbez se Salmou Hayek v Milovníkovi po přechodu. Určitě bych pár minut prostříhal. Celkově nicméně odlehčená zábava, která neurazí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film má několik silnejch momentů. Mezi nima i několik vtipů. Bohužel trochu zbytečně dlouhá stopáž film malinko sráží, stejně jako ne úplně dobrej casting. Derbeze příliš neznám, ale dvakrát sympatickej my ani jako herec, tak ani jeho postava kterou hraje není. No a Samara , to je kapoitolka sama pro sebe. V součtu ale celkem koukatelnej film. 50%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama