foto

Max Greenfield

  • nar. 4.9.1980 (39 let)
    Dobbs Ferry, New York, USA

Biografie

Max Greenfield se narodil 4. srpna 1980 v Dobbs Ferry, New York. Charismatický herec debutoval jako devatenáctiletý v roce 1999 v seriálu UNDRESSED. Od této menší role seriálový svět téměř neopustil. Hrál v seriálu VERONICA MARS, v americké verzi OŠKLIVKY BETTY, ve většině seriálů se však objevil pouze v jedné, dvou epizodách jako host. Teprve v letech 2011-2012 napevno zakotvil v seriálu NEW GIRL. Jeho role je v tomto seriálu příběhem o tom, jak se z malého tlustého židovského chlapce stal perfekcionistický, permanentně hláškující ladykiller.

ViktorP

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nadějná mladá žena
2019 Ali ví, po čem muži touží
2017 Nejsem tady
Skleněný zámek
Trestanec
2016 Doba ledová: Mamutí drcnutí
2015 Ahoj, já jsem Doris
Sázka na nejistotu
2014 They Came Together
Veronica Marsová
Víkend s Alexem
2010 Boys and Girls Guide to Getting Down, The (TV film)
2005 When Do We Eat?
2004 Cross Bronx

TV seriály

2020 The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Campaign (S02E22)
Welcome to the Speed Bump (S02E21)
Welcome to the Standoff (S02E20)
další epizody (11)
2019 The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Scooter (S02E11)
Welcome to the Digital Divide (S02E10)
Welcome to the Dealbreaker (S02E09)
další epizody (21)
Veronica Mars (TV seriál)
Spring Break Forever (S04E01)
2018 The Neighborhood (TV seriál)
Welcome to the Fundraiser (S01E11)
Welcome to the Stolen Sneakers (S01E10)
Welcome to the Dinner Guest (S01E09)
další epizody (11)
No Activity (TV seriál)
Operation Meat Puppet (S02E08)
By the Siege Side (S02E07)
American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Pátrání (S02E02)
Muž, který žil módou (S02E01)
Bobovy burgery (TV seriál)
Just One of the Boyz 4 Now for Now (S09E01)
Nová holka (TV seriál)
Engram Pattersky (S07E08)
The Curse of the Pirate Bride (S07E07)
Mario (S07E06)
další epizody (8)
2017 Nová holka (TV seriál)
Five Stars for Beezus (S06E22)
San Diego (S06E21)
Misery (S06E20)
další epizody (12)
Will a Grace (TV seriál)
How to Succeed in Business Without Really Crying (S09E05)
2016 Bobovy burgery (TV seriál)
Bye Bye Boo Boo (S06E16)
Nová holka (TV seriál)
Christmas Eve Eve (S06E10)
Es Good (S06E09)
James Wonder (S06E08)
další epizody (32)
2015 The Mindy Project (TV seriál)
Best Man (S03E21)
American Horror Story (TV seriál)
Maminka (S05E03)
Shozy a žebříky (S05E02)
Vítejte v hotelu Cortez (S05E01)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Hauntening (S06E03)
Nová holka (TV seriál)
Clean Break (S04E22)
Panty Gate (S04E21)
Par 5 (S04E20)
další epizody (11)
2014 The Mindy Project (TV seriál)
Think Like a Peter (S02E19)
Nová holka (TV seriál)
LAXmas (S04E11)
Girl Fight (S04E10)
Thanksgiving IV (S04E09)
další epizody (24)
Robot Chicken (TV seriál)
Super Guitario Center (S07E11)
2013 Bobovy burgery (TV seriál)
Boyz 4 Now (S03E21)
Nová holka (TV seriál)
Díkůvzdání III (S03E10)
Nejdelší noc vůbec (S03E09)
Nabídky (S03E08)
další epizody (24)
2012 Nová holka (TV seriál)
Santa (S02E11)
Vana (S02E10)
Vajíčka (S02E09)
další epizody (26)
2011 Nová holka (TV seriál)
Vánoční večírek (S01E09)
Je libo bondáž (S01E08)
Všechno je moje (S01E07)
další epizody (9)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
You've Got Male (S01E09)
2010 Gentlemen's League, The (TV seriál)
Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Earthquake (E05)
Anatomie lži (TV seriál)
Čistá pravda (S02E13)
Castle na zabití (TV seriál)
Na nože (S02E22)
2009 Melrose Place (TV seriál)
Canon (E05)
Greek (TV seriál)
The Popular Vote (S02E08)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Pledge Allegiance (S02E05)
Gays, Ghosts, and Gamma Rays (S02E04)
A Tale of Two Parties (S01E20)
další epizody (4)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E02)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Opouštěj staré písně pro nové (S03E17)
O.C. (TV seriál)
The Case of the Franks (S04E13)
2006 Modern Men (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Kdopak to slídí (S02E20)
2005 V utajení (TV seriál)
Al-Faitha (S01E01)
Veronica Mars (TV seriál)
Rozzlobená Veronika (S02E10)
Všechno je normální (S02E01)
Psí život (S01E19)
další epizody (8)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Kuřecí, nebo hovězí? (S04E04)
2002 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Five (S02E12)
1999 Undressed (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Gentlemen's League, The (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 71st Primetime Emmy® Awards (TV pořad)
The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2018 Stand Up To Cancer (TV pořad)
2015 5th Critics' Choice Television Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
The ArScheerio Paul Show (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce