Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tímto filmem se The Rock zapsal u širší veřejnosti a mnoho lidí si ho od této doby pamatuje. Stejně tak já jsem pak začal sledovat jeho filmy a ty nejpodstatnější jsem již viděl (nemyslím třeba film Víla Zuběnka :)) Film má necelých 70 minut, takže příjemně uteče. Není divu, že má 109 fanoušků, protože se na to prostě dobře dívá. Já jsem Walking Tall viděl nejméně 3x, což značí, že i mě si film velmi získal. Sympatické oživení dodala filmu sexy Ashley Scott a srandista Johnny Knoxville z Jackass. Prostě pohodovej snímek, který si mnoho lidí rádo za čas připomene. 80% // NOVA (fit zoom picture) - No vida...a na připomenutí jsem nemusel čekat ani rok. No dobře, uznáván, že prázdninový TV program je tristní, a tak z té nabídky mi přišel The Rock jako nejlepší varianta :) A opět to příjemně uteklo, tentokrát jsem se nemusel ani zabývat čtením titulků, tudíž CZ dabing splnil úkol. Mimochodem...pan Procházka se na Dwayna hodí podle mého nejlépe. Procenta ponechávám - 80% // (9.1.2016) NOVA HD (4:3) - Stále 80% (with J.) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný film. Nejvíc mě zaujal příběh, akce tu je taky, především je vydařená na konci filmu, kde se The Rock opravdu bije. Ale takový příběh se jen tak nevidí. Film nemůže ani chvíli nudit, délka filmu je krátká a tempo dost vysoké. Takže u mě spokojenost a film hodnotím na slušných 84% = **** ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Že to bude easy film som čakal, ale že to bude tak tupo napísané to ne. Chvíľami som mal pocit, že sledujem pilot k Norissovmu Walkerovi. Verím, že pre tých, ktorí si v mládi nenašli svojho chrabrého hrdinu, naivne zásadového, paradigmatické stelesnenie dobra so širokými ramenami, je toto dobrá voľba. Tak ako ja nedopustím na Seagalovky. Len už chcem za tie roky aj nejaký ten bonus, keďže je to stále o tom istom, len tvár spasiteľa sa mení. The Rock si zaslúži viac Peterov Bergov a nula Kevinov Brayov! 15% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chtěl jsi mě zabít škrabkou na brambory?" Mám rád akční rychlovky, při kterých má pravdu ten, kdo má větší obvod bicepsů. Takže Vaughn. Ano, až tak jednoduché to je, ale mě vždycky potěší, když vidím, jak korupce, hazard, násilí a prodej drog mizí z ulic mávnutím kouzelného proutku. Tedy spíš dřevěného hranolu, ale kdo by hleděl na detaily. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Jsou tady k vidění jen falešný kozy a opravdoví volové. Tak vám teda nevim. Dwayne "The Rock" Johnson je sympaťák a má asi největší potenciál na to stát se novým Arnoldem. Jenže... na něco takového mu chybí nějaká pořádná akční vypalovačka (jako měl Arnie Conana a Terminátora a Sly třeba Ramba), na které by se pořádně vyšvihnul. Místo toho točí podobné hovadinky jako Vítejte v Jungli nebo Kráčející skála, kde sem tam někoho kopne nebo mu dá pěstí (či stromem), ale nic většího se nekoná, film uteče jako voda a druhý den už si na něj nevzpomenete. Všechno je to navíc v takovém odlehčeném duchu (aby ne, když tam s ním hrajou S.W. Scott nebo Johny Knoxville) a já začínám mít strach, že nám The Rock nadobro skončí někde u komedií. ***Věděli jste, že: Kráčející skála je vlastně předělávka téhle o 30 let starší klasiky.*** ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Dwayne Johnson (Chris Vaughn) se ve většině případů nenechal zastupovat kaskadérem. Jen v některých nebezpečných scénách za něj zaskočil jeho bratranec Tanoai Reed. (vlachino)
  • Protože ve filmu hrají klíčovou roli fyzické střety hlavního hrdiny s jeho osudovým protivníkem Jayem Hamiltonem, bylo důležité obsadit do této role herce, odpovídajícího silou a schopnostmi Dwayneu Johnsonovi (Chris Vaughn). Ideální volbou se ukázal být Neal McDonough, který si v mládí vytrénoval fyzičku coby hvězda baseballového týmu Syracuse University. (duklak2)
  • Na začátku filmu hraje píseň „Midnight Rider“ od Gregga Allmana. Během striptýzu v kasinu hraje „Fire“ od Ohio Players. Když přijede Chris (Dwayne Johnson) za Rayem (Johnny Knoxville), tak z rádia hraje „Five Feet High And Rising“ od Johnnyho Cashe. Když jsou Chris s Deni (Ashley Scott) na policejní stanici, tak hraje píseň „Blue Monday“ od Flunk. Na konci filmu hraje „Feelin' Alright“ od Joea Cockera. (Duoscop)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama