Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (341)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Som presvedčený, že všetcti nadšenci Garfielda čakali niečo iné. A to hlavne čo sa týka vizuálnej stránky. Ja osobne som bol celkom spokojný, dokonca aj herci okolo mačky hrali fakt tak, akoby tam bola – vo filmoch kde sa nachádzajú animované postavy sa často stáva, že reálne osoby kukajú do ničoty, do nekonečna – To však ale nestačí. Samotná atmosféra rozprávky do filmu neprešla v celkovej miere a tak i vtipnosť Garfielda je podpriemerná. Boli tam však aj svetlé momenty, kôli ktorým sa na to určite dá pozrieť. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Film, který je dokonalým potvrzením faktu, že předloha je nezfilmovatelná. Takže, když se vyrovnáte s tím, že Garfield ve filmu má s Garfieldem ve stripech společné snad jen jméno a lenost, můžete se docela pobavit. Já jsem se bavil víc než u většiny zvířato-digitálních filmů posledních let, oba díly Scooby Doo nevyjímaje. Navíc se zas jednou docela vydařil český dabing. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

S komixovým Garfieldem to má společné enom ty hlavní 3 postavy (Garfield, Odie a John) nic víc ! Já sem velký fanda Garfielda, ale tenhle film se mi skoro vůbec nelíbil.Až na pár scén je to naprostá zhovadilost.Komix je nevyčíslitelněkrát lepší to vám říkám.Jinak se filmu nedá upřít zpracování Garfielda.To se opravdu podařilo a český dabing (Vladimír Čech) je opravdu jak stavěný na Garfielda.1* pouze za český dabing. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Oh no! They killed Garfield! Konec světa se blíží a v Hollywoodu se tomu rozhodli napomoct tím, že ve zbývajícím čase zprzní vše, nač autorská práva dosáhnou. Geniální stripy Jima Davise se tak staly záminkou pro vytvoření vizuálního projímadla, které by prohnalo i osobu ve vegetativním stavu. Hrozné. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hezký rodinný film zvláště pro děti. Musím pochválit, že i docela dobře byl zakomponován kreslený Garfield do reálného světa mezi herce. Jediný u koho bylo poznat, že Grafield tam ve skutečnosti enní, byla sestřička na veterině, která ho nesla na lůžko. Tam bylo vidět, jak má jen jakože ruky, ani ne podél Garfielda. Jinak pejsek byl roztomilý a příběh byl taky dobrý. Herecké obsazení normální, a hudba..ani si nevybavuju, jestli tam bylo něco jiného než písnička od Black Eyed peas. :) ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Příprava filmu trvala několik let, původně měl hlavnímu hrdinovi filmu propůjčit hlas Lorenzo Music, který namluvil Garfielda již v seriálu, vysílaném mezi lety 1988 a 1994, a v několika televizních filmech. Ten ale zemřel v roce 2001. Jako jeho následovník měl zpočátku (před angažováním Billa Murrayho) největší šance John Goodman, který je – stejně jako Garfield – víc „prostorově orientovaný“... (imro)
  • Pri naháňačke na nádraží má Odie v jednom zábere elektrický obojok, potom nie a v ďalšom zábere ho má opäť na krku. (ČSFD)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama