Reklama

Reklama

Medvěd

(seriál)
  • USA The Bear (více)
Trailer 2

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Mladý šéfkuchař Carmy se zkušenostmi z lepších restaurací se vrací do Chicaga, kde má vést rodinnou prodejnu sendvičů. Snaží se změnit k lepšímu prodejnu i sebe samotného a musí pracovat s neotesaným kuchyňským personálem, který se nakonec stane jeho druhou rodinou. (Disney+)

Recenze uživatele FrankSusta k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2022) (S01) 

Ty kráso, to je hodně zajímavé. Zajímavý mix loňského Menu (nehledě na to, že vyšlo později), díky prostředí a Kanclu, svým stylem (i když nejde o pseudodokument). A strašně mě to chytlo, nehledě na to, že to vlastně nemá samo o sobě moc co nabídnout, krom skvělého natočení ve všech směrech. Má to skvělý herce, promyšlené postavy a dravý styl. Jeremy Allen White je strašně nakažlivý herec a postava Carmyho je pro mě velice chytlavá, protože i přes to, že neumím vařit, to je jedna ze skupinky postav, která mi je stašlivě podobná (a je docela nepříjemné si to uvědomit :-| ). Je to fakt nářez a strašně mě to baví. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Zajímavé. Opravdu hodně zajímavé. Sice si stále stojím za tím, že seriál Medvěd nemá co nabídnout divákovi, včetně důvodu, proč ho vydržet, ale já ho prostě zkouknul celý a nelituji toho. Druhá série je poté obzvláště velice zajímavá. Nejen pro to, že má o celé dva díly více než série 1, což se ze začátku tváří ne moc rozumně, ale pak to jde. Jde zde spíše o to, že to celé funguje mnohem více jako seriál, jede to na pravidelnější notu, celé je to mnohem více zaměřené na postavy (ne že by série 1 nebyla, toto je ale úplně jinak) a zkrátka to projde takovými nenápadnými změnami. Každopádně to fakt jede a je to neuvěřitelný kulinářský zážitek. A ke všemu všechna ta camea. Fakt čučim jak Jeremy Allen White, tohle bylo silný. 9,5/10 ()

Související novinky

Bruce Springsteen dostane hraný film

Bruce Springsteen dostane hraný film

09.04.2024

Příběh legendárního amerického rockového zpěváka a kytaristy Bruce Springsteena se dočká hraného filmu. Chystané dílo by mělo sledovat zejména období vzniku hudebníkova šestého studiového alba s… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

08.01.2024

Večer v neděli 7. ledna proběhl v kalifornských Beverly Hills 81. ročník předávání cen Zlatý glóbus. Moderátorem ceremoniálu byl komik Jo Koy a jeho přímý přenos vysílala ve Spojených státech… (více)

Reklama

Reklama