Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (42)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„NA KAŽDÝ VTEŘINĚ ZÁLEŽÍ…“ Jsem rozpolcen! Do pátýho dílu to je taková rozvleklá skládanka osudů starejch známejch, jen tentokrát se buduje restaurace. A to jen tak mimochodem. Šestej díl mě překvapil hereckou kreací Jamie Lee Curtis, která všem dala dramaticky na prdel. Ale ani to mě nijak neutvrdilo, že má smysl seriál sledovat. Ovšem poslední čtyři díly…. KURVA! TO BYLA MRDA! Třeba ta Ritchieho stáž v luxusní restauraci Ever. Nebo otevíračka… Prostě kdyby to bylo víc o gastru, byl bych nadšenej. Ale co, ty čtyři (dojemný) díly za to stály!   /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Druhá série se stala nejsledovanější premiérou v historii stanice FX. 2.) Thx za titule „Jan Šauer a Jakub Doležal“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byť je druhá řada opět na skvělé úrovni, tak musím říct, že se mi ta první líbila víc. Nicméně i tahle má své světlé stránky, hlavně se mi líbí, že se řada zaměřuje i na ostatní postavy. Líbila se mi například epizoda v Dánsku nebo Richieho epizoda v michelinské restauraci. A závěrem si opět připravili půdu pro případné pokračování, které doufám bude, je potřeba to uzavřít. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna Medvěda má v rejstříku několik absolutně skvělých dílů (např. RYBY, VIDLIČKY). Ve finále tomu ale spadne řetěz a konec série je skutečně jedno hodně dlouhé a táhlé utrpení, kde Carm a Syd (Ayo Edebiri, pro mě jeden z nejhorších hereckých castingů) jen donekonečna manifestují svoje ocd a plejádu úzkostí (scéna pod stolem wtf?). Nic proti, ale to tempo je vražedné. Nejvíc ideální by bylo, kdyby Carm v té lednici umrzl a třetí série se proměnila na nekonečný restaurační sitcom - potenciál k tomu ostatní postavy Medvěda mají. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kuchařské psycho pokračuje. Tentokrát je ale třeba budovat nějaké ty dobré věci, aby zase bylo z čeho brát takže dostáváme vysněnou restauraci a Clairebear. JAW jede na plný výkon a zhruba uprostřed při Vánoční epizodě dostává takové herecké parťáky až z toho vstávají všechny chlupy na těle. Překvapivě, ale nejde o nejlepší epizodu, ta následuje hned po ní, kde se uzavírá dějový oblouk té nejvíc v prdeli postavy a EM-B ho zvládá s přehledem. Závěr v mrazáku je ovšem odzbrojující, bere všechnu radost nechává ji u ledu. Nemůžu se dočkat další řady. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Filmársky bravúrne vystavaných 10 epizód. Bez váhania možno povedať, že druhá séria The Bear patrí k tohtoročným seriálovým vrcholom a kvalitatívne predčila aj tú prvú. Hoci má menej agresívne a vypäté tempo, v šiestej hodinovej epizóde vám adrenalín opäť slušne vyskočí. Pretože vieme ako občas vedia dopadnúť rodinné večere... Pokračovanie prináša krásny posun postáv a ich vzájomných vzťahov. Hosťujúce herečky ako Olivia Colman a Jamie Lee Curtis sú neuveriteľné a ja očakávam pre tento seriál veľa cien. Výborná dynamika, výber hudby a samotných hercov, ktorým sa životný smútok ich postáv skutočne odráža v pohľade. Režisérsky tentokrát prispel aj Ramy Youssef a z výsledku som proste nadčená. Must see! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama