Reklama

Reklama

Amerika hledá topmodelku

(pořad)
  • USA America's Next Top Model
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2003, 322x42 min

Tvůrci:

Ken Mok

Scénář:

Kenya Barris

Účinkují:

Tyra Banks, Dita Von Teese, Atoosa Rubenstein, Katie Cleary, Janice Dickinson, Dylan Ramsey, Erika Heynatz, Ryan Hansen, Nicole Richie, Bill Maher (více)
(další profese)

Jedna z nejpopularnějších modelingových reality show. Supermodelka Tyra Banks hledá topmodelku. Z několika tisíc dívek jich bylo porotou vybráno 10, které budou po celých 8 týdnu ubytované v luxusním hotelu. Každé kolo budou modelky muset splnit úkol a na konci každého dílu jednu dívku porota vyloučí. (oficiální text distributora)

Recenze (212)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem první a druhou řadu, ale nevěřím, že by si zasloužily takové hodnocení. Správně by tu tato série ani neměla být, protože se jedná defakto o soutěž, ale budiž. Pro většinu lidí, nebo alespoň pro mě, se jedná o něco zcela nového a člověk si uvědomí, že práce modelky není jen stát před objektivem a pobíhat po molu. Soutěž se snaží vychovat normální holky, aby mohly být vzorem pro spousty mladých děvčat. Vzory nejen vzhledem, ale i vystupováním. Líbí se mi poznávání různých kultur co se týče oblečení, hodnocení vkusu na šaty i spousty zajímavých soutěží. Momentálně si vzpomínám na pózování s tarantulí, natáčení reklamy na japonské výrobky (beze znalosti jazyka), rychlostní vybíhání výškové budovy a následné focení, výuka čajového obřadu, či promenáda v botách o dvě čísla menších. Jedenáct úspěšných sérií snad vypovídá o tom, že nepůjde o přišernou záležitost, jak to tady podle hodnocení vypadá. ()

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

"Keenyah si stále stěžuje, že přibrala, ale může si za to sama. Furt se cpe, podívejte, teď si dokonce dala ke snídani hned dva croissanty!" .. no tak to je vážně hrůza, šílený - tímhle to Keenyah teda vážně podělala. Ty holky ze sebe zbytečně dělaj hlupačky, přitom by některé ani být nemuseli. O to překvapující jsou pak momenty, kdy si řikám, že některé vlastně tak hloupé asi nebudou. Každopádně, hloupé je polemizovat o hlouposti ostatních..Ale jako koukat na to vydržim, někdy je to celkem prdel. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Nářez! Pokud je vše,co je zachyceno v tomto seriálu skutečnost a pravda,tak bych v tomto průmyslu nechtěl být ani vteřinu. Fascinující tak,že se od toho nedalo odtrhnout. Tenkrát jsem si to pustil tuším z legrace a nudy,a během pár minut jsem byl jako zhypnotizován. Jj.občas se dějí věci podivné a tajemné.:) ()

jack.hnut 

všechny recenze uživatele

WTF:-))? Lidi, Vy mě bavíte, každey pseodointelektuál na csfd tady dá najevo, nakolikk touhle show opovrhuje. Názory se snad tvoří po 15 minutách? Tvrzení: Jsou tam samý blbý nanynky- často se tady používá: h**** v hlavě. Ale no tak? Hlavně nezapomeňte, abyste vypadali taky trochu chytře znale světa modelingu, vytáhnout Zoolandera :-D Jej... Tohle je show hlavně o tvrdý práci, přerodu z naivek z Texasu, Idaho a spol v topmodelky. Brzy mi došlo, že tady nestačí jenom přirozeney talent, je to o touze něco skutečně dokázat a jít tvrdě za tím, naprosto se oddat svému . Neříkám, že všechny holčiny jsou členky Menzy, ale i to vyvolává vtipný situace- většinou tyhle soutěžící vypadnout jako první. Navíc... a co pokládám za klad celý série, tady nepomáhá taktizování (Survivor) ani hlasy diváků (American idol, BB). Pravdou je, že zatím se topmodelkou staly vždy dívky s komerčním vzezřením, použitelné především pro americký trh. Dívky na druhých místech jsou většinou určené pro high fashion a jsou poté skutečně úspěšné. Obrovským kladem seriálu je i jeho autorka/ moderátorka Tyra Banks. Ačkoli její silná osobnost a všudypřítomnost může neznalé americké kultury iritovat. Ona je Oprah 21. století. Kdo neviděl její televizní talkshow nazvou prostě Tyra, mi jistě dá zapravdu. Ne nadarmo ji časopis Forbes zařadil mezi 100 nejvlivnějších osob showbusinessu. ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná show, u které si každá normální holka / žena, musí říct že je vděčná za normální inteligenci a obyčejné tělo, protože mít problémy jako tyhle vytuningované husy, bych vážně mít nechtěla. Dám 1 hvězdu za to, že se u toho dá dobře třeba vyčesávat chlupy ze psa, nebo malovat, nebo tak něco. ()

Galerie (352)

Zajímavosti (8)

  • V několika řadách se v úloze porotkyně objevila česká modelka Pavlína Pořízková. (ČSFD)
  • Tyra Banks projekt vymyslela a zároveň je jeho moderátorkou a porotkyní. (ČSFD)

Reklama

Reklama