Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je předvánoční nákupní období. Jonathan nakupuje v obchodním domě dárek pro svoji přítelkyni – rukavice. Stejný dárek si v tu samou chvíli jedna mladá dívka vyhlédne pro svého přítele a Jonathan jí ho zdvořile přenechává. Zapovídají se a jdou spolu do restaurace Serendipity – „Šťastná náhoda“. Dívka věří, že je vše otázkou náhod. Nakonec se s Janathanem rozloučí a odjíždí taxíkem. Jemu bylo s krásnou neznámou moc dobře. Vzápětí se však znovu setkají. Oba si totiž v restauraci něco zapomněli. Prožijí spolu i zbytek večera; dívka – Sara chce však jejich další setkání ponechat náhodě. Slíbí, že vpíše svoje telefonní číslo do knihy a prodá ji. Pokud to má vyjít, Jonathan si knihu koupí. On zase své číslo píše na pětidolarovku. Nakonec jdou do hotelu a každý jede svým výtahem. Pokud se sejdou na stejném patře, patří k sobě. Jonathanovi vše ale pokazí spolucestující. Saru už nenajde... O pár let později má Jonathan před svatbou s Halley. Stále si ještě občas vzpomene na Saru. Ta zatím pracuje jako terapeutka a také ji její přítel hudebník žádá o ruku. Jonathan ji zrovna znovu, ale zatím bezvýsledně, začne hledat. Náhodně ale objeví účet od dárku, který tenkrát chtěl přenechat Saře. Je na něm číslo jejího účtu. Jonathanovi se nepodaří získat její příjmení, ale starou adresu ano. Sara se též zaměstnává myšlenkami na Jonathana. Rozhodne se odjet se svou kamarádkou do New Yorku, kde ho tenkrát potkala. Začíná jejich vzájemné hledání a téměř střetávání se... Sara s kamarádkou potkávají Halley. Sary kamarádka ji zná a odchází s ní na zkoušku svatby. Za Sarou zatím přijíždí její snoubenec. Mezitím zve Halley Sařinou kamarádku na svatbu a Sara má jít s ní. Halley dává Jonathanovi malý dárek – knihu. Je to právě ta, do které kdysi Sara napsala své telefonní číslo. Jonathan konečně zjistí její současnou adresu a s přítelem Deanem odlétá za ní. Sara je však stále v jeho městě – New Yorku.. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

freddy 

všechny recenze uživatele

Film začínající a končící o Vánocích, film, kde nejsou zažitá klišé, ale to, jak film dopadne závisí na osudu a hlavně film, kde hraje jeden z mých nej herců John Cusack. Film jsem poprvé viděl na první svátek vánoční v roce 2004. Od té doby jsem marně čekal, až tenhle film znovu uvidím. Celé dva roky se v TV neobjevil.. A tak jsem se naštval a začal film shánět na DVD, ale dozvěděl jsem se, že byl stažen z prodeje. Až díky jednomu zdejšímu uživateli, kterému jsem velmi vděčný, se mi povedlo originálku získat. Takhle vehementně jsem opravdu mnoho filmů nesháněl. Takže už to značí, že tuhle romantickou komedii s Johnem Cusackem považuji za jednu z nejlepších romantických komedií filmové historie a bez váhání dávám pět hvězdiček, protože mne dokázala zaujmout, pobavit, dostat do kolen a napnout, jak to všechno dopadne. Geniální film, kterému jsem podlehl a který mne naprosto omráčil. Proto to nejvyšší možné hodnocení. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Celkově docela o ničem, moc mě to nezaujalo, místami z toho naivita přímo čiší. Film překvapí pouze v maličkostech, ale ty docela stojí za to, navíc v době Vánoc je to vcelku pohodová odreagovačka. A může mi ještě někdo vysvětlit, co je na tom jako fantasy? Odpovím si sám: Vůbec nic. 60% ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Správné načasování pro mě osobně právě teď! ;-) Ale celkově je romantika na vysoké tvůrčí úrovni, protože plyne s naprostou lehkostí, s příjemným hudebním doprovodem a moc dobře vybraným castingem. Moc jsem si přála, aby se ti dva osudoví neminuli, tak hodně jsem se nechala nenásilně vtáhnout dějem, což je nejlepší zpětnou vazbou pro autory a tak to má ve filmovém světě být. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná romantická komedie o tom jestli existuje něco jako osudová láska. Kate Beckinsale a John Cusasck se sejdou dvakrát za sebou v obchodě, prožijí spolu krásnou noc, ale potom se potkají až po letech když mají oba svatbu. Na to, že jsem očekával další tuctovou komedie jsem byl moc mile překvapen..... ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantická komedie s krásnou Kate Beckinsale. Takový nápad tady ještě nebyl a myslim, že funguje na výbornou. Hledaní dvou lidí, najít sebe navzájem je svižné a vtipné. Může se zdát, že hlavní hrdinové si jsou souzení od počátku, kdy se potkají, ale tenhle příběh jim přichystal řadu překážek k tomu, aby se mohli znovu setkat... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (13)

  • Režisér Peter Chelsom chtěl, aby si Dawn French zahrála hlavní roli, ale studio to vetovalo. (HappySmile)
  • Medolie, kterou v tomto filmu napsal Lars, byla původně úvodní melodií populární britské soutěže v 60. letech Ask the Family (1967). (HappySmile)
  • Na schodišti metra je za Jonem vidět reklama na hru zvanou "Six Degrees of Separation" (šest stupňů separace). Tak se nazývá teorie, která tvrdí, že každí dva určití lidé jsou spojeni řetězem pouze šesti lidí, kteří se vzájemně znají. (HappySmile)

Reklama

Reklama