Reklama

Reklama

V pasti: Barcelona

  • Španělsko Bird Box: Barcelona (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemná síla ničí lidstvo a nová zlověstná hrozba sílí. Tenhle postapokalyptický příběh z Barcelony navazuje na trhák V pasti. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (101)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Konceptuálně ne úplně marný sequel, ale k čemu je koncept, když to ve výsledku dopadlo jako skoro vždycky na Netflixu. Zpracování bez šťávy a energie, postavy by to měly táhnout, ale ani jedna nezaujme. Těšil jsem se alespoň na pěkné záběry z Barcelony, ale ani to město, které narvali do názvu, nedokázali vytěžit. Jedna paní Bier je holt víc než dva Pastorové. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

To nepochopíš.... Byť měl film docela slušné momenty, celé vyznění (dopředu v podstatě jasné) mě prostě nebavilo. Twl, když věříš v boha, dobrovolně se vzdáváš nároku na jakoukoliv průkaznost. A těch lidí je asi dost. Mají smysl života, ale taky krize víry, právě z důvodu nemožnosti cokoliv dokázat. A když máš konečně o co tu víru opřít...tak... Prostě z mého pohledu je to kravina. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Takže aj keď tento film nie je taký dobrý ako prvý, v žiadnom prípade to nie je zlé pokračovanie. Na začiatku filmu som bol dosť prekvapený, lebo perspektíva je z úplne iného uhla, na aký ste pri takomto filme zvyknutí. Film sa zaoberá niektorými otázkami o tvoroch a zároveň zachováva atmosféru tajomstva. Dej je väčšinou solídny, len s menším zadrhnutím ku koncu. Motivácia postáv je do značnej miery vierohodná, s výnimkou jedného antagonistu, ktorého stvárnenie pôsobí mierne prehnane. Spojenie tejto postavy s určitou inštitúciou môže vysvetliť nespokojné hodnotenie. Ale, čo je veľké plus pokračovania je rýchle tempo 6/10 ()

Case_f 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem od toho nic moc než mizerné tuctové "televizní" pokračování neočekávaného (a veskrze průměrného) celosvětového hitu. Výsledek v tomhle ohledu celkem příjemně překvapil, nebylo to IMO výslovně špatně napsané, natočené ani zahrané, a předchozí film to kopírovalo míň, než bych býval čekal. Není to samozřejmě ani kdovíjaký trhák, ale neurazilo mě to. Finále je takové svéráznější, ale tak nějak mi to prostě i tak přišlo o něco lepší a "logičtější" než za vlasy velmi přitažené finále prvního filmu. Kdyby tu byly poloviny hvězdiček, dal bych tomu 3.5, ale nejsou a na čtyři to taky úplně není, takže tři. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Totálny pokles kvality oproti prvej časti. Vizuálne fajn, myšlienka taktiež, no réžia zaostáva a necháva postavy točiť sa v kruhu. A zavŕši to nezmyslený koniec, ktorý nemá ani hlavu a ani pätu. Škoda, pri schopnej réžii to mohlo byť celkom úspešné pokračovanie, ktoré by zvýraznilo aj španielské kvality. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Na hrad Montjuïc, na který se skupina snaží dostat, nevede jen cesta lanovkou. Hrad je na pevnině a lanovka, která je vidět ve filmu, je pouze lanovka z lodního přístavu. (willy1)
  • Film sa natáčal od januára 2022 v Barcelone. (Arsenal83)

Reklama

Reklama