Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (2 008)

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Musím se přiznat že první dva díly jsem si nebyl jistý jestli to dokoukám, moc mě to nechytlo..  Po třetím díle už jsem rychle spěchal na 4 a pak šup šup a sjel celou sérii. Ve finále - spokojenost. Vím že knížka je náročnější čtení a potřebuje asi trošku času soustředění, tudíž pokud jsem se k ní nedostal zamlada... Teď už je soustředění jedna z věcí které se mi příliš nedostává. O čase nemluvím. Ale neztrácel jsem se, bavilo mě to a pevně doufám (ale optimista úplně nejsem) že algoritmy netflixu schválí i následující série. Palec hore, more!

plakát

Madam Web (2024) 

Bože... To bylo hlópé jak tři dny staré psék.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Libovka co jsem bingvočnul jak malinu.

plakát

Fighter (2024) 

Namlsanej z předchozích JawaPathaaneReReR spektáklů jsem byl poměrně zklamej. Žádný wow scény se nekonaly, čekal bych že se u kopírky Topgunu bollywoodští mistři vycajchnujou daleko víc.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Solidně zábavný béčko s bezva Gyllenhaalem, dementním Conorem McGregorem,k(terej hraje karikaturu sebesama) a neuvěřitelně špatným CGI.

plakát

Red Right Hand (2024) 

Pohoda oldschool béčko na večerní boring. Nebojí se nějaké té brutalitky a pohled na Andie McDowell ....ten mě bude ještě sem tam budit ze spaní. Fakt hnusbaba.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Úchvatný, přelomový, ohromující, dechberoucí, inovativní, mistrovský, nezapomenutelný, působivý, strhující, vynalézavý, fascinující, inteligentní, epický, vícevrstevný, spektakulární, vizuálně ohromný a napínavý film.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Proč? Záměrně přepálená parodie na bondovky mohla být docela slušný biják (pár pěkných nápadů by se našlo), stačilo jen přitáhnout otěže Matějovi a hlavně - přeobsadit hlavní roli. Protože ( vím že to co napíšu nepůjde vzít zpátky) já bych se snad radši koukal na Melissu McCartney, než na oplácanou, zrzavou Bryce neDallas Howardovou. Nevím proč, ale ten pohled mi nějak nedělal dobře.

plakát

Ricky Stanicky (2024) 

Dost pohodová a zábavná comedy s výborným John Písmejkr Cenou, kterýmu jsem dřív nemohl přijít na chuť, ale teď se mi ten jeho koženej xicht pozdává čím dál víc. Celkově je snímek průměr, ale zabaví...

plakát

Land of Bad (2024) 

Průměrná akčňárna, která si vzala za vzor starej film BAT21 s Hackmanem a Gloverem. Na ten ale budu rozhodně vzpomínat víc.