Reklama

Reklama

Propad do temnot

Trailer

VOD (1)

Pomstychtivý duch ženy, která byla v roce 1800 lynčována v malém americkém městě, se vrací. Když byl Kyle (Chaney Kley) ještě chlapec, pokusil se ho duch zabít. Teď je z chlapce dospělý muž a celé městečko si o něm myslí, že je blázen. Jedině jeho kamarádka z dětství Caitlin a její mladší bráška vědí svoje. A jsou to právě oni, kterým hrozí největší nebezpečí. Přízrak mrtvé ženy v porcelánové masce je zpátky a Kyle musí čelit své minulosti. Americko-australský film natočil Jonathan Liebesman. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to o babizni ktorú neprávom upálili a ona prekliala to mesto,je vám to povedomé jasné že je,tých filmov je neúrekom.Potom ten temný začiatok ma nabudil,a viac menej mi to zostalo až do konca.Odohráva sa to skoro celé v tme,tak niekedy to má veľmi dobrú atmosféru,len tých náhod je tam viac než by som zniesol.Pripomínal mi film Mníška,ale chvála bohu s lepším koncom aj o niečo temnejším dejom a tým aj lepším filmom.Z hercov ma nezaujal nik,hádam len tá zúbková vila a hlavne na konci-to bola krásavica.Hudba a efekty pomohli k mojmu lepšiemu hodnoteniu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zubní víla, to je čistič, hlídejte si hlavní jistič! Kromě zvuku není jediný aspekt, kterým by záhrobní aktivity nasrané wire-fu dentistky mohly zaujmout a mně nejde na třetí stoličky, jak se na tak malém časovém prostoru mohou objevit i několikaminutové naprosto hluché pasáže. Liebesman je mlíčňák.. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

No ty vole! První půlku jsem se bavil trapnými lekačkami, pomalým a nudným dějem a nedával jsem tomu více jak dvě hvězdičky. Zubní víla zabíjející mimo obraz a jen za tmy mě přišla k smíchu. Jenže v druhé půlce vypadne v celém městě proud a začíná brutální a strhující boj o přežití, boj o každý kousek světla, boj který mnoho postav nepřežije. Začíná zkrátka suprový béčkový hororový masakr, který mě prostě dostal. Paráda!!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V minulosti nespravodlivo upálením odsúdená staršia žena sa za tmy vracia ako zúbková víla. To dieťa, ktoré zazrie jej tvár, bude navždy prenasledované jej prízrakom. Na počudovanie nie najhorší snímok s ponukou slušného napätia. Dalo by sa a dá sa kadečo vytknúť, ale ako priemerný snímok nie najhoršia voľba na zabitie času. Vyslovené sklamanie tento horor určite nie je - 60%. ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Vypravěčův úvod dokázal celkem obstojně navnadit, ale popravdě řečeno, jak může zaujmout "horor" o zubní víle s porcelánovou maskou, co se mstí a vraždí ve tmě? Některé momenty (např. na policejní stanici) nebyly nejhorší, avšak i to nejlepší zpracování by si, s prominutím, rozbíjelo držku o patetický příběh. A hláška "stay in the light" se mi víc líbila v alespoň béčkovém scífku Pitch Black. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 20. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Keith R. A. DeCandido napsal podle filmu stejnojmennou novelu. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Darkness Falls: The Tragic Life of Matilda Dixon" Joa Harrise. (Terva)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama