Reklama

Reklama

Propad do temnot

Trailer

VOD (1)

Pomstychtivý duch ženy, která byla v roce 1800 lynčována v malém americkém městě, se vrací. Když byl Kyle (Chaney Kley) ještě chlapec, pokusil se ho duch zabít. Teď je z chlapce dospělý muž a celé městečko si o něm myslí, že je blázen. Jedině jeho kamarádka z dětství Caitlin a její mladší bráška vědí svoje. A jsou to právě oni, kterým hrozí největší nebezpečí. Přízrak mrtvé ženy v porcelánové masce je zpátky a Kyle musí čelit své minulosti. Americko-australský film natočil Jonathan Liebesman. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý film, který vás nakrmí děsivou atmosférou a poměrně zajímavým příběhem už od prvních minut. To je však asi jediný kladný bod z celé stopáže toho to údajně horrorového filmu. Následujicí minuty jsou propíchané nelogickými situacemi a ještě horšími dialogy. Nevím, postupem času mi i celá zápletka, připadala spíše pro smích, než aby vás vyděsila ze spánku. V hodnocení mám však dvě hvězdičky a tu druhou dávám za efekty, které vůbec nejsou špatně, ikdyž chápu že ve tmě se případné kiksy maskují líp, než v osvětlení reflektorů. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Začátek hodně slibnej, strach je podáván velmi dobře a do role připosraného děcka se dá sakra dobře vžít, ten nádhernej chrčící zvuk kterej ta čůza vydávala je nezapomenutelnej. Avšak na jednou tu dojde ke zvratu kdy se z perfektně rozjíždějícího hororu stane pohádka typu Lovci duchů :( ale i tak ve me ten začátek zůstane hodně dlouho. ()

Reklama

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

3,5* Tak Vážení přátelé já jsem se tedy až zase tak moc nenudil...Prvních 15 minut je skvostných a bál jsem teda fakt hodně... zvuky, které vydává víla, jsou fakt hnusné = mrazení v zádech - ale ano je pravda, že následný děj "o 12 let později" už za nimi poněkud pokulhává... nicméně viděl jsem už spoustu hororů daleko horší úrovně...takže i přez ty nelogičnosti , díry ve scénáři a slabší finále...zaokrouhluji trochu nahoru... PS: Nepřipomíná vám ten klučina nějak podezřele toho klučinu z o rok staršího Kruhu? (není to on = podoba čistě náhodná) (;o) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No já měl problémy abych neusnul a nakonec jsem fakt asi 15.minut prospal. Když jsem se vzbudil a zjistil,že nikdo ještě neumřel bylo jasné -- o nic jsem nepřišel. Bylo toho velmi málo co by se mi líbilo snad asi úvodní scéna je nej z celého filmu. No a když na konci strhl víle masku tak jsem si vzpomnel na Arniho v Predatorovi a jeho posvátnou větu... ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Kvalitná hororová atmosféra od začiatku rozbieha veľmi dobre vyzerajúci film, v podstate nekrvák, čo je v dnešných časoch už viac-menej rarita. Po prvej polhodine však už začíname tušiť ako sa to celé skončí, a presne tak to aj začne odrapotávať klasickú osnovu moderných hororov, ktorá miesto toho, aby naháňala strach, už pôsobí až príliš akčne a občas aj zábavne. Najmä záverečný firepunch do ksichtu oblude, oh yeah. Sklamalo ma, že aj keď to celé nebolo v žiadnom prípade zlé, filmu chýbalo viacej atmosféry, ktorá by pocity nyktofóbie prenášala na diváka. A navyše, pri záverečnej scéne som mal pocit že v strižni si chceli pravdepodobne ožratí tvorcovia z diváka vystreliť. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 20. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Keith R. A. DeCandido napsal podle filmu stejnojmennou novelu. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Darkness Falls: The Tragic Life of Matilda Dixon" Joa Harrise. (Terva)

Související novinky

Prepad série do temnôt?

Prepad série do temnôt?

25.05.2005

O tom, že štúdio New Line Cinema chystá prequel k úspešnému hororu TEXASKÝ MASAKER MOTOROVOU PÍLOU (ktorý vychádzal z rovnomennej snímky z r. 1974), sme už informovali. Okrem klasickej zápletky … (více)

Reklama

Reklama