Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (154)

swenyx 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nepovažuju za "odborníka" českých filmů, takže asi můj názor nebude zas tak moc relevantní, přece jen naposled jsem viděl asi jen Vyšehrad: Fylm (2022), ale já se docela bavil. Sokol jako crazy zálesák byl nejvíc, ty jeho kecy byly dokonalý a vlastně i Prachař jako mamánek byl dobrej. Líbilo se mi, že to není taková ta klasická komedie, kde se sází jeden trapnej joke za druhým, bylo to tu v přiměřené míře. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Pohodový film na odpočinkový večer se skleničkou vína. Není třeba řešit složitý děj, protože všechno skončí už předem dobře. Plusem je sympatické herecké obsazení a hvězdičku navíc přidává i příroda Tater. Příjemné pokoukání, které neurazí a třeba se někdy zase podívám znovu. Rozhodně se u nás točí mnohem horší romantické komedie, než je tato. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Tradiční bolest novodobých českých komedií. Tvůrci zvolí hvězdné herecké obsazení a lákavý námět, ze kterého ale nedokáží vymáčknout vůbec nic vtipného. Scénář i film jsou jen přehlídkou marnosti. Takže další nudná komedie bez jediného vtipu. Přitom například postava horského vůdce, kterého hrál Sokol, nabízela úžasné komické možnosti, ale tvůrci je využili tak maximálně z 5%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Úplně chápu, že je film v modré barvě, ale 44% mi přijde až moc krutých. Ve svém fanku odlehčené a notně hloupé komedie to však přesně nabízí, co divák tak nějak čeká a na mě to víceméně fungovalo. Logické lapsy mě leckdy vadily více, ondy méně a na hodinky se koukl jen párkrát. Nakonec jsem si však Chlapa s Prachaři celkem užil a klidně mi to nechte jako guilty pleasure. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

České filmy, za které chci utratit vstupenku do kina, si docela vybírám, abych nebyla zklamaná. Od téhle komedie jsem si slibovala příjemné žánrové osvěžení mezi snadno zaměnitelnými romantickými komediemi z běžné české produkce. Bohužel se mi dlouho nestalo, že bych usínala u filmu, který má sotva 90 minut (a to jsem byla v kině odpoledne). V příběhu o čtyřicátníkovi, který dosud žije u maminky a rozhodne se přihlásit na kurz přežití v divočině, aby se stal opravdovým mužem, nenajdete moc zábavných momentů a spíš jenom kroutíte hlavou nad nereálností všech situací. Světlé chvilky má na svědomí postava trenéra (Ondřej Sokol), ta jediná trochu vystupuje z šedivého vyprávění. Velká škoda. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Pavel (Jakub Prachař) na kurzu v Tatrách skočí do řeky zachraňovat kamaráda, přičemž potopí starší fotoaparát, který rozhodně není vodotěsný, ale později s ním fotí dál. (blondak16)
  • Při natáčení scén s medvědem bylo zvíře za plůtkem s elektrickým proudem. Herci uvedli, že poslední den natáčení zjistili, že v něm žádný proud nebyl. (Olík)

Reklama

Reklama