Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pavlovi (Jakub Prachař) sice táhne na čtyřicet, ale stále ještě úplně nedospěl. Bydlí s mámou a chybí mu odvaha dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Tu získá až ve chvíli, kdy potká svou dětskou lásku Terezu (Tereza Ramba) a prožije s ní dobrodružnou noc. Tereza však není připravena opustit svůj dosavadní život pro někoho, kdo podle ní není opravdový chlap. Pavel se tedy rozhodne se přesně takovým chlapem stát. Přihlásí se na výcvikový tábor v Tatrách vedený Weisnerem (Ondřej Sokol), který vyučuje vše od sekání dříví po svádění žen. Podaří se Pavlovi překonat sama sebe a stát se chlapem, po kterém Tereza touží? (Bioscop)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (154)

rigby 

všechny recenze uživatele

Pohodový film na odpočinkový večer se skleničkou vína. Není třeba řešit složitý děj, protože všechno skončí už předem dobře. Plusem je sympatické herecké obsazení a hvězdičku navíc přidává i příroda Tater. Příjemné pokoukání, které neurazí a třeba se někdy zase podívám znovu. Rozhodně se u nás točí mnohem horší romantické komedie, než je tato. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Dám tomu dvě, protože si myslím, že film, jehož "příběh" je totálně vycucaný z prstu a nedává vůbec žádný smysl, si víc nezaslouží. Tím spíš, ža zrovna nehýří ani vtipnými momenty. A potenciálně zajímavé scény (medvěd) zabíjí naprosto rutinní režií. Přesto ale musím říct, že se mi na to nekoukalo tak špatně jako na některé jiné rádobykomediální sračky z posledních let. Za nikoho mi nebylo trapně, Prachař a Sokol jsou OK a Terezka je tady nejvíc cute minimálně od koupací scény v Bobulích (nebo šukací scény v Rafťácích, vyberte si). Na hodinku a půl zabití času v letním kině to bohatě vystačí. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce návštěva kina na ryze českou komedii, kdy nás neodradila zdejší alaramující čísla, jež bych mile rád vyvrátil. Nejde o žádný šlágr, co budu kdy chtít vidět znovu, ale schází se tu mnoho milých aspektů, co nám v tom našem českém rybníčku chybí a už jen kvůli tomu bych komedii, co je spíše tou opravdu decentně dobrodružnou, nikoli pouze romantickou, vůbec takhle nezatracoval. A i ten jinak prkenný Prachař odvedl slušnou práci. [viděno v Cinestar Plzeň 25.3.2023] ()

swenyx 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se nepovažuju za "odborníka" českých filmů, takže asi můj názor nebude zas tak moc relevantní, přece jen naposled jsem viděl asi jen Vyšehrad: Fylm (2022), ale já se docela bavil. Sokol jako crazy zálesák byl nejvíc, ty jeho kecy byly dokonalý a vlastně i Prachař jako mamánek byl dobrej. Líbilo se mi, že to není taková ta klasická komedie, kde se sází jeden trapnej joke za druhým, bylo to tu v přiměřené míře. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tak film o medveďovi, to sa v dnešnej dobe hodí. Hodí naozaj? Keď sa týmto paškvilom budú českí turisti čo i len trochu riadiť, tak bude veľa zbytočných obetí. Ak si chcú pohladkať svojho medveďa, lepšie to bude niekde v cirkuse, ak ešte taký existuje. A ani ten romantický vzťah vo filme nefunguje, nevieme prečo by mal fungovať, stačia na to gumení medvedíci? ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Pavel (Jakub Prachař) před každým pořízením snímku fotoaparátem na kinofilm převine páčkou film na nové políčko. Takto ale žádný fotograf nefotí – film posouvá hned po pořízení předchozího snímku. (blondak16)
  • Jakub Prachař (Pavel) uvedl, že film je v zásadě o ženách a jejich problémech a měl by mít spíše název „Buď ženou!“. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno