Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zadlužený muž si pořídí sklepní kóji plnou záhadných věcí, které chce prodat. Brzy ale zjistí, že se kvůli tomu ocitl ve smrtelně nebezpečné a zoufalé situaci. (Netflix)

Recenze (74)

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavý na další epizody toho to rádoby temného seriálu, protože Lot 36 mě rozhodně divácky nezklamal. Pěkná kamera, k tomu lehce mrazivá atmosféra a ono špinavé prostředí všude kam vaše oko dohlídne, dotváří gradující a ani né hodinovou hororovou idylku. Příběhová linka s druhou kóji tu sice je zbytečná, ale alespoň jsem mohl vidět paní E. Carrillo opět hrát, což mě jakožto fanouška původního Predátora potěšilo. ()

Oup 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne nerozumie tomu nízkemu hodnoteniu. Položka 36 je príjemná úvodná rozprávka pre ľudí, čo majú radi potemnelú atmosféru. Kamera je asi najviac hororová záležitosť, ale to vôbec nevadí, lebo od začiatku máte pocit, že to smeruje do problému. Atmosféra naladená neurotickým človekom, ktorý si očividne prešiel hrôzou v živote a príjemnou hudbou, ktorá nalaďuje k temnote. Mne sa to páčilo, dobrý začiatok. ()

Reklama

RigorMortis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nasratý rasista Tim Blake Nelson, nacistický okultizmus a záhadná kója. Solídny úvod do celej série. Ako milovník Lovecrafta som si tu prišiel na svoje akurát škoda, že diel nebol o pár minút dlhší; dalo by sa to ešte trocha viac rozviesť. Pri troche kreativity by som si vedel predstaviť aj celovečerák. ()

johny298 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná kamera, výprava, atmosféra. Lovecraftovské srdce zaplesá. Na začiatku poctivé budovanie a stupňovanie deja. Na konci ale akési unáhlené a bez vysvetlení ako veci navzájom súvisia/súviseli. Akoby to najprv bolo plánované trvať o 20 minut viac, ale nejaký zákerný producent záver prikázal zostrihať... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl to být uzavřený krátký příběh, přesto tvůrci plýtvali časem, jakoby točili celovečerák. Kdyby byla položka 36 pořádně vypointovaná, nebo měla aspoň opravdu řízný konec, tak by mi ta nedynamičnost nevadila, ale takto... . Přitom úvod působil slibně. Něco mezi Věřte nevěřte a Příběhy ze záhrobí. No, uvidíme. Potenciál, tam podle upoutávek na další epizody je. Rozjezd slabý. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Název první epizody Položka 36 si hraje s čísly: 36 = tři šestky = 666. (bittersweet)
  • Guillermo Del Toro v jednom z rozhovorů prozradil, že inspirací pro sepsání příběhu byla jeho osobní zkušenost, kdy byl jeho sklad prodán bez jeho vědomí stejně jako se to stane v příběhu Emilii (Elpidia Carrillo). (NiWi)

Reklama

Reklama