Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zámožný samotář pozve na svoje stylové sídlo čtyři významné hosty a slíbí jim jedinečný zážitek. S napětím očekávaná akce se ale brzy děsivě zvrtne. (Netflix)

Recenze (74)

mottleone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradni experimentální záležitost, která celkově nadchne nadšence seriálu Stranger Things, neboť finální obludka je tu dost podobná, synťáky řvou a do toho to celé působí dojmem filmu z VHS. Po estetické stránce je to zkrátka parádní záležitost, jenže ta hodinová stopáž tomu příběhu zkrátka nesvědčí a trpí tím celá série. Kdyby se sestříhalo půlhodinové opojné sezení na gauči a naopak malinko materiálu přidalo na konci, bylo by to dostačující retro dílko, takhle je to pouze - chabých 60% a scénáristicky slabé 3* ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát opět vytříbený casting (Robocop nám pěkně zestárnul, divná stážistka z Dr.House, mlátička z prvního Kingsmana :)). Dále máme otřesný zvukový doprovod. Ty kvičivé zvuky jsou slyšet i na pozadí rozhovorů! To je prostě hnus. Další vrchol otravnosti je ten obrazový filtr vytvářející na všech záběrech haló u jasných objektů. Proč? Půlka je pryč a jen se debilně žvaní a já čekám co z toho. Jako proč idiotské artové cvičení? Na “co z toho” došlo až posledních deset minut. Dávám jednu hvězdičku za připomenutí Indyho a Scanners. ()

Reklama

Draconian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co říci? Vizuál pecka...hudba super...atmosféra je skvěle vyšponovaná. Člověk ej stále zvědavý, co z toho bude. Mám rád konverzačky - pokud jsou chytré. Tady se to dařilo, ačkoliv bych si uměl představit celou debatu jinak. No a pak...pak brutal závěr. Jenže já ho úplně nepochopil. Jasně, Del Toro v počátku něco naznačil, přesto mi přijde tenhle díl tak blbě useknutej, že vlastně prakticky vše co budoval, bylo k ničemu. Co ty dva v autě? Co bytost v závěru? Zůstávají otázky. Byl to zážitek, jen po dokoukání zůstal takový prázdný pocit (jako černá díra), že jsem nedostal kompletní příběh. 60% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Audiovizuální žánrová slast. Pokud víte, co čekat od režiséra Mandy a Za černou duhou, přesně to tu instantně dostanete! Panos je prostě king a nemůžu se dočkat, na co se vrhne příště. Výborně obsazená, kamerově nasnímaná, hudebně provedená a celkově hypnoticky vedená epizoda - zkrátka esence toho, co bych si představoval jako highlight celé antologie. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nějak dávalo smysl, nebo to třeba mělo pointu, tak by to bylo dobrý. Takhle je to výsměch divákovi. Od začátku předvídatelný a plochý, hercům je to celý úplně jedno a jen tam tak seděj a odříkávají, co se po nich chce. Jak tohle někdo může zaplatit? Proč? Za co? Asi za ty skleničky z Blade Runnera... Je tam pár svěžích záběrů a hodně špatně podaný užití marihuany a kokainu... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Epizoda se odehrává v sobotu 22. září 1979. (noelcoward73)
  • Sklenice, ze kterých pijí hosté whiskey, jsou stejný model jako ty, ze kterých pije Rick Deckard (Harrison Ford) ve filmu Blade Runner (1982). (NiWi)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama