Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Recenze (553)

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj první zhlédnutý seriál typu Byl jednou jeden.... Hned mě zaujala krásná animace a ztvárnění lidského těla, že někde v nás je nějaký velín jako ve fabrice, jenž řídí celé tělo, o které se starají stovky dělníků v přilbách. Jen podle mě bylo na škodu až moc odborných názvů, ale to asi jinak udělat nešlo, aby si to zachovalo svoji kvalitu. [41348. hodnocení, 539. komentář, 91%, 20. nejlepší seriál, 107. nejoblíbenější seriál] ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

"Tisíc podob život mívá, kdo je nezná, ať se dívá!" Další skvělý seriál z francouzského cyklu "Byl jednou jeden...". Taková nádherná a nenásilná forma objasnění, jak to s tím naším lidským tělem vlastně je a co se tam v jakých chvílích děje, se jen tak nevidí a já tvůrcům ve stoje tleskám. BRAVO! Hodné červené krvinky, bílé krvinky ve formě ostražitých policajtů a odporné viry a bakterie s jediným cílem - ovládnout tělo! Nejoblíbenější díl? "Ústa a zuby" - zubní kazy s vrtačkou zásobovány pytlíky s cukrem! :D ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

Neviem ako som mohol zabudnut na serial ktory bol popri Pa a Pi a podobnych snad najvacsou klasikou 90 percent deti. Priznavam ze som to nevidel uz velmi velmi dlho a snad je to tak aj lepsie pretoze v dnesnej dobe by to opatovym pozretim urcite stratilo to kuzlo ktore to vo mne zanechalo a ostalo doteraz. Niektore sceny z toho serialu si pamatam doteraz tak ako sa neda zabudnut na neuveritelne podmanivu a nadhernu hudbu. A samozrejme partiu cervenych krviniek ()

N.Strauber 

všechny recenze uživatele

Je to nesnesitelné... Jednou jsme se na to dívali ve škole při biologii. Podruhé to bylo, když několik lidí přesvědčilo fyzikáře, ať nám to pustí. On nechtěl, protože je to prý pro malý děti, ale nakonec svolil. Já mu po deseti minutách oznámil, že jestli to nevypne, že odejdu. "Máte pravdu, to se fakt nedá vydržet," řekl a vypnul to. Já to dříve hodnotit nechtěl, ale když jsem se dnes tak rozjel v hodnocení dříve viděných věcí, tak si nenechám ujít příležitost, jak tomuhle aspoň symbolicky snížit to nehorázně vysoké hodnocení. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Edukativní charakter tohoto počinu je nezanedbatelný, ale sami nejspíš uznáte, že když vám je něco podobného, dle nejlepší tradice metody Ludovico, nedobrovolně pouštěno kdykoliv nemá kantor (a ne nutně biolog) náladu a sílu vyvíjet vlastní činnost, musí nutně dojít k vypěstování slušné averze. Slovo "základka" a jednoduchá animace Života mi pomalu splývá v jeden celek. Obzvlášť v neoblibě mám epizodu Trávení, viděnou přinejmenším čtyřikrát. Děkuji, už jsem zasycen... do konce života. Zajímavé komentáře: Mr.Pumpkin, Nuf, SharpChick ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Epizóda Kostná dreň nebola na Českej televízii nikdy odvysielaná. Vyšla až na DVD s dabingom od BH Promo. (D1705)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama